Jump to content

Мати Анастасија девичка: Попут оних који су погубили Христа говоре - Треба дати Косово и погубити овдашње Србе како бисмо се ми прикључили Европи

Оцени ову тему

Препоручена порука

него измотавању никад краја.. толика потреба да се претставиш Анационалним, једнака је потреби да покажеш да је твој народ и ти са њим, најбољи .. то ти је - што ти је ..

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

него измотавању никад краја.. толика потреба да се претставиш Анационалним, једнака је потреби да покажеш да је твој народ и ти са њим, најбољи .. то ти је - што ти је ..

Ne pretstavljam se ja anacionalnim ja jesam anacionalan. 

Подели на овим сајтовима

Ово је дефинитивно најдужа реченица у наслову теме на форуму,икад...

Лично мислим,да смо игнорисали преговоре,споразуме и инатили се,по старом српском обичају,да би ,рецимо сад око видовдана,удруженим снагама,нато-а,кфора и косовске полиције,било протерано све то што је од србаља остало...

Дакле,боље је остати тамо,са каквим таквим гаранцијама за неки живот, него да сви заједно у ужој Србији чекамо православног руског цара,који ће повести војску да врати Косово...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Tako to biva u tvom zaosinutom vidjenu stvari. U stvarnosti sve sto nosi prefiks "a" oznacava odsustvo tog svojstva, asujeveran je neko ko ne poseduje osobinu sujeverja, nije sklon sujeverju. A ovo ostalo si se tako zapleo da ni sam sebe ne razumes.

Смијех ..  не постоји то пријатељу .. џаба се упињеш ... Може постојати само тенденција... добра воља и жеља ... А ово што ти покушаваш да претставиш себе .. таквим кавим покушаваш ... сведоче и све хиљаде постова које си написао .. 

Дрчност ...

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Ја нисам анационалан и волим свој народ. Иначе не би себе стављао у овакву позицију да ме свако вређа... Нит сам узнемирен, нити сам гневан, само сам тужан. И зато сам коначно решио да станем на црту па шта буде.

Ви мрзите и себе и свој народ, само нисте тога свесни јер не можете да се уздигнете један милиметар изнад земље. Кад би се уздигли бар мало видели би да историја иде својим током, да народи настају и нестају, да се границе мењају - и колико је све то за Господа ситно и небитно. Осим што уз све то људи једни другима чине невиђено зло. И видели би колико радости хришћанство доноси и колико Србија - ма где јој биле границе - може да буде велика и лепа само ако се окрене Христу уместо што се ваља по блату. И онда не би сви били тако надрндани и намргођени, него би били радосни и једва чекали сваки нови дан да се помолимо Богу па кренемо да радимо и направимо још нешто лепо. Јер није битно колико је Србија, него каква је. Шта смо од ње направили.

Него ајде...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Рекох  ... Дрчност ...  и у мили-тренутку твој доказ ... Толика потреба човека који ''није националан'' да то докаже и покаже и каже ... говори прика, потпуно супротно ... Дрчно до бола... до слузи .. ;)

И екстра провидно .. ко паучина ..

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Ја нисам анационалан и волим свој народ. Иначе не би себе стављао у овакву позицију да ме свако вређа... Нит сам узнемирен, нити сам гневан, само сам тужан. И зато сам коначно решио да станем на црту па шта буде.

....

Ја ти то нисам ни приписивао ... и верујем ти на реч и убеђен сам да је тако како кажеш ... Али само што држим да ниси у праву ... у потпуности.. иако има истине у многим твојим речима.. 

У остатку поста се нисам препОЗНО, па га зато и не ''пипам'' ... :)

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Рекох  ... Дрчност ...  и у мили-тренутку твој доказ ... Толика потреба човека који ''није националан'' да то докаже и покаже и каже ... говори прика, потпуно супротно ... Дрчно до бола... до слузи .. ;)

И екстра провидно .. ко паучина ..

Kao sto sam ti vec vise puta rekao, jedino sto ti svakim svojim klikom misa i pritiskom tastera na ovom forumu dokazao je da si jedan od vodecih Milisavljevica u Srbiji. Uprkos cak i tome sto je kloniranje zabranjeno istim tim ustavom u cijoj je preambuli sveta zemlja zapecacena.

Подели на овим сајтовима

Ви мрзите и себе и свој народ, само нисте тога свесни јер не можете да се уздигнете један милиметар изнад земље. Кад би се уздигли бар мало видели би да историја иде својим током, да народи настају и нестају, да се границе мењају - и колико је све то за Господа ситно и небитно. Осим што уз све то људи једни другима чине невиђено зло. И видели би колико радости хришћанство доноси и колико Србија - ма где јој биле границе - може да буде велика и лепа само ако се окрене Христу уместо што се ваља по блату. И онда не би сви били тако надрндани и намргођени, него би били радосни и једва чекали сваки нови дан да се помолимо Богу па кренемо да радимо и направимо још нешто лепо. Јер није битно колико је Србија, него каква је. Шта смо од ње направили.

Него ајде...

Многи ће доћи у име Христово и обмануће многе (Мат. 24:5; Марк. 13:6; Лука 21:8).

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Kao sto sam ti vec vise puta rekao, jedino sto ti svakim svojim klikom misa i pritiskom tastera na ovom forumu dokazao je da si jedan od vodecih Milisavljevica u Srbiji. Uprkos cak i tome sto je kloniranje zabranjeno istim tim ustavom u cijoj je preambuli sveta zemlja zapecacena.

Lepota i duhovitosti pred ogledalom mozda bi trebalo da ne delis Milutine.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Моје племе сном мртвијем спава, 
суза моја нема родитеља, 
нада мном је небо затворено, 
не прима ми ни плача ни молитве; 
у ад ми се свијет претворио, 
а сви људи паклени духови. 
Црни дане, а црна судбино! 
О кукавно Српство угашено, 
зла надживјех твоја сваколика, 
а с најгорим хоћу да се борим!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Дакле,боље је остати тамо,са каквим таквим гаранцијама за неки живот, него да сви заједно у ужој Србији чекамо православног руског цара,који ће повести војску да врати Косово...

Рече мати Анастасија девичка:

Попут оних који су погубили Христа говоре - Треба дати Косово и погубити овдашње Србе како бисмо се ми прикључили Европи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...