SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Meni je to malo uvrnuto. Tvrdis da nikad nemjeris muskrace da li ti odgovaraju ili ne, vec cekas na nesto sto ni sama ne znas da objasnis kako ti dolazi. Uz to, kao u slucaju ove cure, prosla si 20 propalih veza, i smatras da nikad neces naci svog partnera. Doduse ova je malo i prolupala, jer je umislila da je ona savrsena i da se jos nije rodio muskarac koji je po njenim kriterijuma. Bez dlake na jeziku izjavi ovo. Reci cu ti samo ovako...a ti shvati kako god oces..zene nisu za razumevanje nego za ucanje i voljenje.....ako probas da ih razumes bolece te glava.....jer ni ona samu sebe ne razume..... Grizzly Adams, Биљана and Margareta је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Reci cu ti samo ovako...a ti shvati kako god oces..zene nisu za razumevanje nego za ucanje i voljenje.....ako probas da ih razumes bolece te glava.....jer ni ona samu sebe ne razume..... Da mogu, dala bih ti hiljadu amina! Биљана је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Sad mi tek nije jasno? :.mislise. Kao sto sam rekao, mnogo zena tvrdi da mora proraditi hemija, dakle taj element spontanosti mora biti prisutan da bi ona sa nekim bila u vezi. Nije uopste rijec ni o kakvim slikama, laznim ili stvarnim, jer navedoh primjer cure, a margarita se izjasnila da je isto takva, da ne mjeri karater i osobine muskaraca, vec muskarce bira spontano na nacin kojeg ne zna objasniti. Slike koje neko o sebi daje su tu potpuno nebitne, kad je u pitanju stupanje u vezu. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Reci cu ti samo ovako...a ti shvati kako god oces..zene nisu za razumevanje nego za ucanje i voljenje.....ako probas da ih razumes bolece te glava.....jer ni ona samu sebe ne razume..... Ne kontam ovu rijec : "Ucanje"? Da nisi otkucao pogresno. Ex da, zene jesu za voljenje. To se slazem, ali ne pricamo o tome. Pricamo o tome zasto mnogo zena zavrsi sa muskima koji im ne uzvrate ljubav. I da istina ima mnogo zena koje ne mozes razumjeti, ali ja zivim u uvjerenju da ima zena koje je moguce razumjeti. Ako je zena takva da ce te zaboliti glava ako pokusas da je razumjes, zalim slucaj. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Reci cu ti samo ovako...a ti shvati kako god oces..zene nisu za razumevanje nego za ucanje i voljenje.....ako probas da ih razumes bolece te glava.....jer ni ona samu sebe ne razume..... Kako si ti onda razumeo da zene lazu i da vole upakovanu laz vise od istine? I da istina ima mnogo zena koje ne mozes razumjeti, ali ja zivim u uvjerenju da ima zena koje je moguce razumjeti. Ako je zena takva da ce te zaboliti glava ako pokusas da je razumjes, zalim slucaj. Ja ne mogu ni mnoge muskarce da razumem. Pun mi kufer tih predrasuda mozes ne mozes da razumes ovakvi onakvi. Ajd ti meni objasni sto se mici svidela milanka? Ja to ne mogu da razumem. Nego tome sto ne moze da razumemo zene mi pridajemo veci emocionaln znacaj pa to vise "bode oci" ... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Kao sto sam rekao, mnogo zena tvrdi da mora proraditi hemija, dakle taj element spontanosti mora biti prisutan da bi ona sa nekim bila u vezi. Nije uopste rijec ni o kakvim slikama, laznim ili stvarnim, jer navedoh primjer cure, a margarita se izjasnila da je isto takva, da ne mjeri karater i osobine muskaraca, vec muskarce bira spontano na nacin kojeg ne zna objasniti. Slike koje neko o sebi daje su tu potpuno nebitne, kad je u pitanju stupanje u vezu. ....Hemija je za mene faktor X koji ne mogu da objasnim,a verovatno i za većinu žena i muškaraca. Kako se radja ljubav,stvarno nemam pojma. 4chsmu1 http://www.youtube.com/watch?v=h-Pp4bmVs8o Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Mene vise brine to sto mi internet oduzima previse od zivota jer ga trosim na raznorazne likove koji mi nisu preterano potrebni u zivotu. Posebno forumi i raspravljanje o glupostima sa tim istim likovima. Glupostima koje nece da mi koriste nista, samo pokazujemo ruzne strane ljudske prirode. takodje...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 ....Hemija je za mene faktor X koji ne mogu da objasnim,a verovatno i za većinu žena i muškaraca. Kako se radja ljubav,stvarno nemam pojma. 4chsmu1 http://www.youtube.com/watch?v=h-Pp4bmVs8o E pa meni hemija nije neobjasnjiva. Potpuno je objasnjiva. A to je odredjena doza fizicke privlacnosti, dakle po mom, ne nekom opstem kriterijum zena mi mora biti fizicki privlacna, i onda jos uz to slijedi ostalo trenuci u kojim cemo naci slicne stavove, interesovanja itd.... Margareta је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Spontano se ponašaš,sa željom da upoznš nekog novog,ne trudiš se da stvaraš lažnu sliku o sebi jer će vremenom da se otkrije tvoje pravo lice... Ne postoje pravila 8086.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 ....Hemija je za mene faktor X koji ne mogu da objasnim,a verovatno i za većinu žena i muškaraca. Kako se radja ljubav,stvarno nemam pojma. 4chsmu1 http://www.youtube.com/watch?v=h-Pp4bmVs8o Lepo ... većina vide ko im "odgovara", onda u svom umu počinju proces obrade u kome odbacuju loše delove te ličnosti, a dodaju toj ličnosti nešto po svom ukusu i tako dobiju idealnu ličnost, laskajući sebi što su sa njom ... neki to zovu i zaljubljivanje. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Ај` пошто сам два дана старији да се правим паметан и дам један савет - гледајте да мало потиснете "хемију" и укључите разум. Много је важније размислити око чега се са неким расправљаш, где се не слажете, зашто... Кад са неким треба да проведеш сваки дан наредних 50 година (+ ако си верник још мало дуже) онда је ту битно нешто сасвим друго. Иначе, опасности упознавања су познате од давнина... Многи су себи тако упропастили леп живот, тј. већина. JESSY, Justin Waters and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Vratimo se na temu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Nema sta mnogo na samu temu da se kaze. Bilo na ulici ili na internetu jednako mozemo naletjeti na osobu koja ce nas povrijediti. Za online upoznavanje, vazije je mozda napomenuti mogucnost prevare kada se neko predstavi sa laznim profilom kako bi iznudio novac ili slicno. Najvece zrtve ovakve prevare poznate kao nigerijska prevara su muskarci uglavnom. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Ne kontam ovu rijec : "Ucanje"? Da nisi otkucao pogresno. Ex da, zene jesu za voljenje. To se slazem, ali ne pricamo o tome. Pricamo o tome zasto mnogo zena zavrsi sa muskima koji im ne uzvrate ljubav. I da istina ima mnogo zena koje ne mozes razumjeti, ali ja zivim u uvjerenju da ima zena koje je moguce razumjeti. Ako je zena takva da ce te zaboliti glava ako pokusas da je razumjes, zalim slucaj. Stavi slovo t samo ispred....i eureka..... 0110_hahaha Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Stavi slovo t samo ispred....i eureka..... 0110_hahahaEheheh kako jedno slovo promjeni citavu koncepciju.Da si stavio tcunjae, razumio bih ali ucanje mi je vec zadalo komplikaciju Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука