Анастасија Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 au blago tebi Hvala!Nego ta krv Hristova pre i polse raspinjanja je totalno druge genetičke strukture i krvne grupe ili je caka u nečem drugom?Ima manje blagodeti ? verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ау, ово не иде у добром правцу. Чекамо Александра да закључа тему. Juan Valdez, verum est in beer, malina :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Moderatori,jel radie vi svoj posao?Kakav spam ovde.... Nekima treba ladjenje ,makar na 24 sata Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 pa ne drzim ih ja nek radi svako svoj posao to je tacno sto kazes al kad neradi, nego stalno ima neki problema bez potrebe,a i briga me nek rade sta oce vazno je da nas vasa sluzi po starom neda da bude po novom Опрости Бојане, ко је "vasa"? Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Избациће тебе и правоверци. Јерес, јерес. ne ne druskane nego ti pises jeres.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Где је Милојков кад је потребан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Опрости Бојане, ко је "vasa"? vladika Vasilije Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ау, ово не иде у добром правцу. Чекамо Александра да закључа тему. ne treba da zaključa temu, tema je dobra samo da zaključa nečija pisanja није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 pa telom i krvlju Raspetog Hrista Aj sad odgovori, kojim Hristom su se pricestili apostoli na tajnoj veceri? Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Onaj ko želi da bude poslušan Crkvi, on će tražiti i naći šta je sve u Crkvi, u svakom čoveku Crkve, Hristocentrično. Ko želi - taj i nadje. Ko ne želi - pa i taj nadje grehe kod ovog-ili-onog vernika, sveštenika, vladike.... A ko želi - taj nadje i radost njegova bude velika! I raste li raste, u širinu, dužinu, visinu i dubinu! Da, o ljubavi pišem! Jer "po ljubavi će vas poznati da ste Moji" rekao je Gospod i Spas naš! DYNABLASTER, verum est in beer and Милан Б је реаговао/ла на ово 3 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Трол (ИМХО) Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Aj sad odgovori, kojim Hristom su se pricestili apostoli na tajnoj veceri? raspetim i vaskrslim Hristom a ne kao sto neki kazu samo vaskrslim Hristom !!! kartonsiti је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 ne treba da zaključa temu, tema je dobra samo da zaključa nečija pisanja a ti sto stavljas sveto ulje sa svete tajne jeleoscenja u hleb ne pravi se mnogo pametna kartonsiti је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ова тема је добра и корисна и треба да се расправља о оним стварима које је Сара навела у поставци теме! Ово што се почело писати од треће стране па на овамо..........све избрисати! verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 ne treba da zaključa temu, tema je dobra samo da zaključa nečija pisanja Ma ne treba zaključat ni pisanja, problem je samo u lažnom predstavljanju, pravoslavcem bi se imao predstavljat samo pravoslavac, meni piše "rimokatolik" pa mi niko ne brani pisat šta god mi padne na pamet (a što nije protiv pravila foruma) jer se ja lažno ne predstavljam. svi znaju ko sam i šta sam i to mi piše na avataru. Janko mi reče nešto kao da ja vas ovdje pravoslavce na forumu navodno vrijeđam ili šta jer mi je bilo više preko glave N. Petrovićevog lažnog predstavljanja. A to ustvari je baš obrnuto, vas vrijeđaju takvi koji se pravoslavcima predstavljaju a nikakve veze sa pravoslavljem ili SPC nemaju. Napišite im na avatar. "nepravoslavni hrišćani" pa će i oni moći pisati kao i ja šta im padne na pamet i niko im neće ništa kao ni meni. U tome je taj problem, ni u čem drugom. Ne znam kako si može uzet neko za pravo ko pljucka po hijerarhiji SPC i pravi sprdnju od nje nazivat se pravoslavcem, tim onda stavlja i gura sve vas u isti koš ili vreću u kojoj je i on. A rim ustvari vrijeđa i pravi sprdnju od vas i od pravoslavlja što ne čini niko od nas katolika i protestanata ako ih ima i koji također nismo pravoslavci ali se zna tačno šta smo i ko smo. Samo napravit reda da se zna ko je šta ovdje na forumu u bez lažnog predstavljanja pa će bit sve u redu. Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука