Mironosica Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Биљана је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 http://youtu.be/TTRpzr0VajE Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Басарин Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Hrabro Srce. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WNGBrfzd-9w није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 JESSY and Srdjan је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 JESSY, gavrosaurus and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Лазар је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Јел се сећа неко ове серије GeniusAtWork, Драшко, Oglo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука