Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Treba ima objasniti sa ljubavlju i razumevanjem zasto to nije dobro. Ja mislim da ne treba odbijati tek tako od case,pogotovo nekoga ko se prvi put pricescuje.Mozda su se one za taj pricest potrudile vise od samog svestenika ali jednostavno nisu razmisljale o kodekau obpacenja. Šta hoćeš bolje pouke od sramoćenja pred svima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Šta hoćeš bolje pouke od sramoćenja pred svima Sad sam uveren da trolujes. hansbrough and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Јуродиви брате, да ли имаш духовника? Ако немаш, можда би било добро да га нађеш. А ако имаш, било би добро да му испричаш ове своје мисли.Иначе се бојим да ћеш да одлепиш скроз. Свакаквих сам неофитских фаза гледао, ово твоје је најекстремније. Можда у стварности ниси овакав. Ово ти добронамерно говорим, нема љутње. Imam duhovnika,monaha. Međutim,rjetko je tu. Ma razumijem vas sve, u redu je. Svako ima mišljenje na sopstveno pravo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Post se podrazumeva.Mislio sam na zabranjivanje pricesca nekoj neupucenoj devojci samo zato sto nije dosla u suknji.To mi je nekako farisejski... odevanje je odraz postovanja prema mestu na koje dolaze....samim takvim oblacenjem pokazuje nepostovanje prema svetinji Hrama u koji kroci...stvar je kulture.....ne ides brate u sorcu,naci na bretele i papucama recimo u sud....izbacili bi te monumentalno..... Jurodiv and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 odevanje je odraz postovanja prema mestu na koje dolaze....samim takvim oblacenjem pokazuje nepostovanje prema svetinji Hrama u koji kroci...stvar je kulture.....ne ides brate u sorcu,naci na bretele i papucama recimo u sud....izbacili bi te monumentalno..... Ali ovde niko ne govori o dolazenju na pricest u sorcu,mini suknji i stiklama. Devojke nisu bile u suknji a ne verujem da su dosle u sorcicu i japankama.Danasnjim zenama su farmerke ili npr pantalone pristojna odeca,i sa tim se ide u sud lagano. Moj svestenik ima 3 cerke npr,i nijednu nikada nisam video u suknji ali ih nisam video ni u mini suknji nikada... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Ali ovde niko ne govori o dolazenju na pricest u sorcu,mini suknji i stiklama. Devojke nisu bile u suknji a ne verujem da su dosle u sorcicu i japankama.Danasnjim zenama su farmerke ili npr pantalone pristojna odeca,i sa tim se ide u sud lagano. Moj svestenik ima 3 cerke npr,i nijednu nikada nisam video u suknji ali ih nisam video ni u mini suknji nikada... Jesu li viđene u taksiju ikada? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 a sto u taksiju? animal-smiley-075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 a sto u taksiju? animal-smiley-075 U gradsom saobraćajnom taksimetru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Ma sve može da se mjenja, sve je podložno promjeni kad se kolektivna svjest uzbudi na reagovanje. Pravilo je rezultat zdrave svjesti,i zakoni koji će da počivaju na tome nisu subverzivni i destruktivni. Gnijev usmjeren na zlo ne dotiče samog nosioca ili posjednika zla. Ништа ја тебе не комтам, нарочито ово гнијев, али нека ти буде. Некада је био скандал да мушкарац изађе на улицу гологлав или да скине сако, сад људи свакакви долазе у цркву и кад се опомену да то није плажа наљуте се. Без везе ми је за жене да се обуку у дугачке хаљине кад иду у манастир, па одмах на капији пресвлаче. Или да се опомињу жене због панталона, а кад дође неки јачи лик са лепшом половином, сви се праве слепи. Баш скоро видим на сајту СПЦ Патријарх принио једну госпођу и њеног супруга, да им захвали на помоћи коју су дали за народну кухињу. Обоје су носили панталоне или хлаче како би рекли западно. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ништа ја тебе не комтам, нарочито ово гнијев, али нека ти буде. Некада је био скандал да мушкарац изађе на улицу гологлав или да скине сако, сад људи свакакви долазе у цркву и кад се опомену да то није плажа наљуте се. Без везе ми је за жене да се обуку у дугачке хаљине кад иду у манастир, па одмах на капији пресвлаче. Или да се опомињу жене због панталона, а кад дође неки јачи лик са лепшом половином, сви се праве слепи. Баш скоро видим на сајту СПЦ Патријарх принио једну госпођу и њеног супруга, да им захвали на помоћи коју су дали за народну кухињу. Обоје су носили панталоне или хлаче како би рекли западно. A šta da je stvar je muškarca da skrene pažnju drugome iako to nije njegova stvar.. Ako je ušao kao jači lik i ne poštuje svetinju time kako je neuglađen, ako mu sugeriše neko ko je iskusan kakav treba da se uđe u svetinju, jer je to ljepša polovina izostavila da mu priopšti, hoće poslušati ako je poslušan. Isto tako i bilo koja djevojka, njoj će saopštiti starija žena da nije lijepo tako, ona će da se postidi ako ima manire i eto.. Dvije muve jednim iskusnim udarcem. Ali agenda koju istjerujem je neka personalna priroda onih koji dobijaju tu smelost da se takvi 'razvratni' pojave na ulici.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Јуро. Све твоје теме имају исту тему. А то је како други не ваљају и како ти да се заштитиш од тога. Река речи о туђим гресима, осуда за осудом, а то није лепо. Грех је у нама самима, мени, теби, и ако хоћеш да се заштитиш од спољних утицаја, пре свега мораш да порадиш на себи, јер се зло качи на наше зло, и да ми немамо зло у себи туђе нас не би могло угрозити. Дакле...није проблем у женском облачењу већ у теби, твојим мислима и хормонима. Није проблем у изласцима већ у твом односу према ближњем. И знаш шта је још проблем...проблем је када не користиш цркви већ користиш цркву. Боље је мало причати а више делати. Потреба да користиш бомбастичне изразе и где им смисао то дозвољава и где не, може одвести у сујетну потребу за импресионирањем и самозаваравањем о некој сопственој интелектуалној надмоћи и изузетности. Тако што не лечи отуђеност и усамљеност но је проузрокује и појачава, а затим позлужи и као оправдање за исту и тиме нас спречи да сагледамо себе и савладамо бар мало слабости и греха у свету који нас окружује...а то је оно што је у нама, јер само на то можемо да утичемо. Опрости ми опширност. blue, feeble, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Šta hoćeš bolje pouke od sramoćenja pred svima Da, taman da se ubije i ono malo vere što postoji u njima. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 On topic - danas sam obukla farmerke. Udobno mi je u njima. Pružaju mi osećaj...omnipotentnosti... uvek sam volela da "Nosim pantalone" u svojoj kući Gordana ., drvce, Sara" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Tvoja odjeća treba biti dovoljno uska da pokaže da si žena, ali i dovoljna široka da pokaže da si dama. Marilyn Monroe Ayla је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ma, kakva dama... JA ?! Ni slučajno - totalno nepraktično i neudobno 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука