Arsenija Написано Јул 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Zaključak....."Dobar momak"~"normalna osoba" E,da bi se neko zaljubio u normalnu osobu potreno je mnogo više od toga da bude spontana.....treba da se poklope interesovanja,neki stavovi,karakteri,....ali je hemija u ovoj priči najvažnija.... Apsolutno tako, dobar momak = normalan momak. Ali upravo zbog te hemije, mnogi normalni momci dobiju odbijenicu, da bi onda ubrzo vidjeli da je hemija kod tih cura proradila u neocekivanom trenutku, kod nekog ko ce te cure losije tretirati. E sad kazes treba da se poklope interesovanja, stavovi, karakter. Jel ovo hemija, ili nesto trece? Sta je hemija za zene? Ja sam skoro razgovarao sa nekom curom, koja kaze, ona nikad ne razmislja o muskarcu, dakle ne ispituje momke s kojima se srece, kakvog su karaktera, kakvi su stavovi i interesovanja, vec po njenom ona prosto zna, onako na prvu. Kako zna, ne zna objasniti. Dakle ovo je kao da kaze, pa kad proradi hemija, pa sta je pokrenulo reakciju, pa nema pojma. Dakle bitno je sve sto kazes, stavovi, interesovanja ali i hemija, a ispostavlja se da ta hemija znaci tu spontanost. Pa dzaba sve, sav trud u sagledavanju nekoga, ako nema hemije, tj ako se ne desi iz spontanosti. Dakle kod zena bi islo ovako: Prvo hemija, tj spontanost, ako to prodje, onda moze da uslijedi sve ostalo ispitavanje karaktera... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 sad sam se po ovom justinom opisu ponadao da sam badboy Ali zato sam tu ja, da ti srušim sve snove i nade :P Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Ja sam skoro razgovarao sa nekom curom, koja kaze, ona nikad ne razmislja o muskarcu, dakle ne ispituje momke s kojima se srece, kakvog su karaktera, kakvi su stavovi i interesovanja, vec po njenom ona prosto zna, onako na prvu. Kako zna, ne zna objasniti. Dakle ovo je kao da kaze, pa kad proradi hemija, pa sta je pokrenulo reakciju, pa nema pojma. Ili si pričao sa mnom, ili imam sestru bliznakinju davno izgubljenu Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Apsolutno tako, dobar momak = normalan momak. Ali upravo zbog te hemije, mnogi normalni momci dobiju odbijenicu, da bi onda ubrzo vidjeli da je hemija kod tih cura proradila u neocekivanom trenutku, kod nekog ko ce te cure losije tretirati. E sad kazes treba da se poklope interesovanja, stavovi, karakter. Jel ovo hemija, ili nesto trece? Sta je hemija za zene? Ja sam skoro razgovarao sa nekom curom, koja kaze, ona nikad ne razmislja o muskarcu, dakle ne ispituje momke s kojima se srece, kakvog su karaktera, kakvi su stavovi i interesovanja, vec po njenom ona prosto zna, onako na prvu. Kako zna, ne zna objasniti. Dakle ovo je kao da kaze, pa kad proradi hemija, pa sta je pokrenulo reakciju, pa nema pojma. Hemija da je puklo nesto pri susretu sa tim nekim sto ona ne moze recionalno da objasni..... . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Ali zato sam tu ja, da ti srušim sve snove i nade :P 'fala bratic :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 'fala bratic :P U svako doba :P :P Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Ili si pričao sa mnom, ili imam sestru bliznakinju davno izgubljenu Ima vas mnogo. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Drago mi je da to čujem Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Dakle bitno je sve sto kazes, stavovi, interesovanja ali i hemija, a ispostavlja se da ta hemija znaci tu spontanost. Pa dzaba sve, sav trud u sagledavanju nekoga, ako nema hemije, tj ako se ne desi iz spontanosti. Dakle kod zena bi islo ovako: Prvo hemija, tj spontanost, ako to prodje, onda moze da uslijedi sve ostalo ispitavanje karaktera... ....Komplikuješ,a to je nepotrebno... Spontano se ponašaš,sa željom da upoznš nekog novog,ne trudiš se da stvaraš lažnu sliku o sebi jer će vremenom da se otkrije tvoje pravo lice...Ako ne uspe tvoja namera,ostajete prijatelji... A praviti bilo kakve podele je besmisleno i sve bi bilo netačno na ovaj ili onaj način.Svaki čovek je priča za sebe.Ne postoje pravila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Da nema pravila, to stoji. Preko neta mogu da se kreiraju poznanstva, može da bude neka odskočna daska za dalje, ali opet ja nemam iskustva da bih pričao o tome... A hemija će proći, ispariće kao ona kancerogena koka-kola i pretvoriće se u bljutavu šećernu vodicu (ne kažem da nije bitna, samo da ne treba da vodi glavnu reč). A bitno je ono što ostaje posle tih "leptirčića". "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Hemija da je puklo nesto pri susretu sa tim nekim sto ona ne moze recionalno da objasni..... . Meni je to malo uvrnuto. Tvrdis da nikad nemjeris muskrace da li ti odgovaraju ili ne, vec cekas na nesto sto ni sama ne znas da objasnis kako ti dolazi. Uz to, kao u slucaju ove cure, prosla si 20 propalih veza, i smatras da nikad neces naci svog partnera. Doduse ova je malo i prolupala, jer je umislila da je ona savrsena i da se jos nije rodio muskarac koji je po njenim kriterijuma. Bez dlake na jeziku izjavi ovo. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 ....Komplikuješ,a to je nepotrebno... Spontano se ponašaš,sa željom da upoznš nekog novog,ne trudiš se da stvaraš lažnu sliku o sebi jer će vremenom da se otkrije tvoje pravo lice...Ako ne uspe tvoja namera,ostajete prijatelji... A praviti bilo kakve podele je besmisleno i sve bi bilo netačno na ovaj ili onaj način.Svaki čovek je priča za sebe.Ne postoje pravila. A ne ne, ne kontas sta sam rekao. Nije rijec o stvaranju lazne slike, vec je rijec o nestvaranu bilo kakve slike. Bilo ona lazna ili stvarna. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Devojka je savršena sama sebi, to je već njen problem. Svaka krpa nađe zakrpu, rodiće se i savršen za nju. Koliko je ona imala propalih veza- njena stvar, to ni na koji način ne menja njenu ličnost, ali to je već druga tema. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Nije rijec o stvaranju lazne slike, vec je rijec o nestvaranu bilo kakve slike. Bilo ona lazna ili stvarna. Sad mi tek nije jasno? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука