Jump to content

Суштина беле куге је блуд

Препоручена порука

Ма немој ти да нас поредиш са Италијанима , они немају патријархално васпитање ко ми . Ми бре, да имамо плату ко Италијани имали би по десет детета сваки, минимум. 

Ми смо имали дупло бољу плату од ''Жабара'' .. па и јаче .. седамдесетих година 20. стоЉећа .. ал Џабе .. тад је идеологија била два детета палфон .. пола  - утопија.. .. Има ту неки други клинац ... а биће да нико не сме да каже .. јер делује као осуда ... а није.. 

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

- Мало се зна о томе да је у 14. веку постојала Студеничка болница која је, у то време, била најсавременија у Европи.

Sigurno je prepredeni i mnogobludni Asklepije kriv sto u Studenici nije najsavremenija bolnica Evrope u 21. veku. Ako lekar nije Srbin, pravoslavac i pre svega Nemanjic, moze on da bude ne-znam-ti-ni-ja-koliki-po-Zapadnim-merilima-takozvani-strucnjak, ali taj ni kijavicu ne moze dizleci. Neka bismo se mi Srbi okrenuli osvestavanju kristala koji ce, naravno, uz pomoc molitve, da direktno dovode do instant izlecenja. To cemo nazvati srbskom Hrtistomedicinom. Blud ce prakticno biti iskorenjen, a Srpcad ce preplaviti kosmos. Tada cemo konacno dizbacimo slovo J iz cirilice i ispravimo i tu poslednju nepravdu. J

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Колико деце је могло да се зачне, а нису зачета уопште!? Много више деце се убије пре него ли се зачну. Блуд је незачињање деце! Разноразним контрацептивним средствима много више деце се не зачне, него што се абортусом убије.

Po toj logici se "dete" ubije ženskom menstruacijom, i to desetak njih godišnje...    A kako je Bog "naštimao" to, on je direktni krivac! Up yours!

Подели на овим сајтовима

- Савремена терапија без христотерапије није терапија. То двоје иде заједно, с тим што је примарно христотерапија.

prstgore

И рече: Ако добро узаслушаш глас Господа Бога свог, и учиниш што је право у очима Његовим, и ако пригнеш ухо к заповестима Његовим и сачуваш све уредбе Његове, ниједну болест коју сам пустио на Мисир нећу пустити на тебе; јер сам ја Господ, лекар твој.

2 Мој:15:26

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

prstgore

И рече: Ако добро узаслушаш глас Господа Бога свог, и учиниш што је право у очима Његовим, и ако пригнеш ухо к заповестима Његовим и сачуваш све уредбе Његове, ниједну болест коју сам пустио на Мисир нећу пустити на тебе; јер сам ја Господ, лекар твој.

2 Мој:15:26

el se to odnosi i na kamenovanje dece?bludnica?to je jedna od uredbi....sad je meni jasno zasto su muslimani tako zdravi..... greengrin

Подели на овим сајтовима

a solomon imao 700 zena..i nigde ne videh da ga je Bog ukorio zbog toga.... 301 jedino zasta ga ukoreva sto su ga te zene navele da obozava druga bozanstva..... tanning

Nije njemu uopšte lako bilo pored tolikih žena

Подели на овим сајтовима

Sustina bele kuge je samoljublje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sustina bele kuge je samoljublje...

Bilo bi lako da je samo do toga...

Vidiš, moja prabaka je rodila sedmoro dece, od toga je dvoje umrlo od gladi. Mogla je da uradi neke stvari koje bi to sprečile, ali bi bile prilično nemoralne, mada ne naročito neuobičajene u to ratno vreme. Moja baka je uvek pominjala tu smrt svoje braće kao najstrašniju stvar u svom životu.

Uz rizik da će ono što ću reći biti u suprotnosti sa hrišćanskim poimanjem smrti i "sudbine", pre bih okarakterisala moju prababu kao veoma sebičnu. Ali, uzimam u obzir da je jednostavno živela u vremenu kada je bilo normalno da se ima puno dece, jer je i smrtnost bila veća. Pa se ljudi nisu previše uzbuđivali oko toga. Osim moje babe...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...