Jump to content

Да ли знате шта је прокрастинација...?

Препоручена порука

Kaze da je najbolje da se rade fizicke vezbe i da to podize nivo energije u organizmu. A lenjost je posledica nedostatka energije. To je istina, mada mislim da je problem sa lenjoscu, neorganizacijom i nemotivacijom psihicke prirode. Mozda smo svi poceli vise da bolujemo od toga pojavom interneta, ja cak mislim da spadam u onu kategoriju ljudi koji su ovisni od interneta.

Ali sustinski, definitivno sport i raditi odredjene radnje, svaki dan u isto vreme pomaze samodisciplini, i organizaciji svojih aktivnosti u zavisnosti na te sablone obaveza u toku dana. Ali to sve treba postepeno da se postize, ja sam sebe sad disciplinovala da radim kardio vezbe svako vece u 10 uvece. To radim vec 2nedelje i stvarno sam nekako pocela redovnije da ustajem i da jedem i nekako je to povuklo ostale aspekte moje svakodnevnice.

Ne znam videcemo dalje, ne treba ocekivati da se to resi odmah, treba vreme, a ja sam zaista nevidjena lencuga, ali se borim sa tim.

Подели на овим сајтовима

drmni jednu rakijicu od sabajle za energiju uz kasicicu meda i casu vode..da vis sta je motivacija i energija.....uz molitvu naravno

Ha ha, kad bi to bilo tako lako. Molitva da, mozda najvise ona pomaze, ako nisi dovoljno lenj da se molis.  

Подели на овим сајтовима

Ја сам црно'бела. Или радим као коњ или не могу да се натерам да мрднем руком два пута. Ужас.

Подели на овим сајтовима

То ко оно: ”Господине Перићу, ваши резултати су веома забрињавајући. Због претеране употребе алкохола вам је функција јетре на минимуму, холестерол повишен, притисак превисок, крвни судови у јако лошем стању...” Слуша то Перић и рече: ”Докторе, можете ли ви то мени да напишете на латинском, да бих могао да објасним жени?”

Подели на овим сајтовима

У последње време једино што ме заиста мотивише су грађевински радови који укључују мјешал'цу, мистрију и пердашку :)

Исто тако, много волим да радим изолацију стиропором, нарочито бушилицом да "мутим" лепак, много је добар осећај... Мада ни пробијање бетонских зидова "хилтијем" није за занемарити :)

Е сад што не постизавам да се бавим овим радовима осим један до два викенда у току грађевинске сезоне, шта да се ради... неда ми та про-кра-сти..., како ли се већ каже gringrin

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Можемо и културно да одбијамо задатке;

А, не, не могу данас да вам завршим то, извинт*е, морам да прокрастинирам....

Подели на овим сајтовима

Најтеже је када сам себи треба да организујеш време и задатке.

Мислим да ћу сад да направим списак, па полако, једно по једно....кратак ми дан....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...