Снежана Написано Септембар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 Beautiful tango, take me by the handBeautiful tango, until you make me danceHow sweet it can be, if you make me danceHow long will it last, baby if we dance? Јелина је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Када уђете у душу некога, треба скинути ципеле и ходати на прстима: света места треба поштовати. Барбара Брус Иван ♪♫ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Снежана and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 a šta ako svetlost dolazi iznutra... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 a šta ako svetlost dolazi iznutra... Oнда вероватно имаш напрслину на души... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Oнда вероватно имаш напрслину на души... to zvuči bizarno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 to zvuči bizarno можда звучи бизарно, али прија оку кад види људе који исијавају кроз своје распаране штепове. Јелина and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 можда звучи бизарно, али прија оку кад види људе који исијавају кроз своје распаране штепове. šta ,,naprsli" ima od toga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 када се мени плакало, вас нигде није било. ни гласа вашег, ни писане речи која за нужду теши. данас, кад ви плачете, мени се болно смеје, уколико ми није отужно и досадно, као пред глупом сценом. ето, то вам је све што људи једно другом могу у овом кратком животу да дају: потпуно неразумевање. Иво Андрић http://images.arcadja.com/morbelli_angelo-il_risveglio~OMf2a300~10243_20141101_30057_844.jpg Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Хода се улицом којом отпадају делови тела/мисли Радо се одлази од себе и пулсирања радости/туге Пушта се та Светлост да плави унутра/напољу Са напрслином на души грли се немир/мир Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 када се мени плакало, вас нигде није било. ни гласа вашег, ни писане речи која за нужду теши. данас, кад ви плачете, мени се болно смеје, уколико ми није отужно и досадно, као пред глупом сценом. ето, то вам је све што људи једно другом могу у овом кратком животу да дају: потпуно неразумевање. Иво Андрић http://images.arcadja.com/morbelli_angelo-il_risveglio~OMf2a300~10243_20141101_30057_844.jpg Auu de me nadje danas sa ovom pesmom,to je to bas! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Auu de me nadje danas sa ovom pesmom,to je to bas! Није то од данас...дуго је то неразумевање ту...дуже од куле Вавилонске... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2015 Не знам зашто, одувек сам била фасцинирана вратима, прозорима, капијама... https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12019989_10156086861860284_8387008390514581332_n.jpg?oh=94a99c17e87c7947600722111a0f90e4&oe=5699B29F Драшко and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2015 „Čovek plaća po gvozdenoj skali - za svaku snagu istom takvom slabošću, za svaku visinu odgovarajućom nizinom, za svaki uobraženi božanski trenutak istim tolikim vremenom u sluzi gmizavca. Svaki podvig iz veoma davnih dana i nedelja života proživljenog u ludim, veličanstvenim trenucima mora se platiti skraćenjem života.“Džek London Плутон, ivanaika and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука