Снежана Написано Август 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Управо сада, Trifke рече My number is 7. 007? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Управо сада, Trifke рече My number is 7. Sad videla. Onda izvini (mada mislim da je to zatišje pred buru,vratićeš titulu,uopšte ne sumnjam) haha Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 4 минута, Snezana Pilic рече Nemoj dvaput da kažeš,presešće ti od nas tj. od alapače No1 @Trifke Имам лек и за то, само вам искључим тон Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 9 минута, Снежана рече 007? пре 7 минута, Snezana Pilic рече Sad videla. Onda izvini (mada mislim da je to zatišje pred buru,vratićeš titulu,uopšte ne sumnjam) haha Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2017 Данче*, Phoebe and Iulianus је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Септембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2017 Svako će ti rado pričati o sebi. O,hoće! Setiće se šta ga pokreće. A onda i šta ga je lomilo. Stalno si u pozorištu,ponekad u prvom redu,ređe na balkonu,a glumci izvode svoje monodrame i čekaju aplauz. Ustani,vikni "Bis!",i dobićeš stalnu ulogu publike. Šta ćeš tu ako ćeš zviždati? A nemaš gde,osim po zemlji,asfaltu ili travi. Stalno si u pozorištu gde će tražiti tvoje razumevanje,saučesništvo,ljubav. Površnu,trajnu koliko i njihova monodrama. Nije strašno što će pričati svoja životna pravila,ali će od tebe tražiti da ih primenjuješ. Pogledom,gestikulacijom,izvrtanjem istine,prećutkivanjem laži. Ne veruj glumcima koji pričaju o sebi. U ličnim pričama nema ničeg objektivnog,čak i kad se svode na nabrajanje činjenica. Svako će zaboraviti da kaže baš ono presudno: Zašto ima potrebu da te u sebe ubeđuje? ( JMM) Jednom i samo jednom dala mi je savet: "Čuvaj se,dušo,žena ružnijih od tebe i muškaraca slabijih od tebe, izdaće te gde se najmanje nadaš." Kako reče, tako se i zbi. (JMM) Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2017 Zapis na pragu Ove pjesme to nisam ja, iako sam ih ja napisao.Ovi jauci, to nisam ja, premda sam ih zbilja uzdisao.Moj pravi život, ja sam samo disao.Jer ja živim i kad pjesma umre. Ja živim i kad patnja mine.Ima u meni nemira dragog, a ima i moje širine.Ja puštam i drugog da govori za me.A i sam govorim druge same.Ja ne marim čovjek biti ako sam umio ljude bogovski reći.O, ja.Ja sam od sebe i manji i veći.O, ja.Moj drugi i moj treći.Ja ne sanjam o sreći. No ne sumnjam o sreći.Gle ovog dvojstva i trojstva moga:ima u meni tmine,no ima u meni i vedrine,i moja divna sloga. Tin Ujević Данче* and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2017 Први снег - село Спасовићи изнад Ивањице Данче* and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2017 Венера Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=wADvdkSvIEk Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2017 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Phoebe, Данче*, Branislav81 and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2017 Vincent: I promise I won't laugh. Mia: That's what I'm afraid of, Vincent Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2017 Uvek sam se plašio da ti tepam Uvek sam se plašio da ti tepam Plašio se uvek da ti kosu držim u ruci Prestrašen bio da naglo možeš da se okreneši da mi uhvatiš nežno oko na svom vratu. Jer sam glupovao verovao da ću ako ti ruku na rame stavim da ću ako ti prstima čelo dodirnem da ću ako ti u tople oči grudi slijem da ću izgubiti sebe. Sad kad si otišla imam sebe, isuviše… Zoran Radmilović Iulianus, Драшко, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2017 Све више постајем убеђен да је херој, не неко ко умре за нешто, већ неко ко живи за нешто. У умирању је тренутан пораз, а живети за нешто, поготово кад не иде, то је огромна борба која захтева надљудску храброст и снагу не би ли се најобичније функционисало под њом. Не би ли се најосновније ствари обављале. Обичне. Већа храброст треба за то - губити, али до краја борбе, него се храброшћу ослободити краја борбе.Ратко Петровић Phoebe, Снежана and Iulianus је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Новембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2017 via GIPHY Кат ти неко прича о екуменизму Phoebe, Данче*, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука