Margareta Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Imaš takvih žena, mazohista. Moja drugarica je imala nekog takvog lika, i kad sam videla da je đavo odneo šalu, nazvala sam njenog oca i sve mu ispričala...nisam mogla više da gledam njene modrice po rukama i nogama... i dan danas se presabiram da li sam trebala da se mešam, ali ko zna šta bi bilo da je ostala u toj vezi... Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Мало је играла како је он свирао и шта им фали: Isto sto i policajcu ili clanu stranke.Moralni integritet. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Imaš takvih žena, mazohista. Moja drugarica je imala nekog takvog lika, i kad sam videla da je đavo odneo šalu, nazvala sam njenog oca i sve mu ispričala...nisam mogla više da gledam njene modrice po rukama i nogama... i dan danas se presabiram da li sam trebala da se mešam, ali ko zna šta bi bilo da je ostala u toj vezi... Nego sta je nego je trebalo da se mesas! Svaka ti cast, da je vise takvih koji shvataju problem nasilja, manje bi ga bilo! A ovako imamo sistem-njihov brak je njihov problem i UDRI! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 isto je i sa vaspitanjem dece a to je po meni još tragičnije... šta me briga šta radi i šta mu daju da jede i pije... pre neki dan sam gledao klinca od 4-5 god kako srče kafu... i to ne jednom već pola šolje popio Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Valjda zbog faktora komšija koji nam vire pod prozor i koje svi imamo, navikli smo da se ne mešamo u tuđe stvari. Ali, mnogo je ljudi nastradalo jer niko nije želeo da im pomogne. Ja sam uradila onako kako sam mislila da je najispravnije. Malo je patila, kao voleo je (kupovao joj poklone), bla bla bla, ali se posle malo zapitala šta je radila uopšte sa njim. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Misliiiim Medo, ne poznajem te dobro pa moram da te pitam je l' ti to ozbiljno ?! најозбиљније. у чему је разлика у насиљу које врши мушкарац и насиље које врши жена? зашто се не зове насиље према човеку, него се дели на пол? Delimicno se slazem sa tobom, kod nas je to nekako "izrazenije" jer su nase zene naucene da trpe iz raznoraznih razloga, ekonomskih, socijalnih ..... pa dok ne dodje do ubistva ili sakacenja o tome se cuti, na zalost, ali nasilja nad zenama ima svuda. Pre nekoliko meseci sam na RTS gledala dokumentarac, ispovest jedne takve zene i nisam mogla da verujem sta coveku moze da padne na pamet, kakve gadosti. Na srecu skupila je hrabrost i uz pomoc "sigurne kuce" uspela da se iscupa iz tog pakla zajedno sa decom. Ovde na zapadu su zene osetljivije, nasiljem se smatra nekoliko samara i muskarac uz takav zakon veoma vodi racuna kako se ponasa jer su posledice po njega prilicno negativne. Iz iskustva moje prijateljice koja je italijanka saznala sam da je nakon nekoliko samara i pijanstava njen muz morao da napusti kucu, nastavi da placa stanarinu i alimentaciju. Takodje i sigurne kuce postoje u gotovo svakom gradu. Pruzaju zenama utociste, lekarsku pomoc, pomoc oko dece, pomazu oko zaposlenja .... i sve to bez obzira o kome je rec, njihov drzavljanin, stranac - dovoljno je da si zrtva nasilja i da dobijes pomoc. жене скоро увек трпе, такав вам је ментални склоп и нема толико везе са васпитањем. ради се о свести да не могу физички да узврате јер ће добити озбиљне батине уколико је у питању супротан пол, а онда посежу за мушким делом фамилије мада ређе јер такав пацијент који бије већ има историју конфликта и у својој и у жениној породици и жена се плаши осуде исто колико и слободе па се повлачи назад и покушава дипломатијом да изглади однос ... све док не добије батине или довољно њих које ће је пресећи на акцију. и сад озбиљно питање, јел постоји сигурна кућа или слично за мушкарце? не мислим због шамара, већ због испирања мозга рецимо, било да је у питању мајка, женски сродник или брачни партнер. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Меда воли мало да контрира... Добра је тема. Посебно зато што има међу нама неких који потенцирају подређен положај жене у породици и друштву. То је такође један вид насиља. не контрирам, врло сам озбиљан. не видим никакву разлику између насиља које врши мушкарац и насиља које врши жена, чак ни у томе ако се испољава речима или физички. то је равноправно насиље са истим ефектом - прављење жртве. нажалост, наше друштво тек сад јавно упознаје мобинг ове врсте http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/181720/Bila+sam+%27vazduh%27+za+sve+drugarice.html сваки пол има своју врсту насиља - мушкарци то обично испољавају батинама и везивањима а жене менталним тровањем, ако не и физичким. мушкарци су познати по падању ролетни и злочинима из страсти, али жене су те које обично латетно подржавају такво насиље и трпе га уместо да се супротставе или оду. како су слабије физички, жене се најчешће довијају другачије за своје парче патолошке доминације и онда посежу за варијантама испирања мозга, изигравају контрол фрикове, врше емотивни мобинг и понижавање, обично у групи од две или више жена, мада у породичним заједницама су у стању да злоупотребљавају децу и брачну постељу, утичући и на потенцију мушкарца па праве психопате или социопате типа чикатила или неке патолошке типове са закаснелим реакцијама или комплексима ниже вредности типа криминалци. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 A vi ono pričali o ugroženosti žene u Saudiji. One u Saudiji nose zarove i prekriveno im je cjelo tjelo međutim kakvo je stanje kod vas vaše će izgleda morati nositi pancire od glave do pete jer ako je istina ovo što novine pišu ja otvaram fabriku pancira za žene: ајде одмори мало, куран и шеријат омогућавају мушкарцу легално да бије, па и да сипа киселину у лице жени, шиба је, каменује или одсече главу без последица. а ретко од тога жена може мушкарцу, мора баш да се намучи да доака шаријском праву које фаворизује мушки пол ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 To je prekomerna upotreba sile. Не само то , него и насилно одвајање дела територије. Све у свему, тешко кршење повеље Уједињених Нација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Kao i svaki psihopata, poznat javnosti kao divan covek :blink: Pipne li mi dete, ne bih trepnula, presudila bih mu :angry: bandit :sherif: врло цивилизовано, да не кажем хришћански ... ваљда би прво уклонила дете, да не прска крв? greengrin greengrin greengrin овај, пардон, ваљда би уклонила дете и себе из такве заједнице а позвала неки орган који се бави таквим стварима да се позабави ... сем тога што је линч, убиство и слично криминална радња и онда се спушташ на исти ниво оног који је учинио неком нажао. Nasli se, jezivo. Ali cuj ti nju-ja ga volim. PA JA BIH MU GA ODSEKLA POVISI LI TON MAMU MU NJEGOVU PAJSER NAOBICNIJI!!!!!!!!!!! на страну твоја ненормална реакција, ал то се зове: http://en.wikipedia.org/wiki/Stockholm_syndrome Nego sta je nego je trebalo da se mesas! Svaka ti cast, da je vise takvih koji shvataju problem nasilja, manje bi ga bilo! A ovako imamo sistem-njihov brak je njihov problem i UDRI! а то нереаговање се зове: http://en.wikipedia.org/wiki/Bystander_effect клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 To je prekomerna upotreba sile. јел ти видиш себе шта пишеш, па није то демонстрант и мурија у питању ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322266082' post='533384] јел ти видиш себе шта пишеш, па није то демонстрант и мурија у питању ... aman covece valjda vidis da se zezam sa Katarinom, nisi valjda od tolke bukve napravljen. Natasa., DYNABLASTER and sqny је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322266076' post='533383] врло цивилизовано, да не кажем хришћански ... ваљда би прво уклонила дете, да не прска крв? greengrin greengrin greengrin овај, пардон, ваљда би уклонила дете и себе из такве заједнице а позвала неки орган који се бави таквим стварима да се позабави ... сем тога што је линч, убиство и слично криминална радња и онда се спушташ на исти ниво оног који је учинио неком нажао. Ne bih razmisljala o hriscanstvu ni o nivou na koji se spustam, pipne li mi dete pa ne znam sta bi mu se desilo!!! Sto vise vremena provodim sa malcem, to vise mislim i osecam-pipne li te neko, naj**** je! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322266052' post='533381] ајде одмори мало, куран и шеријат омогућавају мушкарцу легално да бије, па и да сипа киселину у лице жени, шиба је, каменује или одсече главу без последица. а ретко од тога жена може мушкарцу, мора баш да се намучи да доака шаријском праву које фаворизује мушки пол ... Sto bi rekao DarkoV-islam je rak u telu civilizacije. Da zivim u serijatskoj zemlji, kamenovala bih se sama, ubij me, ali me ne ponizavaj! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 aman covece valjda vidis da se zezam sa Katarinom, nisi valjda od tolke bukve napravljen. не видим те, гледам шта пишеш и не видим смајлије. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука