Anika Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 ivanaika and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 ivanaika, Снежана and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/v/t1.0-9/11264897_785672704835041_6115007183723753407_n.jpg?oh=85bb08a5c7d9d43cc56aee6653f926a9&oe=55CEC871&__gda__=1438842542_9e199e91048138c17750f35d42d08f7a ivanaika and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 На твоме лицу трагови се виденеких давних туга,бола и осаматвоје усне као да се тога стидепа ни реч не кажу о тим годинама.У очима твојим видим патњу некукоју вешто скриваш али не до крајаслутим да у себи носиш бол далекуи зато су често мутне и без сјаја.А из груди уздах отме ти се честопун неке горчине, чемера и јадау тренутку видим осмех ти је нестои ја само ћутим, са мном ниси тада.Но, недај се, пусти дане којих имасамо још у теби кад сећања вратишосмехни се лепо,врати сјај очимаЗнај мени си лепа,не волим кад патиш.Није тебе живот много миловаоали није касно, пусти прошле даненије Бог узео, а да није даооном ком се смркло да некада сване.Дај ми руку меку, пусти да те водимкроз пределе среће, где још ниси биласлутим да због тебе морах да се родими да вратим наду што си изгубила.Трагови на лицу бледеће, нестатиса усана твојих потећи ће речирадост ће у груди твоје да се вратии очи ће блеснут у сјају и срећи.А, онда ћу и ја још срећнији битии чувати злато коме вратих сјаји из исте чаше мед наш ћемо пити.не, не бој се више, знај патњи је крај...- Танаско Танасић https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/1395188_390333467760839_1483707349_n.jpg?oh=bdc7154841fccc3f1aa4206178ff0268&oe=5604B964&__gda__=1439943335_808b99529bfc945e5814ca2b16de2463 ivanaika, Снежана and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Данас само Јела и ја у Кнезу први пут виделе и чуле овај инструмент, феноменално звучи...пошто смо вероватно зилионите које су пришле да питају какво је то сокоћало...дечко је написао "Овај инструмент се зове HANDPAN" http://cj-ball.main.jp/wp-content/uploads/IMG_0076.jpg JESSY, Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Јела и ја у Кнезу први пут виделе и чуле овај инструмент, 8086.gif :oke: Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 - НАЈНОРМАЛНИЈИ ЧОВЕК НА СВЕТУ - (ПРИРУЧНИК) 01. У принципу не треба да се правиш блесав, мада није увек тако. 02. Пробај све што мислиш да треба да пробаш. 03. Погледај себе са стране. Размисли шта би тај лик, у чијој си улози, требало да уради, па онда уради све супротно. 04. Благостање је за тебе отров. Благостање је за тебе као дијабетес или висок крвни притисак. Благостање је твој тихи убица. 05. Его ти је неопходан до једног тренутка, после мораш д га се ослободиш. Као ракета. Его ти је онај део са гориво искористиш и одбациш. Мора да се откине од тебе и да га нема више, иначе останеш глуп. 06. Кад урадиш нешто лоше то ти је готова ствар нема искупљања. Кад урадиш нешто лоше, урадио си, и с тим ћеш да живиш док те има. 07. Кућа је најважнија. Породица мора да ти буде на првом месту. 08. Не мораш себе да волиш, али мораш да поштујеш себе. И није најважније да будеш срећан. Срећа је само једна од могућих последица. 09. Пази све прође. 10. Пусти да се ствари десе. 11. Немој да се стидиш самог себе. Немаш времена за то. 12. Некад треба да радиш како ти се каже, а некад не треба. О томе не треба да размишљаш, то мора да осетиш. 13. Жену треба тражити у својој улици. 14. Према себи треба да будеш суров. Себе мораш да третираш као непријатеља, јер ти јеси највећи непријатељ самом себи. Ти себи не мислиш добро. Све планове које имаш треба да бациш у воду, ти не умеш да радиш по плану, ти радиш на дневном нивоу, из сата у сат. И запамти, ти не видиш ширу слику, немаш око за то. Немој да мислиш на велико, мисли на мало, мисли на мало по мало, и дај све од себе. 15. Једном недељно стани испред огледала. Посматрај лице тог човека у огледалу. Питај га: - Шта хоћеш? - Записуј одговоре. 16. Научи да будеш скроман. То може да се научи. И научи да свираш гитару. 17. Немој да се дрогираш. Ту нема шта да се мисли. Немој да се дрогираш. 18. Немој да позајмљујеш паре, ни од кога. Немој да кукаш никоме. 19. Мора да се живи, нема жив човек куда, него у живот. 20. Није лако. Кад је лако сумњиво је. 21. Све се већ десило, све ће се већ десити. Све је у реду. 22. Не слушај никога. Али само глуп човек учи из свог искуства. 23. Научи све о Инкама. Тамо тражи. 