Снежана Написано Април 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 2, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 Nemojte da se čudite što često ćutim, jer niko od vas ne zna sa kakvom se budalom ja u sebi borim, ne dozvoljavajući joj da izađe van. Ivo Andric Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 Ljudi su samo ljudi. Ali nažalost, neljudi - nisu samo neljudi. Oni su mnogo toga. Mnogo toga lošeg. Sreća, te je jedan čovek vredan koliko stotinu neljudi (zapravo, vredi više nego svi neljudi zajedno). Samo je pitanje i da li je to dovoljno? Hoće li biti dovoljno u neko sutra? Uvek postoji neko sutra za koje je potrebno biti čovek. Valjalo bi trenirati od danas. Logično, ako je to neko sutra, treba početi u neko danas. Svaka misao koju misliš da zadržavaš za sebe, sve će se to jednom pred svima u svojoj nagoj snazi i prikazati. Pred vratima gornjeg ili donjeg sveta. Sve će se izlistati, bez obzira na dela. Džaba dobro delo, ako nije tvoja potpuna istina. Biće nam potreban čovek sutra, a ako to nisi danas - sutra je već kasno. Ne postaje se čovek preko noći. To je jedina podela: čovek i nečovek. Ovaj drugi ipak misli da ih ima mnogo više. Ratko Petrović Flojd је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 To the question... What is music? Vangelis used to say: "I cannot talking to you what is music. I´m music, everybody is music. Music is a mathematical equation. It´s the way that you perceive things or see things... Nature and music itself are exactly the same thing; the Universe is music." Branislav81 and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 22, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2018 Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2018 Voli me dok čekaš u redu u prodavnici na semaforu na granici dok čekaš rezultate analize krvi voli me kad sam najgori voli me kad ti se ne javljam dok sam daleko kad te zaboravim kad zaboravim ko si ti I ko sam ja voli me nežno sve mi oprosti nehajno kao da niko nije nije kriv kao da nema šta da se oprosti voli me kao da sam ti oteo sve osim duše voli me kao da ti je samo duša ostala jer sam ti samo dušu ostavio jer je ona svešto ti je potrebno da bi volela Ivan Tokin Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 23, 2018 Пријави Подели Написано Јул 23, 2018 On 15.4.2018. at 23:50, Снежана рече Данас је опет један улични пас пратио Лану и Аћима до стана. Лагано се попео до стана и ушао као у своју кућу. Аћим се прво одушевио што има другара, али када се "Меда" (тако смо га назвали) увалио прво Лани у крило, а онда и у његову фотељу видео је да је ђаво шалу однео, толико је онко мален лајао и скако око дошљака, овај га је само искулирао. Меду смо напојили (није хтео да једе) и једва испратили из стана, Лана је плакала као и прошли пут, Аћим је био срећан и ако сам рекла да ћу га заменити следећи пут, јер су сви ови уличари бољи од њега (најразмаженијег пса у историји паса) ... Moja zena bi ti rekla - "crna ti, uvela si ulicnog kera u kucu"... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече ... Moja zena bi ti rekla - "crna ti, uvela si ulicnog kera u kucu"... Лану редовно прате до стана ... уек их уведемо, нахранимо, напојимо, проблем је када морају да оду, или Лана почне да плаче или њих не могу да испратим, једног сам морала да носим Вукашин Ковачевић and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 23, 2018 Пријави Подели Написано Јул 23, 2018 пре 11 минута, Снежана рече Лану редовно прате до стана ... уек их уведемо, нахранимо, напојимо, проблем је када морају да оду, или Лана почне да плаче или њих не могу да испратим, једног сам морала да носим A mi smo prosle sedmice iz crkvenog dvorista doneli 2 prugasta maceta. Pre toga, nedelju dana ranije, nisu bili tu. Prosle nedelje mi dosli na sluzbu, i posle stali da se malo podruzimo, kafa, caj i ostalo. I ja zadjem bzvz nesto iza crkvene kucice, i vidim macice. A zena voli te prugaste/tigraste, i ja kazem "`adje lepo da ih ponesemo, vidis da niko nema da ih uzme". I donesemo ih kuci, odma` se odomacili i raskomotili, tacno ukapirali da su nabavili paznju... Nebojš.a, Снежана and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2018 @obi-wan јооој ми нешто фамилијарно не љубимо мачке, ми смо пасољупци obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 23, 2018 Пријави Подели Написано Јул 23, 2018 пре 15 минута, Снежана рече @obi-wan јооој ми нешто фамилијарно не љубимо мачке, ми смо пасољупци Kod nas uvek bilo svega, imalo je kad u dvoristu bude i po 8 macaka... ali to retko, uglavmo 1 ili 2... ... A pas je vazda tu, ima svoje mesto... Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2018 Kada mi nedostajes Mislim tudje misli Kradem svoje vreme Provlacim ga Izmedju oblaka, snova, Daljine i snega... Kada pozelim Da ti nedostajem Odsanjam pesmu Zatvorim oci I na kaldrmi zamislim Cvet beli. Kada te nema Jer tako hocu Zaledim osmeh U sebi kazem ime Udahnem duboko I pomislim Tako mi nedostajes... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука