Jump to content

Opasnosti online upoznavanja

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 7/23/2013 at 0:50, Arsenija рече

Tema je ozbiljna , bez spamovanja molim.

O , Boze    ...      :smeh1:   

Pa zar sam ja bila u stanju ovako nesto da napisem ?  

:351780:

Подели на овим сајтовима

O , Boze    ...      :smeh1:   

Pa zar sam ja bila u stanju ovako nesto da napisem ?  

ниси, вероватно је то бака уместо тебе написала [emoji1]

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Снежана рече

ниси, вероватно је то бака уместо тебе написала emoji1.png

Samo ja mogu tako da se narogusim ...   i da glumim strogocu . 

Ali , hajde da ipak ne spamujemo moju temu .    :smeh1:

P.s. 23. 07. 2013 .  ... danas je 22.07. 2016 ......   Koliko bi moje dete sada imalo godina ? 

:351780:

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Снежана рече

ниси, вероватно је то бака уместо тебе написала emoji1.png

Снежо, погледај кад је то написала. У сред лета и то ноћу. :) Не бих даље да нагађам. 

Без товара соли и флаше ракије, не признајем познанство. Док се не поскидају све маске, све је чисто нагађање. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

E ovako, par savjeta za one koji traže na društvenim mrežama pa i ovde, potencijalnog partnera:

Žene uopšte na društvenim mrežama trebaju biti oprezne. Trebaju paziti kome sve daju svoje kontakte. Neki muškarci ih uzimaju redom naokolo.

Muškarci trebaju biti džentlmeni. Biti fini. 

Svima je najbolje da budu mudri kao zmije a bezazleni kao golubovi. 

Na forumskim temama se itekako može upoznati okvirni psihički profil čovjeka, vidjeti ko je srodan u načinu razmišljanja, duševnim i karakternim osobinama, duhovnosti... Iskrenost i poštena igra su najbolji jer predupređuju iluzije, fantazije, gubljenje vremena i energije. Zato je korisno objaviti što više realnih podataka o sebi: godine, bračni status, obrazovanje, i sl. Jer potrebna je kompatibilnost za nešto konstruktivno i ozbiljno. Najbolje je njegovati prijateljski odnos, ovde je sigurno okruženje za to, zatim upoznati nekog i u realnom svijetu pa tek onda procjenjivati da li to treba da se kreće u nekom drugom pravcu. Inače je za dobar brak, naročito za hrišćanski brak, veoma važno da čovjek i žena budu prijatelji, da se poznaju, razumiju i poštuju.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...