Sara" Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 iskrenost je ustvari najomraženija osobina, "Sve što nas nervira kod drugih može nas dovesti do toga da razumemo sami sebe.". JESSY and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 mene nervira površnost i analiziranje volim da posmatram drugog kao celinu a ne kao skup nekih osobina koje mi se svidjaju ili ne JESSY је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 iskrenost je ustvari najomraženija osobina, Па да, изгледа да истина баш боли и мушкарце и жене! Онда испаде да је лаж најомиљенија! Сви волимо да нам се, барем понекад, барем мало.............ласка! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Па да, изгледа да истина баш боли и мушкарце и жене! Онда испаде да је лаж најомиљенија! Сви волимо да нам се, барем понекад, барем мало.............ласка! ne mora iskrenost da podrazumeva istinu moje iskreno mišljenje o nekome ne mora da bude tačno, ali ako mu ne kažem šta mislim on neće dobiti priliku da mi objasni da nisam u pravu zato je površnost najgora procenimo nekog na brzinu,zalepimo etiketu i to je to JESSY, Биљана and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 ne mora iskrenost da podrazumeva istinu Ма јасно шалила сам се...... Sara" је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 p.s. jedva pronađoh temu , ubacih (prvo) post u pogrešnu (imaju 3 gotovo iste teme) . Sve su kopije,samo je ova prava. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Žene koje non-stop p*č*eću. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Žene koje non-stop p*č*eću. Кад бих могла, десет амина бих ти за ово дала! До суза си ме насмијала! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Mi,likovi,iako se foliramo to radimo zbog drugih stvari a ne toliko zbog vas. hahaha.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Dok god drzite te glupave predrasude ili osudjujete druge devojke nikad necete da budete srecni kao ni devojke koje drze predrasude kako su svi muskarci isti itd. . facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 A sta si ti? Samoprozvani strucnjak zenske prirode? Ja sam poprilcihno siguran da su zhene lazovi isto koliko i muskarci. Pun mi kufer takvog razmisljanja. Uzmi barem lepo procitaj ono sto napisem....nisam rekao da su lazovi ..ali da im je laz draza.....nju kad pita drugarica recimo je li sta mislis kako mi stoji ova haljina...ona i ako misli da joj stoji lose reci ce joj jao bas si slatka.....a i ova sto je pita ne trazi da joj ova kaze iskreno sta misli...vec da joj udeli kompliment ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Па да, изгледа да истина баш боли и мушкарце и жене! Онда испаде да је лаж најомиљенија! Сви волимо да нам се, барем понекад, барем мало.............ласка! Davno sam u nekoj knjizi pročitala jednu rečenicu koja mi je ostala u sećanju,apropo ovoga : ,,Znam da mi se neko sviđa onda kada počnem da lažem''. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Žene koje non-stop p*č*eću. Evo već neko vreme ubacujem razna slova na upražnjena mesta da bih dobio pravu reč...ali ne ide. Sara", Gordana ., Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Evo već neko vreme ubacujem razna slova na upražnjena mesta da bih dobio pravu reč...ali ne ide. To samo znaci da si jos vrlo mlad... sto uopste nije lose, naravno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука