о.Небојша Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 нема роба ни слободнога.... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Biće da, .. ''Nema samo Srbina ..'' Баба је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Има и Србина и Хрвата. Али требају бити једно у Христу Исусу. Мислим да је писац то хтео да каже. Иначе, ако би се схватило буквално онда и оно "нема мушкога ни женскога" може бити веома занимљиво http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Па може наравно. Имамо ми и тај проблем да би неки жене да "стрпају на своје место", али то је вероватно за посебну тему. Као што би неки да стрпају жене на "њихово" место, тако би и "неке" да стрпају мушкарце на "њихово" мјесто Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Ствар је у томе да се не претерује и да се не квари вера са тим. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Па ко овде обожава новац? Ја који кажем да свако треба поштеним радом да заради за себе или ви који хоћете да отимате од других? Па ви сте материјалисти, похлепни и обожавате новац. Мени на крај памети није да другима отимам новац. Љубав према свом народу је сасвим нормална ствар. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Да Српство није важно, не би Св.Сава стварао самосталну Цркву, него би остао под Грцима. И не би после ослобођења тражили аутономију, него би остали под фанариотима. Сад ко се сматра већим и паметнијим од поменутих..... horatio, Sophrosyne, feeble and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Да Српство није важно, не би Св.Сава стварао самосталну Цркву, него би остао под Грцима. И не би после ослобођења тражили аутономију, него би остали под фанариотима. Сад ко се сматра већим и паметнијим од поменутих..... Sta bi nam Falilo pod fanariotima "makar bi se znao neki red" .smesko. Баба је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Po komentarima je jasno da niko od vas nije odgledao Šotrin dokumentarac što ga je Rilski postavio. Greota je, ljudi Srbi i ostali. . Рилски је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Кажу да нема ни Јеврејина ни Грка у Христу. Да ли смо ми толико застранили када испољавамо српство небеско? Mislim da nismo, ako sam dobro razumela sta si hteo da kazes. Po meni je to stvar referentnog sistema. Za mene je Srpstvo i zemaljsko i "nebesko" kako ti kazes, vazno jer sam Srpkinja. To nikako ne umanjuje znacaj Hrvata, Jevreja ili bilo koga drugog ali je ovo meni kao Srpkinji najvaznije. U tom kontekstu mi je vazno i Kosovo kao deo istorije i kulture mog naroda i kao okupirani teritorijalni deo drzave Srbije. Tako isto si ti svojoj majci "sve i svja" dok si npr. nekom drugom "niko i nista". To nikako ne znaci da taj drugi ne valja ili da ti valjas. Prosto je stvar referentnog sistema u odnosu na sta nesto posmatras ili (pr)ocenjujes. feeble је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Хришћанство је много, много, много дубље. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Да Српство није важно, не би Св.Сава стварао самосталну Цркву, него би остао под Грцима. И не би после ослобођења тражили аутономију, него би остали под фанариотима. Сад ко се сматра већим и паметнијим од поменутих..... Stvaranje srpske crkve nije bio duhovni nego politicki potez... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Zato sto je besmisleno stvaranje mesijanskog naroda zbog toga sto su preci nekih od nas izginulu. Смешно, сем неколико вас нико то тако не гледа. Израз je симбол повезаност српског народа са Христом кроз векове. Нико, никад није говорио да је српски народ из неког разлога "одабран" . A kako ti znash da su tvoji preci stradali? Je l imas neko porodichno stablo? Знам ко су ,одкле су и где су живели , а с обзиром да си Младен а не Хасан, и твоји су. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Јевреји су од Авраама до Христа били изабрани народ . За све то време нису ни један други народ привели старозаветној Цркви. Па какво је то изабрање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Па може наравно. Имамо ми и тај проблем да би неки жене да "стрпају на своје место", али то је вероватно за посебну тему. Неко оће жене да трпа на "своје" место, неко оће Србе да трпа "на своје" место... Сила Бога не моли Срби силу не воле !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука