Jump to content

Иван Ивановић - "промо спот за СПЦ"- ново исмевање Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

Наравно да је свештенство за критику али не на овакав начин.И тачно је да су појединци у Цркви дали повод за све ово,али не и већина.Има честитих примера и великих жртвеника.Овај Иван неће дуго у свету шоу бизниса,већ је проваљен.Многе је увредио и показао се као најобичнији простак,празнина и плићак.Проћи ће и он ,јер је ситна риба,Демантоваће га неки светли пример из Цркве.Што уопште трошите време на њега.Сви знамо за лоше примере из Цркве и без њега,па неће он ваљда да нас позива на покајање и промену?

Подели на овим сајтовима

Иван ради свој посао, мање или више успешно. Мени се не свиђа спот. Кад боље размислим ја њега не кривим толико ... није он крив што је испала афера о Владики Качавенди (данас сам чуо од особе које има познаника у Бијељини да је тамо опште познато ово за Владику Качавенду,ја те приче водим под рекла казала), није он крив за разне финанцијске маловерзације православних свештеника (ја стварно немам такво искуство са свештеницима али неколико мојих пријатеља има), није он крив за разне ствари које се дешавају у СПЦ.
Моје мишљење о афери Качавенда је да то није моја ствар, жао ми је што се овакве ствари дешавају у СПЦ јер одвраћају и овако маловеран народ од цркве. Мислим да има доста код нас људи још нису са собом рашчистили свој однос према цркве, свештенству, вери, Богу ... е њима ово посебно не погодује јер ће их одвући од цркве, а и није црква за свакога. Ја ипак припадам оном делу верника којима овакве ситуације не утичи ни најмање на веру у Бога, цркву, свештенство и монаштво СПЦ.
Али гурање под тепих неких ствари ником не погодује, од истине се не може побећи! Поштујем то да црква има своје начине решавања оваквих ситуација а поготово Св. Синод СПЦ да ради исправно али надам се да ће на крају рећи права истина, јер обмањивање људи никад није исправна страна а поготово сад у 21. веку кад су човеку дозвољене све информација на свету у свакој секунди.
Оца Ивана је можда мало више погодио овај спот, што каже наш народ свако се чеше тамо где га сврби. Као што сте ви оче део цркве тако смо и ми мирјани исто део цркве, можда смо ми мањи део али ипак смо део.
У шта не сумњам је да ће свако од нас одговарати за све своје поступке, речи и дела које је учинио у овом свету као и за сваку написану реч у овом форуму. Тако да не би требали пуно причати о овом споту има ко ће о томе судити.
Нешто што би питао свештенике, теологе или било ког ко сматра да ми може одговорити. Слобода је једна од основних ствари које имамо у Православљу. Да ли ми можете рећи у тој слободи где је граница мирјана ако хоће да изнесу неко смоје мишење за неког свештеника, монаха или владику?

Подели на овим сајтовима

Простак ИИ, наравно, неће правог верника и Цркву Христову ни дотаћи, а камоли да јој штогод науди оваквим простачким спотовима... То није ни већим мајсторима шоу бизниса, попут Јосипа Броза, пошло за руком, али јесте Брозоморни у свој шоу увукао огроман број Срба... па цену уласка у тај БрозБизнис српски народ плаћа и дан-данас, нажалост...

Огроман број Срба сеири и блене у ту аветињу,  из емисије у емисију, живећи туђе животе...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Огроман број Срба сеири и блене у ту аветињу,  из емисије у емисију, живећи туђе животе...

Разумем да уопште није смешно... 0110_hahaha smej.gif

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Опрости му Господе, не зна аветиња, шта ради!

Не бива оваква молитва у нас. Молиш Господа а ти сам дајеш суд. :nene:

Мен' се чини да многи нешто не знају шта раде. Mноги злоупотребљавају Јеванђеље о праштању, да би опет просипали глупости, ето, нисам знао први пут шта радим па опет други пут не знам шта радим. Докле то опраштање у недоглед?! Не мислим тако. Сигурна сам да аветиње одлично знају шта раде.

Ма так`и смо сви јер углавном људи и раде нешто мислећи (убеђени су ) да знају шта раде.... а оно ради непобеђена и неспутавана г о р д о с т, све од ње излази :(

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Ма так`и смо сви јер углавном људи и раде нешто мислећи (убеђени су ) да знају шта раде.... а оно ради непобеђена и неспутавана г о р д о с т, све од ње излази :(

Не знам. Ништа није боље од последњег разговора од пре неколико година (2006). Иначе бескрајне могућности за развој на овом форуму не припадају појединцу, већ заједници. Имамо одговорност која превазилази појединца, а то превазилази тему: "Ја- центар света".

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Е, ако ИИ може да нас угрози онда и нисмо за друго него да сви заједно извршимо онај, како се оно зваше... харикири (ваљда?) :)

Ne moze on nikoga da ugorzi; sta moze je sakrivanje sopstvenih skandala. Eto pre neki dan je uhapsen svestenik u Zvornicko Tuzlanskoj sa optuzbama za dilovanje droge uz novinski dodatak da su mestani vise puta slali pisma vladici protiv njega. A kada se doticni gugluje mogu da se nadju tekstovi iz 2007 godine koji pricaju da diluje drogu. hej 6 godina i nista; i onda ga policija uhapsi i opet nista.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

hej 6 godina i nista;

Bogodolicno sagledavanje slucaja ne sme da se brza.

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Форумски испад у читању:

Bogodolicno sagledavanje slucaja ne sme da se brza.

Bogodolicno zataskavanje slucaja ne sme da se brza.

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Иван Ивановић да је човек од вере православне и да је црквен човек, никад се не би спрдао не само са Црквом

него и са другим народима, са разним медијским личностима. То што тај дудук и патуљак ради није хумор него 

спрдачина која овај пут са Црквом има смишљену дискредитацију. Он јадан и не зна шта ради. Добио је налог

од газда а газде опет од виших газда чији је главни циљ срозавање СПЦ у очима обичног човека.

Могу они сви зајдено да слине на Цркву, али Онај Који чува Цркву неће дозволити да Црква пропадне. А да је до попова 

и владика Црква би давно пропала.

Мислим да се ни један народ не спрда овако на свој рачун. Јадни наш обеућени народ.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Да ли ми можете рећи у тој слободи где је граница мирјана ако хоће да изнесу неко смоје мишење за неког свештеника, монаха или владику?

Црквени суд. Само да се зна да у супротном, ако се докаже да је лажна оптужба, следује изопштење из Цркве. Мада, чисто сумњам да се више тако ради. 

Подели на овим сајтовима

Критике су без везе, јер је Сабор реаговао и разрешио вл. Качавенду управе епархијом.  Не познајем свештеника у околини који има нов аутомобил, па макар то био пунто, а камо ли ове екстра марке.

Зато има клинаца који возе скупа кола о нико се не пита ко им је то омогућио.

У Лозници је прошле године један наставник осуђен због педофилије , нисма чудо да еј неко рекао ружну реч наставницима у месној школи поводом тога ?

Оца Ивана су пре неку годину жестоко попљували. Да ли еј неко договарао због тога, да ли се неко покајао, рекао Грешка, ово еј честит свештеник.

А надметали су се ко ће већи наслов да стави....

И то за дрогу причају они који не разлику кафу од дроге што пева Ц.Јабука. Причали за једног колегу да растура дрогу, ај питам једнога од тих свезнајућих, која је дрога у питању, у којој количини.

Каже ми он да има свакакве феле, да иде на кило два и више колико коме треба bliss jeeee Као Ескобар

А не зна мученик да их има који би због грама дали све што имају.

Подели на овим сајтовима

Иван Ивановић да је човек од вере православне и да је црквен човек, никад се не би спрдао не само са Црквом

него и са другим народима, са разним медијским личностима. То што тај дудук и патуљак ради није хумор него

спрдачина која овај пут са Црквом има смишљену дискредитацију. Он јадан и не зна шта ради. Добио је налог

од газда а газде опет од виших газда чији је главни циљ срозавање СПЦ у очима обичног човека.

Могу они сви зајдено да слине на Цркву, али Онај Који чува Цркву неће дозволити да Црква пропадне. А да је до попова

и владика Црква би давно пропала.

Мислим да се ни један народ не спрда овако на свој рачун. Јадни наш обеућени народ.

A kakav je to humor koji nikog ne ismeva? Evo, izazivam vas da ispricate jedan smesan vic koji NIKOGA ne ismeva?

Bas me zanima vernicki puritanski humor i evo sad imam priliku da ga cujem... Ko ce prvi?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...