Ayla Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Upoznavanjem jednog muskarca, da li u njemu trazis muskost ili mudrost? Iskreno! Upoznavanjem jednog...? Pretpostavljam da svaki muškarac posjeduje određenu muškost, ali ne obavezno i mudrost, a vidim ni kulturu. Pitanje je koliko znate biti mudri u konfliktnim situacijama. U ovom slučaju je potrebno čojstvo, ne junaštvo. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Чим неко почне да те уцењује болестима и `бајаги "самоубиством" одмах избацујеш напоље. То је про*серавање обично. И безобразлук преко сваке мере. Милан Б, florenntina, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 А кад жена прети разводом, има и тога... И то за ситнице, не би ли преузела иницијативу. Свега има, разнијех патологија. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Super, onda nas ostavite na miru i preuzmite vaspitavanje dece, sporet, ves masinu, peglu .... [...] Ми смо направили шпорет, веш машину, пеглу...и, и, ...сад још треба и да употребимо...пих. Лидија Миленковић, Таша and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 А кад жена прети разводом, има и тога... И то за ситнице, не би ли преузела иницијативу. Свега има, разнијех патологија. Ма шта жена има да прети бре... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 А кад жена прети разводом, има и тога... И то за ситнице, не би ли преузела иницијативу. Свега има, разнијех патологија. onda budes musko i lepo fino kulturno je pokazes put do izlaznih vrata..... greengrin Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Чим неко почне да те уцењује болестима и `бајаги "самоубиством" одмах избацујеш напоље. То је про*серавање обично. И безобразлук преко сваке мере. Problem je sto takvi muskarci to ne kapiraju. Jer su tako vaspitani pa im je takvo ponasanje ok. Vidis sta kaze Dragi "Kad ti dođe omatorela majka i počne da pi*di i plače (i eventualno preti da se ubije), hajde reci Ne!" ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Upoznavanjem jednog...? Pretpostavljam da svaki muškarac posjeduje određenu muškost, ali ne obavezno i mudrost, a vidim ni kulturu. Pitanje je koliko znate biti mudri u konfliktnim situacijama. U ovom slučaju je potrebno čojstvo, ne junaštvo. Zaobidje ti odgovor, al nema veze. Postoje konfiktne situacije koje se mogu resiti vrlo lako. Izvinjenje, cvece, pazljivo slusanje... a pre svega cvrst stav. Muskarac treba zauzeti stavove i prema zeni i prema majci, uz svo postovanje prema njima. Ak medjutim ide preko sebe, ako pogazi samog sebe, ako ugrozi svoju muskost... nista mu vise na svetu nije ostalo. Tada smo nula. Nedostojni. Niste vi krive sto zelite anulirati tu muskost, mi smo krivi ako vam dozvolimo. P.S. Nadam se samo da ovo shvatas ko obicnu diskusiju i ne primas licno. .smesko. SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 onda budes musko i lepo fino kulturno je pokazes put do izlaznih vrata..... greengrin .. E tad tek nece da ide.... iz inata... :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Zaobidje ti odgovor, al nema veze. Postoje konfiktne situacije koje se mogu resiti vrlo lako. Izvinjenje, cvece, pazljivo slusanje... a pre svega cvrst stav. Muskarac treba zauzeti stavove i prema zeni i prema majci, uz svo postovanje prema njima. Ak medjutim ide preko sebe, ako pogazi samog sebe, ako ugrozi svoju muskost... nista mu vise na svetu nije ostalo. Tada smo nula. Nedostojni. Niste vi krive sto zelite anulirati tu muskost, mi smo krivi ako vam dozvolimo. P.S. Nadam se samo da ovo shvatas ko obicnu diskusiju i ne primas licno. .smesko. Naravno da ne shvatam lično, samo odakle zaključak da mi...ja, nebtno sada, želmo anulirati muškost? Kakav je naš interes u tome? Ja ću reći - nema ga. Samo bih potsjetila, riječ je o dvije žene. Od jedne potičete, a drugu ste vi birali. Opet dolzimo do onoga, potrebna je vaša zrelost i mudrost. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 E tad tek nece da ide.... ma leletela bi prijatelju kod mene pa da je monika beluci i da je obozavam vise nego sebe....barem kod mene..za druge necu da pricam...svako radi kako misli da je najbolje.....ja sam rigorozan po pitanju pretnji i pokusaja manipulacija....hirove ne ispunjavam pa moz da dubi na trepavicama.... N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Kad ti dođe omatorela majka i počne da pi*di i plače (i eventualno preti da se ubije), hajde reci Ne! Ne boj se, neće se ubiti... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Naravno da ne shvatam lično, samo odakle zaključak da mi...ja, nebtno sada, želmo anulirati muškost? Kakav je naš interes u tome? Ja ću reći- nema ga. Samo bih potsjetila, riječ je o dvije žene. Od jedne potičete, a drugu ste vi birali. Opet dolzimo do onoga, potrebna je vaša zrelost i mudrost. Naravno da zelite anulirati muskost. Kod nekih zena je to podsvesno, prirodno i to su dobre zene. One druge svesno postavljaju izazove ispred muskarca, ili bolje receno vrse neprirodni pritisak, ugusujuci njegovu muskost. Ako im se dozvoli, onda lete ka drugom muskarcu, gledajuci u njemu pre svega izazov za svoju sujetu. I njima se lako moze stati na put, samo... Mozes sad postavljati primere sovinistickih muskaraca koji biju i kinje zene, kao protivtezu ovome sto kazem, ali to nije tema ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Ne mora, ukoliko mu ne stvara problem u drugim odnosima. Tipa, ne može da se oženi, pošto nijedna nije njegovoj mami dovoljno dobra. A ima i toga... Можда има,мада ја не знам за такве случајеве,и мислим да су у великој мањини...код мене је сушта супротност,ако моја кева у нечему изгара,онда је то да ожени сина,и то по принципу ако је добра теби,мени је још боља... Ако је нашим родитељима до нечега стало,онда је то да им деца не остану сама и да виде унуке... Свака мајка једну жељу има...да ожени свога сина... dada "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Свака мајка једну жељу има...да ожени свога сина... Ne mora da znači, veruj mi... Svakakvih patologija ima... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука