Mironosica Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Јесам,него си утрчао баш кад сам мењао верзију..тако да...Остадоше два љута гусара..)) нисмо се баш разумели, ал нема везе клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Да,и то сам на крају схватио... :0104cheesy: Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1350585014' post='732168] па мало акције опет A neeeeeeećuuuuuuuuuuuu maznuo si mi ovoooooooo! :P A taman sam htela da kačim ! Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 A neeeeeeećuuuuuuuuuuuu maznuo si mi ovoooooooo! :P A taman sam htela da kačim ! хихихихи, први! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Skoro pa jedino dobro iz trojke http://www.youtube.com/watch?v=0ykmjhUi4ok Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 i mnooooogo dobra stvar drvce, Милан Меденица :) and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 i mnooooogo dobra stvar ал крај двојке је прејак, поготово на крају клипа кад певају и не знају речи 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Nane... http://www.youtube.com/watch?v=UAL_dxYtGi8 Биљана and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Милан Меденица :) and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 banlieu 13 - ultimatum Da Octopuss - Le Mur клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Пг, Милан Меденица :) and drvce је реаговао/ла на ово 3 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 апсолутни шанпион пионирског подухвата руске електронике седамдесетих година прошлог века, едуард артемјев сталкер (1979) соларис, по сф књизи станислава лема, (1972) sqny and drvce је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wSpoHBat2-A drvce and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука