Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 (морам под хитно да мењам аватар), a taman je postalo zanimljivo, nadji opet neki inspirativan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Сад ради, оне две карте за 11ти сам ти оставио у школи.... Видимо се, радујем се За њи две само ложа Драшко је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 eво ти ово да мало променимо музички правац, много је слатко, не могу да престанем да је слушам. nana and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 За њи две само ложа мислиш: за НАС две. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 нимије добро више, пун ми дневник Зорице е. па кад си је хтела на аватару... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 мислиш: за НАС две. Све је љууууубав......тако да, снаћићемо се. Живим близу Арене, па после Зоке идемо до мене на ораховачу и слегање утисака "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 мислиш: за НАС две. Не, мислим на Џеси и тебе, ја певам жено те вечери....ово ће бити последње Јелина and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Њоњ WoW Текст откида!!!! Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Не, мислим на Џеси и тебе, ја певам жено те вечери....ово ће бити последње Јелина и ја ћемо ти из ложе давати подршку певајући са тобом.... Снежана and Јелина је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ја ћу бити у партеру са осталом омладином. Ако нађем неку лакшу цуру (физички, не морално), могу да је ставим на кркаче да те прати у покретима и да отвара уста ил да пева (ако зна текст) Јелина and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ја ћу бити у партеру са осталом омладином. Ако нађем неку лакшу цуру (физички, не морално), могу да је ставим на кркаче да те прати у покретима и да отвара уста ил да пева (ако зна текст) ) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 .ово ће бити последње хтела си да кажеш: ``ово ће ТИ бити последње.`` Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 хтела си да кажеш: ``ово ће ТИ бити последње.`` не ово је последње што је Зорица одпевала у мом дневнику Јелина and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Snezo, a ko ti ovo sad peva na dnevniku? :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 SVE JE TO NEKAKO SPOLJA?Vidiš?Godine nas obrade različito…Nekom postane važno s kim će leći, a nekom s kim će se probuditi?Žalim, stara…Nadam se da smo se ove noći zauvek mimoišli?Pohitao sam kući, znajući da je to jedino mesto koje mi još može pružiti čvrst alibi predAnamariom. Hladnoća je prijatno dezinfikovala grad, i zvezde su te večeri imale jedan doslovnobrilijantan nastup na razvedrenom nebu…Ponovo sam se zatekao kako brojim korake, što je pomalo šizoidno, kažu, no ovog puta sambar imao dobar izgovor da je to sigurno zato što žurim?Na “sedamsto devetnaest”, uglavnom, bio sam tačno naspram “Carigrada”, niz Bulevar jekafilerijski klizio vojni džip, vrebajući plen…Pola pet?Lepo piše u predvojničkoj za drugi razred gimnazije da Naša Armija nikad ne spava?Uletevši u stan kao u sklonište, okrenuo sam Njen broj ne čekajući na signal…Ako zazvoni i treći put, prekidam…- Halo?Ipak se javila…Brzo sam spustio slušalicu i neizdrživi sekund iščekivao da zazvoni i kod mene…- Zvrrrc!Ko bi to mogao biti u ovo doba?- Molim?Sad je Njena slušalica pala, šifrovana poruka je uzvraćena: Ćao, mila, stigao sam. Stop. Ćao,mili, dobro da jesi. Stop…Puls mi se polagano vraćao kući, u srce, i samo bi se na trenutke u bradi i grlu još začuliodjeci njegovih sve tiših i mirnijih koraka.Legao sam na leđa, široko raširivši ruke, pokušavajući da što ravnomernije rasporedim mehurpraznine u grudima. Anamaria mi je nedostajala tupo, gotovo opipljivo, jedan otkinuti deo mene,pomislih, ne mogavši da zamislim koji…Glava, udovi, prsti, pipci i kraci?O, ne…Sve je to nekako spolja?Ovo fali iz sredine…Negde iz tamnog ambisa zbog kog se sve ređe usuđujem da zaronim u sebe…Jer tamo zagluvim…Oči se prepune do vrha…I suze se začas raspu kao pokidane biserne niske…Po sobi…Po meni…Po čitavom svetu…I ne mogu ih skupiti do jutra…Đorđe Balašević ‘Jedan od onih života’ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука