Гости Guest - . . .- Написано Јул 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 „Грађани Будве су данас показали да знају да чувају своје домове и породице бранећи себе и свој дјецу од хомосексуализма и разних “изама“ које су непријатељи читаве васељене покушали да промовишу као нешто чиме треба да се поносе, а не као нешто чега треба да се стиди сваки човјек“, рекао је свештеник Борис Радовић, парох будвански, у бесједи послије освећења водице и благослова града и његових грађана. Парох Радовић је данас после 19 сати дошао на позив будванских угоститеља и освештао трг и угоститељске објекте, гдје су боравили учесници првог црногорског „прајда“. Када је окадио трасу којом је ишла поворка, благословио град и његове грађане, отац Борис је одржао пригодну бесједу: „Најстрожије осуђујемо данашњу параду срама и болести, молећи се Богу да од овога града и Републике Црне Горе одагна све болести и све нападе ђаволске. Увијек је у свијету било болести, али су болесни тражили лијека у црквама и болницама и нису своје болести проглашавали здрављем, нити су се поносили њоме као што су данас покушали да учине“, рекао је он и упутио захтјев државном руководству „да се зауставе овакве параде срама у нашем граду и у читавој Црној Гори, јер је она увијек знала за праве вриједности, његовала и чувала породицу као основну ћелију друштва, знајући да је породица мала црква“. „Грађани Будве су данас показали да знају да чувају своје домове и породице бранећи себе и своју дјецу од хомосексуализма и разних “изама“, који су непријатељи читаве васељене покушали да промовишу као нешто чиме треба да се поносе, а не као нешто чега треба да се стиди сваки човјек“, рекао је отац Борис и позвао грађане да се моле Богу како би државном руководству даровао снагу да се одупре оваквим непријатељима и тако „нашој дјеци омогућили здрав и исправан живот и сачували их од ових болести“. Парох будвански на крају се захвалио свима који су данас исказали протест пред овом „парадом срама и ужаса“, бранећи своје породице и овај град од „поносних“ . Извор: ИН4С Хелена Вујовић, Gerhard and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Подржавам овај перформанс, и мислим да је много бољи него хулиганско дивљање против педера. Сматрам да оваким перформансима се на најбољи начин ставља до знања и мужеложницима и западу који их финансира и ко смо и шта смо и шта мислимо о њима. Александар С, -Владимир-, Bigica and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ja bi dodo malo i sumpora ko Cavez posle govora Busa u u UN...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Koji gradjani Budve, mislite 30-tak ljudi....tu su i huligani, nemojte zaboraviti da ih odlikujete ordenjem Sv.Save za cojstvo i junastvo. A Karici stizu, patrijarh im ljubi skute...tragedija. DankaM, Sherlock H. and Sara" је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Da li je Beljina osvestana posle odlaska onog Kacavende u penziju. Sara", Orthophill, DYNABLASTER and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Da li je Beljina osvestana posle odlaska onog Kacavende u penziju. Мислим да такво место у Војводини не постоји. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Свака част браћи Будванима! Није џаба надимак БД "мали Београд". мирођија је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Подржавам овај перформанс, и мислим да је много бољи него хулиганско дивљање против педера. facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Подржавам овај перформанс, и мислим да је много бољи него хулиганско дивљање против педера. Сматрам да оваким перформансима се на најбољи начин ставља до знања и мужеложницима и западу који их финансира и ко смо и шта смо и шта мислимо о њима. Gresis.Ovakvo dejstvovanje je mlako i moze biti protumaceno kao "pirova pobeda" gejica..Sta su postiglu vernici u Bg kad su izasli sa ikonama i mlatarali krstom?Apsolutno nista.Pederi im se ansmejali u lice,i pokazali srednjak.To nije zaustavilo ni prasone i peskire.Nece ni ovo osvestanje,al je svakako potrebno da se osveti obescascen prostor.I ne znam zasto se za muskarce koje zene ne vodaju na povodcu,kao i za one koji nisu pozadinci,stalno se koristimo stranim terminom huligan,kad ovde nema reci o hiliganizmu.Huligan je covek koji ima destruktivne reakcije i namere-bez povoda i razloga.I ako pogledamo sve eks yu gradove,jedino je Beograd pruzio nekakav otpor,upravo sa najobcnijim gradjanstvom ,koji mediji satanizuju,nazivajuci ih huliganima.To je poruka koja je poslata u svet.Tu se videlo ko smo.I eto,nek sutra patrijarh kaze peskirima,da je to greh,da treba da se pokaju,da to ne cine,hoce li ga poslusati!?'Naci takav otpor je besmislen. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Подржавам овај перформанс, и мислим да је много бољи него хулиганско дивљање против педера. Ваистину и ја подржавам. мирођија је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Da li je Beljina osvestana posle odlaska onog Kacavende u penziju. Pitanje je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Свака част браћи Будванима! Није џаба надимак БД "мали Београд". Misliš, i u Budvi postoje na sve strane splavovi, sponzoruše, polugole pevačice i ostala visokomoralna bratija? Pitanje je. Nije to pitanje ... pitanje je što za njegovo vreme to nisu uradili. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Cini mi se,da ste svi ovde pod uticajem filma "Parada",pa ste poceli da ih gledate kao normalne pripadnike ljudkog roda.Film nosi poentu,kao i oni su neki ***ac od boraca.A ovi sto pale bengalke sve fasisti od reda.Najgore,sto se to polagano uvlaci u svest ,nek setaju,al doci ce pop pa ce malo da okadi,i vrazi ce pobeci Bitno da popo gurne u dzep 100 jevreja,i malo otpeva,skupi se 100 ljudi prve godine,(druge nece ni toliko,jer ce pojaviti neki novi"latentni" preletaci)Pa ljudi nece da dolaze na Liturgiju,a ne na ovakve vidove borbe.Cim to poprimi siri oblik,nece ni po hteti da poje ako enma nikog...bice ga sram. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Cini mi se,da ste svi ovde pod uticajem filma "Parada",pa ste poceli da ih gledate kao normalne pripadnike ljudkog roda. Normalni ili ne, oni jesu pripadnici ljudskog roda. Naravno da je zabranjeno vredjanje sagovornika, ali vi to vec znate... mod Kenobi Лидија Миленковић and Margareta је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Normalni ili ne, oni jesu pripadnici ljudskog roda. Za razliku od tebe i jednakomislećih ti ortaka... Naravno da je zabranjeno vredjanje sagovornika, ali vi to vec znate... mod Kenobi Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука