Снежана Написано Децембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=UlDfSPVOS1I Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10846397_398230413661735_727836350366697604_n.jpg?oh=187d14426b77fe0f119f67a999a425cd&oe=55415AF1 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 http://youtu.be/y3UiyXg6Fb8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Obicna ljubavna pesma Ako zelis, zamisli da pjevam ti o necem drugomo necem sto si vec odavno mozda htjela cutio ljubavi sto traje cijeli zivoto vjernosti, o braku i o srecio odnosu gde nikad nista ne pokvari netko treciJer nikad nisam znao pisat ljubavne romanejer draze mi je ono sto u dvije-tri rijeci stanei zato me ne gledaj tako i ne zijevajznam da ti je dosadna al ipak sa mnom pjevajObicnu ljubavnu pjesmuobicnu ljubavnu stvarsto kraja nema a ni pocetkaa ja ja ja ja ja jaJa znam da ova pjesma nece nikada promjenit svijeti isto tako znam da od nje ljudi nece zivjet boljeal mozda ipak nekom bit ce dragai sigurno zaboravit je nitko necejer u njoj nema nista sto na neku drugu stranu skreceOdavno vec nestali su nasi ulicni herojisvako gleda svoje, svako tijera svoje, svak se bojii zato me ne gledaj tako i ne zijevajznam da ti je dosadna al ipak sa mnom pijevajObicnu ljubavnu pjesmuobicnu ljubavnu stvarsto kraja nema a ni pocetkaa ja ja ja ja ja ja http://youtu.be/DxCGnwY_fqs Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Obicna ljubavna pesma ово да ставиш као најбољи одговор у целој теми :* Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 ово да ставиш као најбољи одговор у целој теми :* Па у ствари та песма ми је...то ми је, што ми је :* Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Мораћемо да је извежбамо за неке јавне наступе, баш је ок Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 Ponekad ne mogu da odredim granice između sebe i ljudi koje volim: gde završavam ja, a gde počinju oni. Kao da smo svi mi jedno, kao da smo isti – ista duša, želja koja traži nešto…zajedničko svima nama.Svi smo u istom čamcu. A opet, svi smo različiti i posebni, izrazito individualni.Postoji jedna posebna, retka vrsta ljudi koje ja zovem moji ljudi. To su ljudi koje puštam u svoj prostor, u sebe. Svi moji ljudi su u nečemu isti:Njihovo traženje je stvaralačko. Oni ne ruše, već nešto grade. Ne žele da vladaju, jer vladanje gubi sjaj u očima,…Moji ljudi imaju isto osećanje života. Nije više bitno kako ćemo nazvati naše odnose i koji će oblik oni imati. Forme naših odnosa se mogu menjati, ali to osećanje povezanosti nečim iznad nas, većim od nas, što nas zove i spaja, ostaje.Mi nekako nabasamo jedni na druge i naše se sudbine pomešaju zauvek, čak i ako nismo zajedno.Kao da smo neke boje koje se lako mešaju međusobno, a mnogo teže sa drugom vrstom. Boje koje se rastvaraju pomoću svetla…Biti jedno – Nebojša Jovanović Јелина, Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука