Sanja Т. Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Постављам ову тему где би свако могао да истакне зашто и да се захвали за тему која му пуно значи. Ја захваљујем форумашу "florenntina" за препоруку књиге "Лак начин да оставите пушење".Помогла је страственом пушачу, кога ништа не би одвојило од дувана, да рашчисти са собом и већ 7 дана не пуши, први пут после 20-ак година.Без нервозе, које је раније било у изобиљу, ако само на 1/2 сата остане без цигара.Свакоме ћу препоручити књигу. Слава Богу,услишио ми је молитве. Florenntina теби свако добро од Господа желим. Олимп, Sara", verum est in beer and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Sanja super tema! Ja se zahvaljujem članovima Biljana, Mirodjija, Megi, Joana, Gordana Majkic, Danijela, Dragana Milosevic, ako sam koga izostvavila molim da se ne ljuti, mozak mi ne fercera sto bi rekli Takodje se zahvaljujem svima na ovom forumu za sve pomoci i za sva trpljenja Hvala i tebi SanjaT na ovoj temi Лидија Миленковић, Олимп, JESSY and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 super , tema za zahvaljivanje ekstra javljam se kad rezimiram u glavi dada Ignjatije, Sanja Т., Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Хвала и теби Душка .smesko. DYNABLASTER and Душка је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 E, baš je super tema... Ja se zahvaljujem svim forumašima (većini)...zato što me "teraju" da postanem bolji čovek...HVALA !!! Саша од Москве, Драшко, Олимп and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Ja se zahvaljujem svim forumašima (većini)...zato što me "teraju" da postanem bolji čovek...HVALA !!! Mnoge sam zaboravila, ali ne namjerno Pa evo onda : Ja se zahvaljujem svim forumašima (većini)...zato što me "teraju" da postanem bolji čovek...HVALA !!! Лидија Миленковић, DYNABLASTER, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Zahvaljujem se svima koji mi ukazuju na mane i pomazu mi kad pocnem da se "davim" od problema. мирођија, Јадранка-Дервента, Sanja Т. and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Hvala: Joani,na temi o prokrastinaciji,jer sam naučila da moja lenjost ima stručno ime i kako se mogu boriti s njom ,) I opet Joani na temi o ambivalentnosti jer sam naučila da moj odnos prema pomenutoj pojavi nije pogrešan Ocu Ivanu što je podelio s nama predivno pojanje vladike Andreja 0442_feel Aleksandru i Lazaru što nam pomažu da razjasnimo neke teološke nedoumice i ostalim teolozima koje ne mrzi da podele s nama malo znanja. Ocu Aleksandru , na iskrenosti,iako sam sigurna da je pogrešno procenio i Anastasiju i mene,ipak mi je drago što je iskreno rekao šta misli. Dablu na prelepoj temi o pokajanju starijeg sina. I da ne nabrajam više ponaosob Hvala vam svima na duhovnosti i duhovitosti. thank_you777 Lepo je bitisati u okruženju koje voli Isusa,svako na svoj način Лазар Нешић, JESSY, Драшко and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Постављам ову тему где би свако могао да истакне зашто и да се захвали за тему која му пуно значи. Ја захваљујем форумашу "florenntina" за препоруку књиге "Лак начин да оставите пушење".Помогла је страственом пушачу, кога ништа не би одвојило од дувана, да рашчисти са собом и већ 7 дана не пуши, први пут после 20-ак година.Без нервозе, које је раније било у изобиљу, ако само на 1/2 сата остане без цигара.Свакоме ћу препоручити књигу. Слава Богу,услишио ми је молитве. Florenntina теби свако добро од Господа желим. Хвала за овај пост и управо скидам књигу " ЛАК НАЧИН ДА ОСТАВИТЕ ПУШЕЊЕ " verum est in beer, Sanja Т., Sara" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Zahvaljujem mojoj komšinici Lidiji Milenković i njenoj porodici, koja je bila tu kada je bilo potrebno i kada su me razne misli i dvoumljenja mučile. Takođe, zahvaljujem svim članovima foruma na zanimljivim temama i odgovorima. Inače, jako lepa tema, i nadam se da ćemo se i ubuduće još dugo družiti Hvala puuunoooo DYNABLASTER, Данче*, verum est in beer and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Драгане нек' ти је на помоћ књига и Господ , да и ти обрадујеш своје ближње као што је мој нас. Драган Јашић, Sara" and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Lepo je bitisati u okruženju koje voli Isusa,svako na svoj način баш тако Сара...... Sara", Sanja Т. and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Хехе,тема је патетична до бола...пази сад: 4chsmu1 Захваљујем се свима,који су ми помогли,да у очају и туги , депресији и доколици, мрзовољи и надрнданости, омогуће да блејимо заједно на форуму,и тиме смарање учине мање досадним... Без ваше подршке ,са посебним акцентом на копи-пејст текстове, моја вера пре форума и сада после толико година,је готово била невера... Кад се враћам са посла кући,улазим у стан,не палим светло,не идем у клоњу,већ се прво пали комп и на форум, читајући нове теме ,статусе, и ко ме је лајковао... Упс,пола два,морам на посао...ћаос Sanja Т., Олимп, Ленка* and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Зосима,звучиш као савремена реклама,хвала и теби за мишљење, Саша од Москве, keka, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Заиста не знам шта би са мном било да нисам толико сазнала на темама о нашој Православној цркви и вери. Захваљујем се Мартирију на истрајности у темама које прате живот наше цркве и историјат празника,светитеља,икона наше вере. DYNABLASTER, Silence , Иван Ивковић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука