feeble Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Аматерским фудбалом и баскетом, кад год ми се укаже прилика, читај скупи екипа. Исто тако, али за тенис. Мада све ређе Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Исто тако, али за тенис. Мада све ређе Хехе, ја бих често лакше нашао екипу за обијање трафика или дрогирање него за спорт. feeble, -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Ja sam počeo da treniram Judo,onako rekreativno Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Тренирам живце, већ годинама greengrin Волела бих да пређем на неки други, мање напоран, спорт. Andre Williams, Иван ♪♫, pink panter and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Šah. Na kompu. Kad me ne mrzi. greengrin Natasa. је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Тренутно се скроз аматерски бавим пливањем. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Дижем гвојзе, физичка култура.. мишичи и то drvce and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Gimnastikaaaaaaaaaa i to odredjene vezbe. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Ah, kako je lepo dobiti batine. Medo, moraš i ti da probaš ја се не бијем по правилима greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 bicikl, vežbice, karte, domine, riziko, TV serije.... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 КАд се натерам пливам (бањички базен) иначе вежбице, експандер за кичму, аб рокет за трбушњаке (у настанку ) "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Ležanje gringrin ! Nekada karate, pa kik boks, ali kako krenuh na studije sve se svelo na faks-dom. Mada ponekad radim vežbe za istezanje ili neke sitnije vežbice sa tegovima i tak... Žao mi je zbog toga ali sama sam kriva... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 посо - кућа Млађони and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 ја се не бијем по правилима greengrin greengrin greengrin Andre Williams and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Ležanje gringrin ! Nekada karate, pa kik boks, ali kako krenuh na studije sve se svelo na faks-dom. Mada ponekad radim vežbe za istezanje ili neke sitnije vežbice sa tegovima i tak... Žao mi je zbog toga ali sama sam kriva... Обавезно настави са вежбањем. Кајаћеш се једног дана. Говори искуство... Andre Williams and keka је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука