Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Predsednik Obama i gospođa Merkel sigurno dobro operu ruke nakon što se rukuju (zato što moraju) sa bagrom po imenu Putin...

С обзиром да се радо рукују с нашом љигавом багром, то може бити само плус за њега.

Подели на овим сајтовима

A posle ćeš da se žališ kako Srbe demonizuju (Zapad i USA, naravno) i predstavljaju kao "zločinački narod"...

Necu samo ti pokazujem kako to izgleda.....i kako si u stanju da skocis kad su svabe u pitanju..a kad je tvoj narod u pitanju rado ces da pljunes po njemu....

Подели на овим сајтовима

Нисам никад био у Русији али не може Путин да буде лош. Чим га либерали толико мрзе значи да човек има квалитете. То кажем гледајући какви су били они које су хвалили , тј Горбачов и Јељцин .

Либертаријанци су веома опасни, циљ им је да преузму власт и све нас оставе на миру. Ужас...

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не знам с којим би речима описао осећање према онима који су рођени као Срби, а стиде се своје вере и нације, а са одушевљењем идеализују вође империјалистичких народа.

такви најбоље да се уједине с оним Босанцима што су основали одбор за подизање споменика Францу Фердинанду.

Подели на овим сајтовима

Не знам с којим би речима описао осећање према онима који су рођени као Срби, а стиде се своје вере и нације, а са одушевљењем идеализују вође империјалистичких народа.

Ja se ne stidim svojega i definitivno ne idealizujem vođe imperijalističkih država (valjda tu spada i ruski Putin?).

A ovde malo ko oduševljeno idealizuje vođe sa Zapada, ali zato Ruski Veliki Vođa...  E tu su idealizacija i oduševljenje, a on je loš ko blato.

Подели на овим сајтовима

Не разумем православне који свој идентитет граде  кроз хомофобију. Потпуно је тачно да многи хомосексуалци пате на различите начине услед дискриминације и у Србији и у Русији. На страну сада што агресивност и иста таква нетрпељивост краси огромну већину геј активиста па  и велики број хомосексуалаца уопште, али присуство тога код оних који тврде да су Црква ми заиста није јасна. Уосталом, као да у Цркви нема људи хомосексуалне оријентације. Подршка Анастасији.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

И кога је то Путин убио ?

Brate Igljate.. putin je bio KGBovac... ti konstatno pricas o njemu kao o coveku bez teske komunjarske proslosti. 

Зар сатанизам није све што одвраћа од Бога?

Ko ti kaze da ateizam odvraca od Boga? Eto naprimer mene je doveo ka istom. 

Zasto mnogi ljudi ovde misle da imaju tachno znanje o svemu i svacemu i odluku sta je satanizam a sta nije, sta je lose a sta nije, sta je dobro a sta nije, sta oce gej ljudi a sta nece, da li je putin svetac ili nije.... i onda tako podjete od vaseg misljenja i VROOM na sve ostale nas.

Ne kapiram daj deo ljudske psihe iako se i kod mene cesto ispoljava... al ga ne razumem ich. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нисам никад био у Русији али не може Путин да буде лош. Чим га либерали толико мрзе значи да човек има квалитете. То кажем гледајући какви су били они које су хвалили , тј Горбачов и Јељцин .

Upravo to. Ne znam da li je objavljivana vest da je Duma izglasala zakon o zabrani usvajanja dece od strane sodomista. Pre desetak dana. 

Tacnije, predlog zakona je podnesen 26.aprila a usvojen je 21.juna. 

Подели на овим сајтовима

То кажем гледајући какви су били они које су хвалили , тј Горбачов и Јељцин .

Libertarijanci sigurno nikad nisu hvalili ovu dvojicu. Ne znam odakle ti to, ali nije lepo da stavlajs ljudima stvari koje nisu rekli u usta. 

Нисам никад био у Русији али не може Путин да буде лош. Чим га либерали толико мрзе значи да човек има квалитете. 

Jedine kvalitete koje covek koga libertarijanci mnogo mrze moze da ima kvalitete totalne suprotnosti. Totalna suprotnost libelartarijanca su ti kolektivisticko-totalitarne ideologije kao sto je Komunizam, Fashizam, Nacionalsocijalizam, Socijalizam i slicne. 

Sto brae moj znaci da su jako nisko "dole" na ovom spectrumu, mozes da vidis koje su ideologij "dole" 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/98/Political_spectrum_graphic.svg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...