Jump to content

Срби по генима ближи Ирцима него Русима

Препоручена порука

Нема непобитних доказа. А сад што је лепота у оку посматрача, друга је прича.

Svaki dokaz je "pobitan" zavisi koliko si skeptichan. A necij skepticizam prevazilazi zdrav razum i podseca me na militantno ateisticki. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nemaju nikakve. I Britanci, za razliku od Srba koji tvrde da su vincanske plocice produkt Srba, ne tvrde da su Stounhendz napravili Britanci, vec starosjedeoci britanskog ostrva. Jako bitna razlika. 

I zato su Britanci velesila, a Srbi puni ponosa bez pokrica. 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Nemaju nikakve. I Britanci, za razliku od Srba koji tvrde da su vincanske plocice produkt Srba, ne tvrde da su Stounhendz napravili Britanci, vec starosjedeoci britanskog ostrva. Jako bitna razlika. 

Шио му га Ђура.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Koju amneziju? Da su se Srbi naselii u Krajinu ? Austrijanci ih "primilli"? A Austrija se pominje prvi put 998. godine. A Srbi u medjuvremenu izumrli i opet nastali ....

.smeha.

Zaista ne znam o čemu pričaš, ali mi je drago što te to veseli.

Kako "koju amneziju"? Pa sve deretićevske teorije se zasnivaju na navodinim činjenicama koje su navodno zaboravljene... a skoro sve su tog tipa da je praktično neverovatno da budu zaboravljene... ogromna carstva u sred Evrope se ne zaboravljaju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Mozda da ponudis konta argument, gdje to Britanci svojataju stounhendz kao nasledje kulture danasnjeg britanskog naroda, i dokaz da su oni prisutni na ostru 5000 godina? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Britanci  nemaju problema sa time sto su oni Anglosaksonsa plemena koja su u ne znam tachno kom veku naselili britansko poluostrvo. Ali zato Slovenska plemena na balkanu i te kako imaju taj problem.

Mozda da ponudis konta argument, gdje to Britanci svojataju stounhendz kao nasledje kulture danasnjeg britanskog naroda, i dokaz da su oni prisutni na ostru 5000 godina? 

Ne ume on da nudi dokaze, samo da zahteva od drugih.

Подели на овим сајтовима

I zato su Britanci velesila, a Srbi puni ponosa bez pokrica. 

Nimalo slucajno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

A kakve to veze ima sa bilo cime o cemu smo mi do sada pricali a to su halpogrupe josh iz ledenog doba za koje ti tvrdis da su marker Srpske rase koja je navodno postojala u dobru (iz kog je ta halpo grupa) u kom smo lovili zeceve gadjajuci ih kamenjem u glavu i josh nismo imali razvijen nikakav jezik i kulturu?

Ne nego Dinarske rase, a ona je procentualno kod nas Srba najdominantnija a svi dinaridi su poreklom sa Balkana. I dinarci se nisu doselili na balkan vec su autohtona balkanska-evropska rasa. A haplo tipa I imas i medju Albancima oko 14% . Naravno dolazi do mesanja. I ti medju albancima su stariosedeoci. Naravno i mi Srbi.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa i ne mogu posto su britanci potomcu azijata koji su se naselilio pre 2000 godina a Stounhendz su napravili upravo starosedeoci, oni koji vode poreklo sa balkana ...nasi daljni rodjaci ...

Подели на овим сајтовима

A kakve veze imaju Srbi sa vincanskom kulturom? 

Isto koliko danasnje Nislije imaju veze sa Medianom, i drevnim Naisusom.  

Nadam se da razumes poredjenje. 

Pa imaju....mi smo starsedeoci balkana...nismo se doselili i asimiliovali ilire....mi smo iliri....i ne samo mi nego i hrvati i u bosni i u crnoj gori...pa nije se dzabe pokret za jugoslaviju zvao ilirski pokret.....te latinske bajke za malu decu...o tome da su sloveni robovi mogu da prodaju nekom drugom.....

Подели на овим сајтовима

Pa i ne mogu posto su britanci potomcu azijata koji su se naselilio pre 2000 godina a Stounhendz su napravili upravo starosedeoci, oni koji vode poreklo sa balkana ...nasi daljni rodjaci ...

Стоунхенџ су направили ванземаљци и то је јасно свакоме ко има два храма мозга.

Подели на овим сајтовима

Схватам. Само само ми је назив за те промене - мутације нејасан. 

Шта утиче на те промене ? Исрана, поднебље, неко специфично пририодне зрачење... ?

Zaboravih da ti odgovorim, izvini.

Pa prilično je evidentno da su u pitanju promene u odnosu na prethodni genom, te zato koristimo naziv mutacije.

Postoje razni faktori koji mogu uticati na promene gena, za ove se naravno ne zna tačan uzrok, ali iz primera koje si naveo, čini mi se da si pogrešno to razumeo. Nije došlo do nekakve kolektivne promene gena, gde se kod mnogo pripadnika jedne etničke grupe na isti način promenio gen zbog specifične ishrane ili podneblja. Gen se promenio kod samo jednog čoveka... ali svi njegovi potomci po direktnoj muškoj liniji nose taj gen.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Pa poznato je da smo mi Srbi nebeski narod ... tako dfa ima osnova to sto kazes .... ;)

Подели на овим сајтовима

Zaboravih da ti odgovorim, izvini.

Pa prilično je evidentno da su u pitanju promene u odnosu na prethodni genom, te zato koristimo naziv mutacije.

Postoje razni faktori koji mogu uticati na promene gena, za ove se naravno ne zna tačan uzrok, ali iz primera koje si naveo, čini mi se da si pogrešno to razumeo. Nije došlo do nekakve kolektivne promene gena, gde se kod mnogo pripadnika jedne etničke grupe na isti način promenio gen zbog specifične ishrane ili podneblja. Gen se promenio kod samo jednog čoveka... ali svi njegovi potomci po direktnoj muškoj liniji nose taj gen.

Promiskuitetan neki Srbin....bogati.... greengrin

Подели на овим сајтовима

Pa poznato je da smo mi Srbi nebeski narod ... tako dfa ima osnova to sto kazes .... ;)

А доказ је Стоунхенџ на Ади Циганлији кога су оставили наши преци ванземаљци.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...