Jump to content

Мати Анастасија девичка: Попут оних који су погубили Христа говоре - Треба дати Косово и погубити овдашње Србе како бисмо се ми прикључили Европи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма пљујте ви мене колико хоћете, нисте ни први ни последњи који се бацају камењем на оне што говоре истину. Која је иначе овде јасна и очигледна. СПЦ се претворила у култ Косова на чији олтар жртвује своју децу. Опет народ направио "златно теле", ништа ново под Сунцем.

Кад су и монаси почели да пишу политичке памфлете, ту смо га угасили.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ма пљујте ви мене колико хоћете, нисте ни први ни последњи који се бацају камењем на оне што говоре истину. Која је иначе овде јасна и очигледна. СПЦ се претворила у култ Косова на чији олтар жртвује своју децу. Опет народ направио "златно теле", ништа ново под Сунцем.

aj sad jos i velikomucenik koji Sinodu otvara oci.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Помози и мени да схватим ''доброту'' те намере.. мени не успева да схватим где се то дотични научио те ''доброте'' и ко га је научио истој ... 

Сматра да ће тако бити боље за Србију и да са Косовом Србија нема будућност. На жалост није једини , б92 и блиц добро раде свој посао.

Подели на овим сајтовима

Ви сте претпостављам мало економски помогли овај форум па вам се може пљувати на Косово и Метохију, СПЦ, монахе...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Nisam ni svesna koliko je tesko onim srbima dole sto su ostali, a hoce da budu deo svoje zemlje, a to ne mogu. I nemaju slobodu i nemaju izbor. Pogotovu ovim hrabrim duhovnim pastirima, koji strazare nad svetinjama, to je zaista veliki podvig. A lepo je rekla, oni albanci dole zive od kriminala, a i sto nije rekal ni oni nisu slobodni, oni zavise od Amerike, oni su lutke americke. Oni imaju iluziju svoje zemlje i iluziju slobode, a kad realnost zakuca na vrat, to ce biti bolno. Zato posto su vecina i nasih i njihovihpoliticara korumpirani i srebroljubivi pravda bozija ce doci i onda nece znati gde ih je pogodilo a i gde se nalaze. 

Zato se ja jedino uzdam u Boga i njegovu pravdu, ne vredi nemocni smo. Ja bih licno sad otisla dole da mogu, da im svima polomim noge koji dole kradu manastirski inventr i ugrozavaju zivote ljudi. Al nece moci jos dugo, eto sad imaju drzavu, aj da vidimo koliko ce im ta banana drzava opstati, bas da vidimo!!! 

Подели на овим сајтовима

Лакше је бити некакав ''анационалко'' нео волети други народ .. уједно и свој ..је рто је подвиг љубави .. оно ..што ви зовета ''А'' или АНТИ .. дакле је мржња .. И приде, Хришћанство не познаје термин ''ПРОТИВ'' осим.. када је у питању грех и то сопствени

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Лакше је бити некакав ''анационалко'' нео волети други народ .. уједно и свој ..је рто је подвиг љубави .. оно ..што ви зовета ''А'' или АНТИ .. дакле је мржња .. И приде, Хришћанство не познаје термин ''ПРОТИВ'' осим.. када је у питању грех и то сопствени

Ako je greh biti sujeveran onda nema niceg nehriscanskog  biti asujevernim.

Подели на овим сајтовима

Zvone, ne bacaju oni kamanje na tebe nego nazijonski duh u njima.

pronicljivi ne bacamo mi kamenje da bi kamen progovorio u zvonetovoj glavi,jer srecom vecina ni u snu ne prica ono sto on govori, tako da tu smo da kamen ne bi progovorio.(i to ne po glavi nego izistinski u njegovoj glavi ,jer drugi bili bi nemi)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

pronicljivi ne bacamo mi kamenje da bi kamen progovorio u zvonetovoj glavi,jer srecom vecina ni u snu ne prica ono sto on govori, tako da tu smo mi da kamen ne bi progovorio.(i to ne po glavi nego izist

Kada si ti u pitanju meni se sve cini da je tvoje Broka podrucje odavno okamenjeno pa je kod tebe ta prorocka vecito na delu.

Подели на овим сајтовима

Ako je greh biti sujeveran onda nema niceg nehriscanskog  biti asujevernim.

Нема .. ко што реко' .. али не занчи да ако НИСИ СУЈЕВЕРАН .. брате ... да си АСУЈЕВЕРАН ... јер није сујеверје суштина него ''верје'' или ти, ПРАВОВЕРЈЕ .. дакле опет ти је оно ''А'' тј. ''АНТИ'' .. споредна , тачније НЕПОТРЕБНА ствар .. дакле погрешка ...

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Нема .. ко што реко' .. али не занчи да ако НИСИ СУЈЕВЕРАН .. брате ... да си АСУЈЕВЕРАН ... јер није сујеверје суштина него ''верје'' или ти, ПРАВОВЕРЈЕ .. дакле опет ти је оно ''А'' тј. ''АНТИ'' .. споредна , тачније НЕПОТРЕБНА ствар .. дакле погрешка ...

Tako to biva u tvom zaosinutom vidjenu stvari. U stvarnosti sve sto nosi prefiks "a" oznacava odsustvo tog svojstva, asujeveran je neko ko ne poseduje osobinu sujeverja, nije sklon sujeverju. A ovo ostalo si se tako zapleo da ni sam sebe ne razumes.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...