Aquilius Cratus Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 @Srdjan Nije svako za argumentaciju niti za bilo kakvu diskusiju. hansbrough and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Ma ti si takodje na istom spisku samo te niko ne dira jer si dobrica bas kao i ime ovog starca sa tvog avatara. Sto se za ostale tvoje odbegle kolege bas ne moze reci.Pa sta cu brate kad ne umem da pravim bodljikave zice oko ljudi i da im dajem po umu svom ! Pogledaj ponekad stvarno pogledaj u svoje srce a ne uvek i samo uvek na shljashtacu scenu zanimljivog ljudima coveka. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Hoces me vezanog ili da se svake mili sekunde plasis samara kojeg ti nikad necu priustiti?? Objavi svoju zelju pastuj moj fasizam trolu jedan. Neće da može ... imam pametnija posla nego da se svađam sa advokatom ljubitelja slešera ... Nego ... samo jedna stvar: da li ti misliš da je ljubitelj nakaza iz pakla (odaziva se i na ime Berkut) fašista? The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Bitno je da se ti nisi ni osvrnuo sto lezbejke otpilase krst.Koliko vidim to te ne sto nije pogodilo,vec se cak "okurazio" na pravoslavnom forumu da zastupas takve interese.Dok,naravno u nedostatku,bilo kakvog argumenta,odmah one koji dele samare,il one koji ih podrzavaju etikiras kao"fasiste".I Car Lazar ,Car Konstantin,Aleksandar Nevski,svi oni,koji su muski pruzili otpor u odbrani pravoslavlja i koji su uglavnomdali zivot za Hrista su u stavri fasiti,jer pazi,oni nisu deleli samare,vec kasapili u boju. Muka mi je da ti odgovaram, ali zrtvovacu malo tastature: Bezobrazan si i naravno zlonamjeran kada zloostavljanje onih mladica nazivas samarima. Ne trpaj Cara Lazara sa onom nacistickom djubradi, sramota je sta radis. Ne branim nikakvo skrnavljenje krsta, ali branim svakog covjeka od bilo kakvog zloostavljanja, pa bio on lezbejka ili ne znam ko. Pussy riot leze u zatvoru i takodjer trpe torturu, zbog svog perfomansa u Crkvi na ocigled policije, Crkve i institucije predsjednika koji su sve to zdusno podrzali, sa druge strane imamo bandu manijaka koja hara Rusijom i mame djecake koji se jave na lazni oglas da bi ih prebijali, i mucili od cega ce imati traume cijeli zivot, i niko ne reaguje da ih pohapsi i zatvori. Na to sam ukazivao na sta je tiranski rezim u Rusiji spreman da dozvoli. I sad se cisti i ne pokusavaj da odgovaras na moje postove, jer ides u ignor listu, ako pre toga ne budes banovan. Миљан Крстић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Hahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha. Da to mi kaze lik koji nije otisao na lice mesta da "brani" Budvu i casni krst Gospodnji nego to radi upravo samo preko te brave, interneta. Blizi mi je bio Boegrad.Kontam ima dosta junaka i u Crnoj Gori.Svetinaj je kad se pliva za Casni krst Gospodnji,u sred zime,a ne kad se skrnavi u sred leta.Moram priznati malo sam razocaran rekcijom RPC,trebalo ih je izbacit iz Crkvei kao Tolstoja,koji je po meni bio kul lik.Jos jedna u nisu pogreski Crkve. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Cekam moje postove koji jasno govore da sam fashista! I cekam neka bolja vremena kad nece moci neko nekog da optuzi a da na to nema dokaz. Iako je forum ovo moje srce je zivo iza mog nik profila. Berkut је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Neće da može ... imam pametnija posla nego da se svađam sa advokatom ljubitelja slešera ... Nego ... samo jedna stvar: da li ti misliš da je ljubitelj nakaza iz pakla (odaziva se i na ime Berkut) fašista?Upravo si mi razjasnio svaku sumnju da ste ga prvi napali.... Berkut је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 @Srki,cinis mi se normalnim likom,pa cu biti pristojan i odgovoriti.Nema pretnji,vec samo ukazujem na licemernost ljudi.Izvredjali su me samo na ovoj temi preko 15-20 puta,sto sam prijavio administraciji.A ona i dalje ne raguje.Niakog nisam omalozavao.Samo se pitam,dal bi te internet "face" mogli to da ponove i u lice,ako su vec tako opasni Jesam za argumentovano pisanje,al da to bude na obe strane.Bez vredjanja i sa jasnim dokazima i argumentima.To sto bi neko da me ne vidi na forumu,pa sugerise administarici moj ban ,a sam pri tom koristi kocijaski recnik nije moj problem. Uostalom nije moj problem sto ljudi komentarisu stari ili nozi zavet i smatraju ga za alegoriju cim im se nesto svidi,a da pri tom nisu ni otvorili tu knjigu. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Upravo si mi razjasnio svaku sumnju da ste ga prvi napali.... Dokaži! The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 @Srki,cinis mi se normalnim likom,pa cu biti pristojan i odgovoriti.Nema pretnji,vec samo ukazujem na licemernost ljudi.Izvredjali su me samo na ovoj temi preko 15-20 puta,sto sam prijavio administraciji.A ona i dalje ne raguje.Niakog nisam omalozavao.Samo se pitam,dal bi te internet "face" mogli to da ponove i u lice,ako su vec tako opasni Jesam za argumentovano pisanje,al da to bude na obe strane.Bez vredjanja i sa jasnim dokazima i argumentima.To sto bi neko da me ne vidi na forumu,pa sugerise administarici moj ban ,a sam pri tom koristi kocijaski recnik nije moj problem. Uostalom nije moj problem sto ljudi komentarisu stari ili nozi zavet i smatraju ga za alegoriju cim im se nesto svidi,a da pri tom nisu ni otvorili tu knjigu. Jadničak ... @Hansbrough Demagogija i farisejstvo su znaci psihicke poremecenosti,poznate i kao liberalizam.Sto se tu tek covek nakazi pod plastom slobode.Ima Ljudi koji beze od nacinalizma,al se zato cvrsto drze mamine suknje. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Okrenuću i drugi obraz, udari opet...samo kažem Gospod je sada tužan. J bih da te ljubim Sara,ne volim sado-mazo. :91600gh602qs7z8: Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 #Berkute brate mislim da nisi agresivan covek kao sto ovde izjavljujes ali pokusaj malo da se saberes u vezi ovih pitanja. Mislim da bi trebalo smiriti tenzije oko ove teme a verovatno je i spoljasna temperatura doprinela tenzijama. Ohladite se nekako tusiraj se hladnom vodom pojedi lubenicu i opet dodji da pricamo.Pozdrav. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 J bih da te ljubim Sara,ne volim sado-mazo. :91600gh602qs7z8: Da li tako razgovaraš sa svim sestrama, brate Berkut? Zadrži svoje afinitete...meni ne trebaju. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Hans,ti to podrzavas farisejstvo i Demagoge?Ponovo ides protiv Gospoda ,a da nisi ni svestan,hehehehehehhe Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Da li tako razgovaraš sa svim sestrama, brate Berkut? Zadrži svoje afinitete...meni ne trebaju. Ljubim ja tebe i Hristu,sestro.Sa je tu lose... Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука