Jump to content

Иван Ивановић - "промо спот за СПЦ"- ново исмевање Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

Значи ипак имате времена да се бавите мноме sHa_sarcasticlol

Не, Ви сте се позабавили мноме, нипошто не видим да сам се окренула против Вас. Ви сте све то погрешно разумели. Цитат је само искоришћен да кажем оно што мислим по питању истине. Можда сте и Ви мислили слично и у некој сличној ситуацији упоређивали. Значи, нипошто се нисам бавила Вама, нити се овде бавим било којим чланом форума. Заиста имам паметнија посла. Оно због чега сам овде је дебата на некој теми, размена мишљења, нипошто ниподаштавање саговорника.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ovo je inace jedino sto izgleda taj Ivanovic moze da odradi a da se pojavi na naslovnoj strani blica. Jos jednom da vidimo i na ovom slucaju, ko je i sta je blic.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ево на овом форуму, колико дивних људи, у нашим манастирима предобрих монаха и монахиња и верника, у црквама сјајних свештеника

E volela bih da neko sa prve tv snimi neku emisiju sa nekim lepim primerom iz nase Crkve, evo Vladika Remezijanski Andrej npr. kako svira gitaru bilo bi zanimljivo narodu mozda, ili neka njegova anegdota, mozda da cuju  vide ljudi ponesto o nekom dobrom svesteniku ili slicno... o nekim divnim svetim mestima, cudima koja su se desavala ili tako nesto slicno... eeee nece moci nije profitabilno! nije zanimljivo, ne ide u korist nekome???

E kada budu pravili i takve price onda bi MOZDA imali pravo da prave i ovakve "ne znam kako da ih nazovem" klipove.

Ovde se mnogo prica o nekom zatvaranju ociju, OK ali zar nam je potreban Ivan Ivanovic da nam otvara oci kao mi to svi ne znamo!?

(nemam nista protiv coveka ali mi nije simpatican ni zabavan, da se ponovim ne moze prici Marku Zivicu koji je vodio tu emisiju pre njega) 

I Sv. Sinodu treba I.I. da mu objasni neke stvari ma dajte ljudi, sto je mnogo mnogo je. Svi smo mi selektori i patrijarsi vazi. Neka ljudi rade svoj posao a Bog je jedini koji upravlja prilikama pa tako nam uvek on jedini i ostaje treba Boga da molimo da nas vodi pravim putem i da cutimo. Kakav narod takva i vlast. Kad se popravimo bice bolje. Tacka.
Boze pomozi  OBOZI SLOZI I UMNOZI nas narod. Sve vas pozdravljam kad se budemo vise voleli bice sve bolje.

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

Мало је дискусија отишла у страну, ајмо људи једни друге да усмеравамо, а не да критикујемо, ако се упуштамо у испра3на објашњавања није нам онда ни 3а право у3имати у уста једног Ивана И. који је само етикета данашњег модерни3ма. Будимо с миром. Ја мислим да сам добрано ишчитала цео сајт и немојте се препирати, молим вас.

Подели на овим сајтовима

Не, Ви сте се позабавили мноме, нипошто не видим да сам се окренула против Вас. Ви сте све то погрешно разумели. Цитат је само искоришћен да кажем оно што мислим по питању истине. Можда сте и Ви мислили слично и у некој сличној ситуацији упоређивали. Значи, нипошто се нисам бавила Вама, нити се овде бавим било којим чланом форума. Заиста имам паметнија посла. Оно због чега сам овде је дебата на некој теми, размена мишљења, нипошто ниподаштавање саговорника.

И даље остајем при ставу да знате да будете прилично непријатни (не само на овој теми), али нисмо сви исти, шта да се ради. Не, хвала, не бих да идем са овог форума, мени је овде супер. Но да не бисмо више спамовали тему, да се лепо помиримо па да наставимо даље.

:drugarstvo: poljupcic

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Jелена*, on 08 Jun 2013 - 19:26, каже:snapback.png

Онда не цитирајте моје поруке тј. заобиђите ме.

Шта кажете на то да Ви заобиђете форум на којем свако има право да пише и цитира било кога?!  Имате могућност игноре или idi4qejsizd

mir mir mir niko nije kriv :)

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

И даље остајем при ставу да знате да будете прилично непријатни (не само на овој теми), али нисмо сви исти, шта да се ради. Не, хвала, не бих да идем са овог форума, мени је овде супер. Но да не бисмо више спамовали тему, да се лепо помиримо па да наставимо даље.

:drugarstvo: poljupcic

Са Вама се нисам ни свађала, нико Вас није терао са форума, Ви сте од мене тражили да Вас заобиђем, на то сам Вам одговорила да имате могућност да то не тражите од мене, значи игноре листа или шетање. О томе да сам непријатна не само на овој теми, говори да се бавите мноме а не темом. Get a life!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Иван Ивановић ми је био антипатичан од првог тренутка кад сам га видео. Али овај његов испад узроковали су сами хришћани.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Нлцпх

Ниси у праву и јако си напорна, не само на овој теми...

Јелена звездица је супер лик...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ево на овом форуму, колико дивних људи, у нашим манастирима предобрих монаха и монахиња и верника, у црквама сјајних свештеника

E volela bih da neko sa prve tv snimi neku emisiju sa nekim lepim primerom iz nase Crkve, evo Vladika Remezijanski Andrej npr. kako svira gitaru bilo bi zanimljivo narodu mozda, ili neka njegova anegdota, mozda da cuju  vide ljudi ponesto o nekom dobrom svesteniku ili slicno... o nekim divnim svetim mestima, cudima koja su se desavala ili tako nesto slicno... eeee nece moci nije profitabilno! nije zanimljivo, ne ide u korist nekome???

E kada budu pravili i takve price onda bi MOZDA imali pravo da prave i ovakve "ne znam kako da ih nazovem" klipove.

Ovde se mnogo prica o nekom zatvaranju ociju, OK ali zar nam je potreban Ivan Ivanovic da nam otvara oci kao mi to svi ne znamo!?

(nemam nista protiv coveka ali mi nije simpatican ni zabavan, da se ponovim ne moze prici Marku Zivicu koji je vodio tu emisiju pre njega) 

I Sv. Sinodu treba I.I. da mu objasni neke stvari ma dajte ljudi, sto je mnogo mnogo je. Svi smo mi selektori i patrijarsi vazi. Neka ljudi rade svoj posao a Bog je jedini koji upravlja prilikama pa tako nam uvek on jedini i ostaje treba Boga da molimo da nas vodi pravim putem i da cutimo. Kakav narod takva i vlast. Kad se popravimo bice bolje. Tacka.

Boze pomozi  OBOZI SLOZI I UMNOZI nas narod. Sve vas pozdravljam kad se budemo vise voleli bice sve bolje.

Управо тако. 

Подели на овим сајтовима

Иван Ивановић ми је био антипатичан од првог тренутка кад сам га видео. Али овај његов испад узроковали су сами хришћани.

Ма да. Исто као и сва остала прогањања кроз векове. Да нема Хришћана нико их не би ни прогањао ни исмевао.

Подели на овим сајтовима

Нлцпх

Ниси у праву и јако си напорна,не само на овој теми...

Јелена звездица је супер лик...

Читала сам од @Јелене постове на дечјој страници.Лични проблеми о којима овде већина вас пише не би требало да вас чине супер ликовима, постоји на десетине хиљада људи и више за чије проблеме не знамо а који могу бити слични и гори . Ниједна патња бол и мука не чине човека супер ликом, то је његов крст који носи! Носим свој крст, ви носите свој! Јасно? Овде сам само због дебате на тему, нипошто због Вас!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

https://m.facebook.com/story.php

Људи који траже разлог да не верују у Бога углавном га и нађу.

Њима није потребан скандал или нешто лоше што се десило у оквирима Цркве , они не верују ни у себе и дубоко су несрећни.

Верујте ми да је најлакше критиковати друге и само тражити разлог "наше невере" , то је само лош начин оправдавања .

Ти људи се просто правдају (Пример : Ето јасам веровао али кад видим шта се ради , јавише не верујем . Као мало дете које се правда родитељима после грешке .)

Искреност треба разликовати од безобразлука ....

Чувајте се људи који вам кажу: " Ја свима све кажем у лице , јер сам искрен " . Ми морамо бити мудри , просто морамо размишљати како се неко осећа после наше " искрености " .

Ако мењаћемо свет , онда кренимо од нас .Никола

-преу3ето са горњег линка-

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...