Лазар Нешић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Само за Зоруле ... https://www.youtube.com/watch?v=o2MFmVRgpEo Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Само за Зоруле ... https://www.youtube.com/watch?v=o2MFmVRgpEo :bendoff: Маруф ар-Русафи СВЕТ ЈЕ ПЕСМА Прочитао сам, а шта је друго природа него књига, Странице што садрже сву уметност певања, Видим бисере песама складно исписане, На страницама светасложене у редове. Шта су ћуди времена, ако не песме Кроз које људима зборе уста судбине? Шта је човек, ако не стих песме, Чије су стопе недаће, а последњи редак крије се у тами гробне раке? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Шта је човек, ако не стих песме, Чије су стопе недаће, а последњи редак крије се у тами гробне раке? да ниси потписала Маруфа ал-Русафија, главу бих дала да су ово стихови Зоричине песме. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 да ниси потписала Маруфа ал-Русафија, главу бих дала да су ово стихови Зоричине песме. пази уопште ниси далеко Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 SNEZANARastasmo se, jos se pitam zastomozda zivot tako je zeleootisla si sa prolecem ranima ja sam te i dalje voleoSnezana, spominjem te svakog danaSnezana, lakse mi je takoSnezana, ne mogu bez tebeprva ljubav ne gasi se lahkoNeko ti je vec mozda i rek'oda jos uvek po starome zivimi za noci prepune samoceda Snezana tebe i ne krivimCujem da si sada srecna zenazivot ti je mnogo toga daoja te duso nisam preboleoizgubih te mnogo mi je zao `ајде погоди ко ти је наменио ову песму...... Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Све је љубав, З. Брунцлик (интерпретира, не знам ко је аутор) ``Sve je ljubav sto zivi i rastekad iz gnezda zacvrkucu lastekada gore listom ozelenekada pcela svome cvetu krenekad prolece budi se u bastisve je ljubav, sve je ljubavSve je ljubav sto ocima vidisi sve cemu mozes da se divistopli vetar kad zito povijakad otvori srce cvetovimakad se reka preliva na suncusve je ljubav, sve je ljubavSve je ljubav sto te okruzujekad se pesma devojacka cujekada cvetak na talasu zaspikada zora nebom zvezde gasikad mirise pokosena travasve je ljubav, sve je ljubav`` мхм, ал` замало Маруф. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 SNEZANA Rastasmo se, jos se pitam zasto mozda zivot tako je zeleo otisla si sa prolecem ranim a ja sam te i dalje voleo Snezana, spominjem te svakog dana Snezana, lakse mi je tako Snezana, ne mogu bez tebe prva ljubav ne gasi se lahko Neko ti je vec mozda i rek'o da jos uvek po starome zivim i za noci prepune samoce da Snezana tebe i ne krivim Cujem da si sada srecna zena zivot ti je mnogo toga dao ja te duso nisam preboleo izgubih te mnogo mi je zao `ајде погоди ко ти је наменио ову песму...... :.mislise. Ау, сестро слатка...немам појма... П.С. Драга, тема о Тарабићима није овде Свакако хвала 8086.gif Phoebe and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 П.С. Драга, тема о Тарабићима није овде ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 изјутјубих и Тарабиће и Ципирипи бенд (чији је горњи текст) да се упутим у дешавања, и мислим да ми сад није нешто добро и да ми се захвалиш што ти их нисам окачила овде. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Загревамо се за 11ти ...АРенА :29dz8zk: "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 @@Драшко, ne radi ti link Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 http://youtu.be/u5jcJgrAJDY Шта ћеш...Срби смо JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 @@Драшко, ne radi ti link Сад ради, оне две карте за 11ти сам ти оставио у школи.... Видимо се, радујем се JESSY, Снежана and Јелина је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 @@Драшко, Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 изјутјубих и Тарабиће и Ципирипи бенд (чији је горњи текст) да се упутим у дешавања, и мислим да ми сад није нешто добро и да ми се захвалиш што ти их нисам окачила овде. Хбала што их ниси окачила (морам под хитно да мењам аватар), нимије добро више, пун ми дневник Зорице ...http://youtu.be/JWorYHJiWnQ Јелина је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука