zuti car Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Wing Chun jedno...dosta godina i Bajiquan od skoro . . Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Од своје 10-е до 14-е, тренирала карате. Од 14-е кошарка је преузела мој живот. Сад сам, тренутно, тренер младих кошаркаша, а рекреативно играм футсал или одбојку зависи каква се екипа окупи. Ја сам ова с бројем 8. Биљана, feeble, malina :) and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Од своје 10-е до 14-е, тренирала карате. Од 14-е кошарка је преузела мој живот. Сад сам, тренутно, тренер младих кошаркаша, а рекреативно играм футсал или одбојку зависи каква се екипа окупи. svaka čast likefaceeeeeeee keka, Милан Меденица :) and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 A jel neko tancuje..? Opasne su ove Ruskinje. Samo ovako nešto Јадранка-Дервента, Таша and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Samo ovako nešto уау, одлично, свака част. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Ајд’ сад Драги, мајчин сине, питај је за плес .... Јадранка-Дервента, Млађони and keka је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Ne znam da li bi bilo.. rekreativno, mislim za mene... :lol: Како да не, било би бјежаније на све стране. Dragi and keka је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Medo ovo ne voli? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Samo ovako nešto Jesi l' ovo ti Jelo-Lelo? Lep ples a i lijepa djevojka. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Volim sport. Bez njega se osecam "ustajalo". Volim da trcim, vozim bicikl, posetim i teretanu kad ima prilike, da skijam ( snowboard ) ... ako da Bog ove zime da naostrim dasku pa s' cerkom na brdo ... moram da se pohvalim da je moja princeza pocela da skija sa tri i po godine Sada idem dva puta nedeljno na tea boo i ujutro trcim kada stignem i kada nije preko -5 . U zdravom telu je zaista i duh zdraviji Драшко and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Jesi l' ovo ti Jelo-Lelo? Lep ples a i lijepa djevojka. Ih, bilo bi fantazija da jesam, ali nisam . Ali jako mi se sviđa, čak je i jedan drugar obećao da će me naučiti, ali nikako da ugrabim vreme za to . Nego imam to u planu i radujem se svakom budućem pozivu za ples ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Aktivno treniram ronjenje i Istorijsko mačevanje.To ću trenirati zauvek. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Aktivno treniram ronjenje likefaceeeeeeee Macevanje kao sport mi je poznat i 777bakisin je, ali sta je to "istorijsko macevanje" ? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Medo ovo ne voli? не, само у самоодбрани. мислим да није здраво да се човек наслађује проливању туђе крви, ломљења костију и повременог убијања у рингу. зна се за шта се користе и уче борилачке вештине - ради самоодбране, повређивања и убијања. разумем тренирање, показне вежбе, такмичења у спремности и вештини, приде развијање спретности и одређених моралних вредности ал гледање дивљих и крвавих борби и навијање - не разумем. то ме сувише подсећа на разуларену масу која навија да се Христос бичује и распне као и на гладијаторске борбе на живот и смрт, изазивају ми крајњу одбојност. капирам и борбе са штитницима и пластичним/дрвеним оружјем и може на филму јер није реално, ал уживо или на телевизији је језиво гледати двоје/двојцу како се (натенане) убијају. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Treniram kosarku, ali volim i fudbal i odbojku. Драшко, Dragi and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука