мирођија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Извини Нела, али само да питам да ли си ти крштена у православној вери, да ли су и твоји родитељи православни, да ли вам парох освештава водицу ако славите? Да ли уопште освештавате стан, или кућу? Нисам пратила од почетка постове? А мој би савет био да идеш на сваку литургију,чешће и на вечерње службе, и онда лепо тамо питаш свештеника, а видећеш и свог пароха ако га имаш, за сваку недоумицу и страх. Јер православље није вера из фотеље пред компом. Треба да живиш православље, а не да превише размишљаш о њему. И стави неку сличицу на аватар, можеш и своју, да те видимо...и пиши више и на другим темама, да те ослушнемо. Праштај, ако знаш. Suncokret54, JESSY, Mironosica and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nela555 Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Gle,vec sam pitala svestenika,i dobila konacno odgovore koje sam trazila,a da nisu skretali sa teme. Jedan od admina mi je rekao da mogu da pitam sta god zelim na temi,pa ko zeli odgovorice,kome smeta i ko nema zivaca,ne mora da gleda. Mada nema potrebe vise, jer kao sto kazes bolje je pitati svestenika, ovako svako daje na neki nacin razlicite odgovore. Ja bih se samo zahvalila ovde vecini dobronamernih vernika na ovoj temi,koji nisu pravili problem i skretali sa teme svojim cinizmom i frustracijom kao pojedini kvazi-vernici. Kao sto obicno i biva,uglavnom,zene napadaju Олимп and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Gle,vec sam pitala svestenika,i dobila konacno odgovore koje sam trazila,a da nisu skretali sa teme. Jedan od admina mi je rekao da mogu da pitam sta god zelim na temi,pa ko zeli odgovorice,kome smeta i ko nema zivaca,ne mora da gleda. Mada nema potrebe vise, jer kao sto kazes bolje je pitati svestenika, ovako svako daje na neki nacin razlicite odgovore. Ja bih se samo zahvalila ovde vecini dobronamernih vernika na ovoj temi,koji nisu pravili problem i skretali sa teme svojim cinizmom i frustracijom kao pojedini kvazi-vernici. Kao sto obicno i biva,uglavnom,zene napadaju I sta kaze svestenik ? Рада. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Јер православље није вера из фотеље пред компом. Треба да живиш православље, а не да превише размишљаш о њему. facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Zato što znaju više trikova, sve to što rade više rade trikovima nego li sirovom silom, naprostu većinu ljudi stigne sasvim savladat i zdolat djavo početnik ili obični amater. A rade to ovako, naročito su pred njima u opasnosti lijepe djevojke i glupi muškarci. Revolution Of Magic - Radek Bakalář & ExMiss Ćeške Republike Jitka Nováčková | 1. Díl Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Sad sam naleteo na priručnik Hermana III od Celjea i tu stoji da ako adept uradi sve što treba, da garantovano dolazi do crne ekstaze. Сад си ме разочаро. Мислио сам да самураји не читају Блиц жену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Slučajno sam naleteo na neku nosferatu literaturu. Па то, Блиц жена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Ne bih rekao. To pisanije potiče iz 14. veka. Опрости онда. Практична жена. -Владимир- and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Све што је зло , то је пало . Ђаволи јесу анђели по природи , али пали анђели . Тако да је то исто код људи и пали анђели имају већи утицај на пале људе.Људи који имају љубав , веру у Бога , ту ти пали анђели немају шта да траже . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Samo što je ovo napredno dostignuće u oblasti okultizma. Omogućava adeptu da bez gubitka svesti preskoči granicu smrti i bude u nekom stanju između. Telo mu nije živo, ali se ne raspada, a energiju za opstanak dobija od živih. Naravno, ja ne verujem u ovo, ja sam ateista i materijalista, ali štivo mi je svakako interesantno. Тако ће неко за седам векова да цитира древног писца Мирољуба Петровића и тврдиће да је вечан живот могућ ако се једе пресно биље. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Samo što je ovo napredno dostignuće u oblasti okultizma. Omogućava adeptu da bez gubitka svesti preskoči granicu smrti i bude u nekom stanju između. Telo mu nije živo, ali se ne raspada, a energiju za opstanak dobija od živih. Naravno, ja ne verujem u ovo, ja sam ateista i materijalista, ali štivo mi je svakako interesantno. Ulgavnom je to nesto sto je u grubim crtama zajednicko levoj stazi (left han path) postati Bog sam po sebi, sto si od nasih teologa mogao cuti kao ponavljanje Adamovog izbora. U istocnjackim tradicijama leva staza se fokusira na protivljenje reainkarnaciji i zadrzavanju i konstantom evoluiranju u toj "vampirskoj" svesti. Naravno postoje mnoge tradicije i kultovi koji su tu filozofiju razradili na ozbiljan nacin naspram ovog budalsenja koje se moze procitati po netu a narocito po raznim novinama. To je ono klasicno inadzijsko teen-satansko igranje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Еволуција не постоји за пале анђеле,њихова сила је константа.Природа им је ослабљена у односу према човеку,због Божје благодати. Међутим магија као људски изум,доживљава усавршавање,кад би гледали напредак преваре,линија би била у сталном расту, тј.успону. Сами магови доживљавају онострано и наравно да постоје шизофрена виђења моћи ђаволове,будући слаби и сами (што је врло битно(без помоћи Божје)) њихово виђење ђавола се завршава у подчињеном односу,за разлику од човека који је прихватио Христа и има слободан однос према Творевини, тј. препознаје природу у бистром несметаном облику и уз Божји упут. Такав благодатни човек,да га тако назовем има увид у лаж односно обману коју припремају магови. Такав човек не улази у замку упознавања злог, просто нема корист у томе. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Еволуција не постоји за пале анђеле,њихова сила је константа.Природа им је ослабљена у односу према човеку,због Божје благодати. facenew22222222 facenew22222222 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Еволуција не постоји за пале анђеле,њихова сила је константа.Природа им је ослабљена у односу према човеку,због Божје благодати. Међутим магија као људски изум,доживљава усавршавање,кад би гледали напредак преваре,линија би била у сталном расту, тј.успону. Сами магови доживљавају онострано и наравно да постоје шизофрена виђења моћи ђаволове,будући слаби и сами (што је врло битно(без помоћи Божје)) њихово виђење ђавола се завршава у подчињеном односу,за разлику од човека који је прихватио Христа и има слободан однос према Творевини, тј. препознаје природу у бистром несметаном облику и уз Божји упут. Такав благодатни човек,да га тако назовем има увид у лаж односно обману коју припремају магови. Такав човек не улази у замку упознавања злог, просто нема корист у томе. Kao sto si i ti upao u zamku ne razlikovanja toga sta mi verujemo, sta jeste po sebi i sta neko treci veruje. Prvo to pa onda tako decidno o necemu sto nisi u poznaovao jer nisi imao potrebu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 A sta ces sa ljudima koji su zaustavili smrt crpljenjem zivota od zivih, kao Sava Savanovic, Vlad Tepes..? Jednog zazidas u vodenicu a drugog das holivudskih reziserima da ga razvlace kako znaju i umeju nakon toga vise nece smeti nos da promoli. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука