Arsenija Написано Јул 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 On 7/23/2013 at 0:50, Arsenija рече Tema je ozbiljna , bez spamovanja molim. O , Boze ... Pa zar sam ja bila u stanju ovako nesto da napisem ? Kaludjerovic Sreten, Дијана., АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 O , Boze ... Pa zar sam ja bila u stanju ovako nesto da napisem ? ниси, вероватно је то бака уместо тебе написала [emoji1] Милан Ракић, Биљана 1234 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 2 minutes ago, Снежана рече ниси, вероватно је то бака уместо тебе написала Samo ja mogu tako da se narogusim ... i da glumim strogocu . Ali , hajde da ipak ne spamujemo moju temu . P.s. 23. 07. 2013 . ... danas je 22.07. 2016 ...... Koliko bi moje dete sada imalo godina ? Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 7 minutes ago, БанеЛ рече Ај сврати на по једну, АЛИ САМО ЈЕДНУ!!! БанеЛ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 2 minutes ago, Снежана рече ниси, вероватно је то бака уместо тебе написала Снежо, погледај кад је то написала. У сред лета и то ноћу. Не бих даље да нагађам. Без товара соли и флаше ракије, не признајем познанство. Док се не поскидају све маске, све је чисто нагађање. Kaludjerovic Sreten, Снежана, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2016 E ovako, par savjeta za one koji traže na društvenim mrežama pa i ovde, potencijalnog partnera: Žene uopšte na društvenim mrežama trebaju biti oprezne. Trebaju paziti kome sve daju svoje kontakte. Neki muškarci ih uzimaju redom naokolo. Muškarci trebaju biti džentlmeni. Biti fini. Svima je najbolje da budu mudri kao zmije a bezazleni kao golubovi. Na forumskim temama se itekako može upoznati okvirni psihički profil čovjeka, vidjeti ko je srodan u načinu razmišljanja, duševnim i karakternim osobinama, duhovnosti... Iskrenost i poštena igra su najbolji jer predupređuju iluzije, fantazije, gubljenje vremena i energije. Zato je korisno objaviti što više realnih podataka o sebi: godine, bračni status, obrazovanje, i sl. Jer potrebna je kompatibilnost za nešto konstruktivno i ozbiljno. Najbolje je njegovati prijateljski odnos, ovde je sigurno okruženje za to, zatim upoznati nekog i u realnom svijetu pa tek onda procjenjivati da li to treba da se kreće u nekom drugom pravcu. Inače je za dobar brak, naročito za hrišćanski brak, veoma važno da čovjek i žena budu prijatelji, da se poznaju, razumiju i poštuju. Биљана 1234, Плаво Небо and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука