Jump to content

Суштина беле куге је блуд

Препоручена порука

Ono što sam hteo da kažem jeste da bela kuga zaista ne postoji, budući da broj ljudi na planeti konstantno raste i neke oblasti su odavno prenaseljene. Mi da smo IKAKVI hrišćani (pod mi mislim na Evropljane), mi bismo rekli Kinezima i Indijcima da dođu ovamo, da se nasele, razmnožavaju, obrađuju zemlju... al' jok. Mi smo samo u fazoni mi, pa mi, pa mi...

Не брини, не морају они толико да се троше за пут .Имамо ми много ближе комшије који ће да населе , а чак не морамо ни да их зовемо.

Подели на овим сајтовима

Aaaaa, pa poenta je biti hrišćanin i reći "Evo, izvolite".

Па добро , ако хоћеш тако, сиротиње имаш и овде, не мораш да запалиш чак за Индију. Можеш и њима рећи , "ево, изволте у мој стан а ја одох да се подвизавам у пустињи" . То би било баш хришћански .

Подели на овим сајтовима

Ne govorimo o sirotinji, govorimo o nepostojećoj beloj kugi, sve praznijem prostoru na jednom kraju planete i sve prenaseljenijem na drugom kraju. Kad bi došao neki vanzemaljac i čitao saopštenja našeg Sabora, pomislio bi da na svetu nema drugih ljudi sem Srba.

Подели на овим сајтовима

I te fore "sirotinje ima i ovde" i potpuno nepostojanje ikakvog saosećanja za patnju drugde van našeg etničkog prostora su isto više izlizane i dosadne.

Не, то значи да треба почети од себе . Лако је бринути о људима који се јадни муче на другом крају планете . Али пре него почнеш да исправљаш свет , почни од себе. Имаш ти људе који се муче одмаш у твом комшилуку , па крени одатле.

Подели на овим сајтовима

Opet ti. Ne pričamo o sirotinji.

Neću da se vrtim u krug.

Zbogom.

Управо о томе причамо, не би се сигурно брокер из Њујорка селио у Куршумлију јер је Њујорк пренасељен па да се уравнотежи  популација.  

Подели на овим сајтовима

Uopšte ne vidim kako si sad došao do Njujorka i kakve veze siromaštvo ima s prenaseljenošću s jedne strane na azijskom delu planete, gde ljudi nemaju ni zemlje da obrađuju, i sa zjapećim selima i obradivim površinama kod nas i širom Evrope... Prosvetli me, molim te. Plus, kod nas nema ni beskućnika koliko ih ima drugde. A i ovi naši izgleda radije leže u centru grada nego da odu u selo da žive i obrađuju zemlju... ali opet, to nije uopšte tema! Tema je: Bela kuga. Naprosto je licemerno jadikovati na belu kugu i biti toliko opsednut "opstankom" jednog naroda, kao da je Bogu, tj. Crkvi sve ostalo nebitno. A o pravim problemima se ćuti. Dakle nije uopšte fazon u "uravnoteženju populacije", nego u iskorišćavanju praznog prostora kad ga mi već nećemo.

Подели на овим сајтовима

Naprosto je licemerno jadikovati na belu kugu i biti toliko opsednut "opstankom" jednog naroda, kao da je Bogu, tj. Crkvi sve ostalo nebitno. A o pravim problemima se ćuti. Dakle nije uopšte fazon u "uravnoteženju populacije", nego u iskorišćavanju praznog prostora kad ga mi već nećemo.

.smeha.

Tebra, d'izvines taj Bog slabo se konta u prenaseljenost kada bi mi Srbi trebali da vrsimo "preraspodelu" zemlje .... On nakrka koju milijardu kineza a posle srbe treba da boli glava gde sve da ih smeste ...

.smeha.

... jaoj majko mila ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne znam šta je smešno. Ili smo hrišćani, ili nismo.

Vrlo jednostavno sve zajedno.

Ili je Bog ili nije ...

Valjda on zna bolje , kada vec nema bele kuge, gde treba da se radjaju i koliko po kvadratnom kilometru ... ko smo mi Srbi da mu solimo pamet ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...