Jump to content

Oružani sukob Žandarmerije i Albanaca s Kosova: Pucalo se kao da je rat!

Препоручена порука

Поред тога некоментарисање случаја од стране КФОР-а је вулгарно самопоуздање у сопствену праведност.

Pa komentarisanja nije bilo, ali je bilo saradnje naše policije i KFORa tj. našli su napadače, šta će da bude dalje videćemo. 

Подели на овим сајтовима

Да ли би онда могао са сигурношћу да тврдиш да не би био усташа-кољач да си рођен којим случајем као Хрват у време НДХ, рецимо? 

Свакако ћеш ми ипак дозволити да сумњам у ово што тврдиш о себи. :)

Da sam rođen kao hrvat onda bh razmišljao kao hrvat,međutim rođen sam kao Srbin.Kao neko ko je obrazovan,svestan sam da za rešavanje različitih problema postoje različita rešenja,manje ili više efikasna i kroz istoriju čovečanstva oprobana i potvrđena,te zbog toga smatram da bi metode Vlada III Drakule dale dobre rezultate u ovom slučaju.Da li bih mogao da naredim i da sprovedem u delo Vladove metode ili neke modernije?Da,mogao bih,ne bez određenog stepena sažaljenja,ali bih mogao jer imam cilj ispred sebe.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Те криминалце је требало разбити као звечке, верујем да су полицајци урадили све што су могли, а да не ризикују превише своје животе. Ту нема шта да се дискутује. Ја би их дао Мурамаси... :)

Треба сарађивати са поштеним Албанцима, па да се такве ствари у будућности спрече. Када би нормални људи више сарађивали екстремисти би имали мање простора за глупирање. Човек не сме себи да дозволи црно-бели поглед на свет. Свуда има добрих људи и лоших људи.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Bila guzva na salteru.....nisam imao vezu da me prijave preko reda..ebi ga......al kad bude i ako ne daj boze bude trebalo...bicu ja tu ne boj se....

Ах! Знам такве... Све "системи" падали када је требало да се иде... Но нема везе... 

Подели на овим сајтовима

Ах! Знам такве... Све "системи" падали када је требало да се иде... Но нема везе... 

Ocigledno nisi razumeo sarkazam....jer ti je pitanje bilo izuzetno glupo

Подели на овим сајтовима

AE ali ono što je Muramasa rekao, posle par upada i pucanja trebalo je lepo postaviti snajperiste, ne baš nagazne mine to posle mora da se čisti i postoji rizik da neko drugi nagazi. I onda jednostavno snajperisti vide da su ovi naoružani, svakome po metak, barem jedan da bude mrtav, a može i više ne mari i gotovo, da vidimo ko će sledeći da uradi isto.

Подели на овим сајтовима

Da sam rođen kao hrvat onda bh razmišljao kao hrvat,međutim rođen sam kao Srbin.Kao neko ko je obrazovan,svestan sam da za rešavanje različitih problema postoje različita rešenja,manje ili više efikasna i kroz istoriju čovečanstva oprobana i potvrđena,te zbog toga smatram da bi metode Vlada III Drakule dale dobre rezultate u ovom slučaju.Da li bih mogao da naredim i da sprovedem u delo Vladove metode ili neke modernije?Da,mogao bih,ne bez određenog stepena sažaljenja,ali bih mogao jer imam cilj ispred sebe.

Када тако поставиш, отвара се још много питања која нису нимало једноставна, и тешко је рећи без ограда да је нешто апсолутно добро или апсолутно зло. Немам сад времена за опширинији одговор, а и то је баш удаљавање од теме, али надам се некој прилици за дискусију о овоме.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Одлично! Зашто се не пријавиш у ту формацију?

Sa takvim mentalitetom - ne bi ga primili. 

Oni traze stabilne likove a ne neko ko bi te iseckao na komade ako si pripucao na njega.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

.Da li bih mogao da naredim i da sprovedem u delo Vladove metode ili neke modernije?Da,mogao bih,ne bez određenog stepena sažaljenja,ali bih mogao jer imam cilj ispred sebe

Чак иако се са друге стране налази твој "класић"? "Напумпан" исто тако као и ти...

Подели на овим сајтовима

AE ali ono što je Muramasa rekao, posle par upada i pucanja trebalo je lepo postaviti snajperiste, ne baš nagazne mine to posle mora da se čisti i postoji rizik da neko drugi nagazi. I onda jednostavno snajperisti vide da su ovi naoružani, svakome po metak, barem jedan da bude mrtav, a može i više ne mari i gotovo, da vidimo ko će sledeći da uradi isto.

Лепо је све то, али тај дрвосеча није дошао из Африке него одмах ту преко границе, и има браћу, има рођаке и на Косову и вероватно преко границе, у Србији. Ако поставиш снајперисте и убијеш га, и они ће поставити снајперисте и заседе или мине тамо где жандармерија иде у патролу, а те руте ће лако сазнати. И онда ће се отворити мало већи сукоби, у којима ће бити жртава и са наше стране, а питање је да ли смо ми спремни да уђемо у такве сукобе .

Подели на овим сајтовима

Лепо је све то, али тај дрвосеча није дошао из Африке него одмах ту преко границе , и има браћу, има рођаке и на Косову и вероватно преко границе , у Србији. Ако поставиш снајперисте и убијеш га, и они ће поставити снајперисте и заседе или мине тамо где жандармерија иде у патролу,а те руте ће лако сазнати . И онда ће се отворити мало већи сукоби, у којима ће бити жртава и са наше стране, а питање је да ли смо ми спремни да уђемо у такве сукобе .

Pazi žanarmerija ne ulazi na kosovo, a koliko shvatam ovakve problematične granice treba da se redovno nadgledaju bez obzira prelazi neko sa puškom ili ne, jednostavno postaviti neu mini bazu tu smestiti vosku ili žandarmeriju, mada bolje vojsu i neka čuva tu oblast i prvim i drugim potezom ćemo reći da se ne šalimo, da smo ovako nešto uradili u startu, kad su ovakve terorističke akcije poičele na Kosovu, Kosovo bi danas verovatno bilo naše.

A i ako ima rođake u Srbji jednostavno naći ko su valjda imamo nekakvu obaveštajnu službu i pratiti ih.

Подели на овим сајтовима

da smo ovako nešto uradili u startu, kad su ovakve terorističke akcije poičele na Kosovu, Kosovo bi danas verovatno bilo naše.

И јесмо, и то је довело до бомбардовања Србије . За нас су били терористи, за Европу су били мирни и слабо наоружани сељаци који се боре за слободу.

А сем тога, како би та иста Европа гледала на размештање већег броја војника на границу са Косова, у јеку преговора о нормализацији односа , и на чију би страну стала после првих жртава  ? Мислим да сигурно не на страну дежурних криваца.

Подели на овим сајтовима

За нас су били терористи, за Европу су били мирни и слабо наоружани сељаци који се боре за слободу

И из тога, нажалост. никакве поуке нисмо извели....  

Подели на овим сајтовима

И јесмо, и то је довело до бомбардовања Србије . За нас су били терористи, за Европу су били мирни и слабо наоружани сељаци који се боре за слободу.

А сем тога, како би та иста Европа гледала на размештање већег броја војника на границу са Косова, у јеку преговора о нормализацији односа , и на чију би страну стала после првих жртава  ? Мислим да сигурно не на страну дежурних криваца.

A odakle ti znash kako i sta evropa gleda? To me samo zanima? 

Posto je u CIA factbook UCK bila gledana kao teroristicka organizacija i u vecini evropskih zemalja sve do 99-te.

Taj status su izgubili jer je ta organizacija dobila podrsku 90 % albanaca sa Kosova. A mi treba da se zapitamo - zasto. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...