24. Да би завршио, мораш да почнеш. Да би завршио, мораш да почнеш. Да би завршио, мораш да почнеш. 25. Музику слушај уживо. Ако није уживо, слушај гласно. Ако није гласно или уживо, немој да слушаш. 26. Редовно разговетно читај наглас, да не би мумлао. Ако већ мораш нешто да кажеш, гледај да то људи разумеју. 27. Ћути 28. Птице 29. Ако си нешто засадио...вратиће ти... 30. Први осећај те никада не вара. Слушај стомак. 31. Радити свој посао, то је врунско достигнуће. 32. Важно је да рониш и да летиш и да се не плашиш. Иван Толкин ivanaika, Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Аки, срећан рођендан ! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Срећан рођендан Џони ivona and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 ivanaika, Данче*, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 MATEMATIKA BOLAby Igor Karanov Malo su mi zagorele tikvice i shvatio sam da je savršenstvo jedna od najglupljih ideja koje sam u životu čuo. Sve mi se više čini da ratnika ne čini ordenje nego ožiljci. Ordenje je zvanje a ožiljci su znanje. Ne mogu da se oslonim na ljude koji nikad nisu vrištali od bola jer oni nemaju pojma u šta se upuštaju. Viđao sam mnoge iza čijeg zvanja, modernog odela i samouverenog izraza lica stoji bilbord na kom piše: stvarno ne znam šta radim. A nisam nikad video nikog ko je posle dovoljne životne kilometraže, lizanja rana i brojanja ožiljaka ostao glup. Moja starija ćerka Asja je ponovo pročitala "Malog brata" Korija Doktorova, i opet počela da se loži na matematiku, iz koje se svojevremeno i takmičila. To je lepo, mislio sam, pošto sam dugo priželjkivao da ona postane programer, mada sam malo brinuo da će njen neizmerni entuzijazam u glasu u jedan ujutro probuditi komšijino dvogodišnje dete. Tinejdžeri su pogubni za komšiluk. Uglavnom, tokom tog razgovora shvatio sam zbog čega se ja nisam nikad primio na matematiku iako je beskrajno zanimljiva. Ta nauka ima potpuno nerazumnu ambiciju da čvrsto omeđi istinu, a istina je kao magla: vidimo je ali ne možemo da je uhvatimo i stavimo u teglu na polici sa začinima. E, zato za mene ratnici nisu oni koji znaju istinu, već oni koji je osećaju. Na svojoj koži. Uče nas danas da se svet deli na pobednike i gubitnike, uče nas da su rane i porazi Kainov žig, beleg koji nas svrstava u stado pogrešnih. Ne znam, ali ono što sam ja video jeste da hrabri nisu oni koji se ne boje već oni koji svoj strah poštuju kao člana familije i da nisu jaki oni koji ne padaju već oni koji se raduju što su ustali. Moji heroji nisu oni koji broje pare nego oni koji broje ožiljke. A ovo oredenje, zvanja, titule, prestiž i sve petice, to samo dokazuje koliki si sociopata kad puštaš sebe i druge da verujete da si bolji od njih. Idi padni, udari se negde pa onda dođi da razgovaramo. I jedi te tikvice. http://www.stvarukusa.rs/sites/default/files/styles/w685/public/recipe/photo_galleries/tikvice_na_grcki_nacin.jpg Јелина је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 MOLITVA ZA PREOBRAŽENJE Dan još je samo nekoliko svjetla koja gasnuna vrhovimaJa čekam noć: preobraženje stvari Noćiz doline javi se i raste izmeđ blizih brdak nebu Prostor moga kraja pun je noći Rasvjetljuju se ispod neba brdau ogromne i plave prozirne kristaleStablana vrsima, po polju, oko vode i kraj menebespokretna i crna stanuJa slušam s ceste: dolje livadamabijeli mjesec šeta i mislim:zašto noć što vraća stvarimablago nepokretno lice njinih mladih danau nama budi tamne gladne požude? O noćibudi ladna ruka preko našeg vrućeg čelautišaj krv i spusti blagi mir na čula Neka naša tijela mirna prozirna i plava usnusnom nevinih i tihih biljakana plaštevima koje mjesec prostire po traviMi slušat ćemo u snukako mjesec tiho koraca po vodi Antun Šimić Данче*, Драшко and Снежана је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 'When will you learn that there isn't a word for everything?' Nicole Krauss Данче* and Жичанин је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11230229_991137304253624_8828280208956919668_n.jpg?oh=2db36a58b9fd7e349cf495088f8eaa20&oe=56589272 ivanaika, JESSY, Жичанин and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 http://previews.123rf.com/images/creatista/creatista1002/creatista100200088/6411956-Funny-Priest-in-Robe-with-Glasses-Blowing-Bubbles-Stock-Photo.jpg Za vise slika -klikni Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука