Биљана Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Зато што је могуће да је она крива за ту несрећу, да нема његове кривице, да се у свему понашао по прописима, а да је она искочила пред његова кола, да он није имао времена да се заустави, на пример. Ок, јасно! Такве ствари се дешавају у саобраћају, а шта с том чињеницом да је један живот узет!!? Мислим, ко ту сноси и какву кривичну одговорност!? Хвала и извини што те смарам, али ово ме баш занима! П.С. Овдје не говорим о сину овог човјека за којег ни не знам ко је, говорим уопштено! gago.m је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, usmrtio je sinoć oko 23.30 u Ustaničkoj ulici terenskim vozilom “Pinka” maloletnu devojku A.B. (17), a zatim pobegao sa mesta nesreće, saznaje Alo.rs! Međutim, jutros oko 2 sata iza ponoći Aleksandar je došao u Policijsku stanicu grada Beograda, sa ocem. - Moj sin je sinoć usmrtio devojku i pobegao – rekao je Željko Mitrović policajcima, koji su uzeli izjavu od njegovog sina. Nesreća se dogodila kod okretnice autobusa na liniji 31 u Ustaničkoj ulici na pešačkom prelazu koji ima i semafor, a devojka je preminula na licu mesta. U međuvremenu, Željko Mitrović dao je intervju za portal Telegraf, u kome je naveo da bi dao svoj život da može da vrati vreme i spreči tragediju koje je odnela jedan mladi život. - Ovo je tragedija nemerljivih razmera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osećam zbog smrti nesrećne devojke koju je kolima usmrtio moj sin Aleksandar – kaže Željko za Telgraf i dodaje - Rado bih svoj život zamenio za njen i učinio bih sve na ovom svetu, odrekao bih se svega što imam da mogu da promenim zlu sudbinu koja nas je sve zadesila. Aleksandar je uvek bio najsvetlija tačka moje porodice, predobro stvorenje koje nikad nije probalo alkohol, koje nije pušilo, vredan student, skromna osoba. Nikada nije bio bahat, nikada nije divljao u saobraćaju. Živeo je u Londonu, gde sam ga namerno sklonio od svega. Želeo sam da mu sprečim bilo kakav dodir s lošim društvom odavde, s bilo kakvom vrstom problema. Došao je na raspust na mesec dana i ovo se desilo -. Vlasnik TV Pink opisao je i događaje nakon nesreće. - Aleksandar je dobio napad panike i nakon što je otišao s lica mesta želeo je da se vrati nazad, ali je doživeo takav šok da nije umeo više ni da vozi. Ne želim da ga opravdam, da me niko pogrešno ne razume, ali čim me je pozvao rekao je da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju, ali ne zna ni gde je, ni kako da ode. Otišao sam odmah po njega i odvezao ga u stanicu policije - otkriva Mitrović i navodi da će u toku dana izdati i zvanično saopštenje i pokušati da na najljudskiji mogući način stupi u kontakt s porodicom nastradale devojke. http://www.story.rs/vesti/u-fokusu/32232-sin-zeljka-mitrovica-kolima-ubio-devojku.html Vockica је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Tragedija dve porodice , nek im je svima Bog u pomoci . Gordana ., javor, Биљана and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Ок, јасно! Такве ствари се дешавају у саобраћају, а шта с том чињеницом да је један живот узет!!? Мислим, ко ту сноси и какву кривичну одговорност!? Хвала и извини што те смарам, али ово ме баш занима! П.С. Овдје не говорим о сину овог човјека за којег ни не знам ко је, говорим уопштено! Ако је кривица у целости онога који је убијен, онда ће возач да буде ослобођен, јер нема његове кривице. Ај да не причамо о овом конкретном случају, много и премного ствари мора да се поклопи да би возач у оваквим случајевима (са смртним исходом), у редовним околностима био ослобођен у потпуности, али генерално не треба скакати са закључцима, само је то поента. АЛ зачудила би се колико је пешака који једноставно потпуно ирационално искоче пред аутомобил. Опет да се оградим: Можда је он јурцао по граду, али, знајући за неке случајеве и колико овакве ствари тешко падну свим учесницима, били они максимално криви или не били криви уопште, треба сачекати пре него што се на неког баци камен. Gordana ., Лидија Миленковић, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Зато што је могуће да је она крива за ту несрећу, да нема његове кривице, да се у свему понашао по прописима, а да је она искочила пред његова кола, да он није имао времена да се заустави, на пример. Не кажем да је тако било, али бисте се зачудили шта све може људима да се догоди, и зато не треба пренагљивати зато што је клинац син те и те познате особе пре него што истрага каже своје. Иамо сам прилику да видим како девојка прелази улицу на црвено, разговарајући телефоном и не гледајући ни лево ни десно и корача право на аутомобил . Срећа је била да возач није возио брзо и успео је да закочи , али једва. Да је ишао неких 60 на сат не би могао да се заустави на време. Млађони, Silence , RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Da, naravno. U pravu je aleksandar. Moj poznanik je ubio dete van pesackog prelaza.. npr.. izletleo na ulicu. Oslobodjen ali to ce da ga proganja ceo zivot. On nije ni prekrsio brzinu niti sta... A ja sam jednom za malo udario zenu na pesackom isao sam 30..... a ona izletela nit je pogledala levo niti desno...samo je od jednom u naglo krenula ka pesackom dok sam ja bio metar od njega. Ljudi se zamisle zaborave totalno da pogledaju ... itd.. A ima i samoubica koji se bace pod vozilo sa namerom da ih ubije, npr jedna bakica se bacila jednom coveku pod kamion. Ali ne znam za ovaj sluchaj sta je i kako je pa necu da pricam. Опет да се оградим: Можда је он јурцао по граду, али, знајући за неке случајеве и колико овакве ствари тешко падну свим учесницима, били они максимално криви или не били криви уопште, треба сачекати пре него што се на неког баци камен. Upravo, to sto je to sad sin Z.Mitrovica, bogati mladic za kog se odmah pretpostavlja da je divljao - ne mora da znaci. Лидија Миленковић, Vockica, Аурор and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Тужно,претужно за обе породице...Утеши их Господе ако је воља Твоја. Пг, Silence , Аљонка and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 A ja sam jednom za malo udario zenu na pesackom isao sam 30..... a ona izletela nit je pogledala levo niti desno...samo je od jednom u naglo krenula ka pesackom dok sam ja bio metar od njega. Ljudi se zamisle zaborave totalno da pogledaju ... itd.. Људи често заборављају да , иако је возач обавезан да их пропусти на пешачком, не мора да значи да је увек у могућности да то уради, или да их уопште види . Али истрага ће показати . Мада, чак и да је прошао кроз црвено не верујем да ће бити нешто строго кажњен, ипак је ово Србија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 ..без обзира на све, он је убио девојку на пешачком прелазу......и још побегао.... Не мора да значи да се је побегло...зар људи у сличним ситуацијама не долазе себи на неки свој начин? Мислим и дечко и девојка су млади, тек су почели да живе, без обзира чија су деца. Међутим треба применити заслужене казне. Лидија Миленковић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Баш трагедија за свакога. Upravo tako. Nikome tu ne može biti svejedno. To je tragedija. Ali vidim na fejsu su već krenule pljuvačine po Mitroviću. Kao i sa onom devojčicom što je umrla u americi pun je fejs dokonih i zluradih... to je mislim još veća tragedija za ovaj narod. Аљонка, Gordana ., Милан М. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Гласајте: да буде ослобођен пошаљите смс са текстом син_1 на 4455 да добије кућни притвор пошаљите смс са текстом син_2 на број 4455 да добије условну пошаљите смс са текстом син_3 на број 4455 за лежање у затвору пошаљите смс са текстом син_4 на број 4455 Цена поруке 20.76 рсд у свим мрежама. Vockica је реаговао/ла на ово 1 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Гласајте: да буде ослобођен пошаљите смс са текстом син_1 на 4455 да добије кућни притвор пошаљите смс са текстом син_2 на број 4455 да добије условну пошаљите смс са текстом син_3 на број 4455 за лежање у затвору пошаљите смс са текстом син_4 на број 4455 Цена поруке 20.76 рсд у свим мрежама. Oво исмевање вам није требало у овом моменту када је изгубљен један млад живот и када није лако ни другој страни без обзира да ли је наше мишљење о телевизији позитивно или негативно (пада под тему образовање и култура), какав сте ви то човек који се смеје туђој несрећи?! Биљана, GeniusAtWork and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Треба видети шта је стварно било, дечко је млад и вероватно се толико одсекао да је побегао са лица места (што није неко оправдање). Имао сам нажалост прилику да два пута (на различитим местима) видим буквално испред мене како аутомобил удара у старије особе које претрчавају улицу на месту где то није дозвољено и обе особе су погинуле. Мени је требало неколико сати да се опоравим од шока у смислу да профункционишем колико-толико нормално, могу мислити како је било возачима - што их наравно не оправдава, али све је то страшан шок... Silence and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Ovo će obeležiti život obe porodice. Čak i da nije kriv po pravilima saobraćaja (mada je ograničenje 50 km-h) taj dečko više neće biti isti. Pogotovo jer je usmrćena mlada osoba koja je tek počela da živi. Kolika je to tragedija vidimo i po tome što popovi ako ubiju nekog dok su za volanom, oni više ne mogu biti popovi. Čak i da nisu krivi po saobraćajnim propisima. Mislim da smo ranije pričali baš o nekim bivšim popovima kojima se to desilo. Ne do Bog. Naravno da je komocija i potreba posla takva da je gotovo nemoguće zamisliti da se služba obavlja na nogama, ali utoliko je odgovoornost vozača-popa mnogo veća. Ne samo služba popa, nego gotovo svakome je danas potreban automobil. Ljudi rade u različitim delovima grada, okruga. Posao je uglavnom svuda uslovljen imanjem vozačke dozvole. Jedino što se zaboravlja, da nije svako vozač. Čak i da ima vozačku dozvolu. Prosto nekome to ne leži. Ništa strašno. Današnja vozila su prilično "jaka" i dovoljan je trenutak nepažnje i gotovo je sa životom. Moj brat po ujaku je poginuo jer je za trenutak okrenuo glavu. Nije pio, bio je najbolja osoba u životu koju sam upoznao. Odličan vozač. Džabe. Crna Ibarska magistrala nije oprostila ni sekund. Nekad pomislim da je pravo čudo kako sam i sam preživeo neke situacije. Nije ništa zavisilo ni od moje ni od nekog drugog vozača sposobnosti. Kraj je bio tako izvestan, a opet se ništa nije desilo. Baš kao da su intervenisali anđeli. Nek svako provede za volanom bar 5 sati dnevno i znaće o čemu pričam. Situacije obično na raskrsnicama i na skretanjima, kada se "odjednom" stvori drugi automobil ili čuveni motociklisti koji se pojave odjednom i prozuje. Sekund ranije ih nije bilo nigde u retrovizoru. Primeri su bezbrojni. Glupo je po meni i imati neka mnogo besna kola, kada propisi saobraćaja u gradovima ograničavaju prilično brzinu. Kad bi se pridržavali toga, ovi "besni" bi vozili u drugoj brzini maksimalno. RYLAH and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Mali je bahat... Žao mi je ove devojke i njene porodice ): Moje saučešće, Bog da joj dušu prosti. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука