Orthophill Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Заборавили сте највеќи мирски светитељ, свети Никита Хартуларије. По његове молитве помирили су се посваѓани покојни презвитер и живи ѓакон. Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Ima mirjana negdje oko 1%, ostalo su monasi ...ali samo oni koji su zapisani u kalendaru. Crkvom i dalje vlada monahokratija pa ce tako da ostane i za ubuduce.....Inace je obrnuta situacija. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Рапсоди and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 30, 2018 Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 (јер на теми светитељке не може да се остави објава) Данас се прославља Света Великомученица Марина (Огњена Марија), те срећан празник онима којима је крсна слава данас, којима је имендан, као и онима који у срцима својим славе ову велику светитељку. Удари, светитељко, и за нас грешне! Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 30, 2018 Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 пре 11 минута, Muramasa рече Iako sam ateista, voleo bih da jednog dana bude praznik svetog Joila Kolašinskog Čudotvorca. ...заштитника пушача и еволуциониста. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 30, 2018 Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 пре 11 минута, Muramasa рече Iako sam ateista, voleo bih da jednog dana bude praznik svetog Joila Kolašinskog Čudotvorca. То ће да причекамо мало. Натан је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 30, 2018 Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 @Марина Савковић, срећан имендан. Чунга Лунга, Smaragdni kamičak, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука