Зосима Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 E moj Zoske Твој? откад,нисам знао,могли би се наћи на пићу,да ми то објасниш... 4chsmu1 grigorije22 and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Vidim ja zoske zašto nikako da "nađeš" ženu, pa nam se ovde žališ. Ti umesto da zavučeš rukave i da tražiš ti se izgleda samo moliš Bogu. Nema od toga ništa mora da izađeš da potražiš. I da ga ima šta misliš da bi ti je teleportovao u sobu :p ВИЛМА and Vockica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Haha, da, idem u crkvu svake nedelje, postim, molim se, posecujem manastire, pijem antibiotike kad imam grip, cak inhaliram nos i sisam strepsils, vakcinisana sam kao mala, bradavice na rukama sam przila azotom, tu molitva nije pomagala, primala sam injekcije kad sam imala gnojnu anginu od koje nisam mogla da disem. I da molim Boga za sve, Супер,баш ми драго због тебе... 0442_feel Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Твој? откад,нисам знао,могли би се наћи на пићу,да ми то објасниш... 4chsmu1 Liturgijski moj . Зосима, nana and Драшко је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Vidim ja zoske zašto nikako da "nađeš" ženu, pa nam se ovde žališ. Ti umesto da zavučeš rukave i da tražiš ti se izgleda samo moliš Bogu. Nema od toga ništa mora da izađeš da potražiš. I da ga ima šta misliš da bi ti je teleportovao u sobu :P Ма шаље мени Бог редовно,али нам се укуси не поклапају... :0104cheesy: Vockica, -Владимир-, DankaM and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Liturgijski moj . хаха,супер,а ја сам изгледа у фазону,што је баби мило... :laugh: nana and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Ма шаље мени Бог редовно,али нам се укуси не поклапају... koji si ti car... Зосима је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 , ali je manje od jednog u proseku krajnje porazavajuce. Za tako nesto, bez ikakve sumnje, uzrok je pre i iznad svega - samoljublje... To se slažem, jeste poražavajuće... I zaista imam i primera gde ljudi zaista imaju materijalnih mogućnosti, ali nemaju želju da zasnuju porodicu. Čak nemaju želju ni da odu od roditelja, jendostavno im je lakše da se oslanjaju na njih što se tiče svakodnevnih obaveza. Ali ipak, to je neka manjina. Nismo mi Njujork i Seks i grad, pa da možemo da se tako zezamo. Doduše, većina ljudi koju znam ima problem da se plaši da rađa decu, jer ne zna gde će sutra da bude i šta će da radi. Drugo je kad se dvoje krpe od prvog do prvog, već kad dođe dete, to nimalo nije prijatno. Mada, kako vreme prolazi, sve više nas više drmaju roditeljski nagoni, pa se nekako ohrabrujemo na taj korak Mala nam vera da će sve biti okej na kraju, šta ćeš Valjda ja imam selekciju međ' svojim prijateljima, pa praktično svi želimo miran i porodičan život, ali život nikako neće da bude miran stalno negde moraš da juriš, dok se vratiš sa posla, spremiš po kući, skuvaš ručak, usput odradiš onaj dodatni posao koji moraš da imaš da bi dopunio kućni budžet, nekako zaboraviš na onaj blud iz naslova Vockica and ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 To se slažem, jeste poražavajuće... I zaista imam i primera gde ljudi zaista imaju materijalnih mogućnosti, ali nemaju želju da zasnuju porodicu. Čak nemaju želju ni da odu od roditelja, jendostavno im je lakše da se oslanjaju na njih što se tiče svakodnevnih obaveza. Ali ipak, to je neka manjina. Nismo mi Njujork i Seks i grad, pa da možemo da se tako zezamo. Doduše, većina ljudi koju znam ima problem da se plaši da rađa decu, jer ne zna gde će sutra da bude i šta će da radi. Drugo je kad se dvoje krpe od prvog do prvog, već kad dođe dete, to nimalo nije prijatno. Mada, kako vreme prolazi, sve više nas više drmaju roditeljski nagoni, pa se nekako ohrabrujemo na taj korak Mala nam vera da će sve biti okej na kraju, šta ćeš Valjda ja imam selekciju međ' svojim prijateljima, pa praktično svi želimo miran i porodičan život, ali život nikako neće da bude miran stalno negde moraš da juriš, dok se vratiš sa posla, spremiš po kući, skuvaš ručak, usput odradiš onaj dodatni posao koji moraš da imaš da bi dopunio kućni budžet, nekako zaboraviš na onaj blud iz naslova Све ме то чека... :s Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Све ме то чека... :s Dobri moj, tak'i ti je život no, gilja se nekako animal037 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Bog je stvorio sve ljude sveta. Bog voli sve ljude sveta. Boga, dakle, zanimaju svi ljudi sveta. Samim tim, Crkvu zanimaju svi ljudi sveta. Tako da: bela kuga ne postoji. Јефимија Крунић, Срђан Шијакињић and Vockica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Bog voli sve ljude sveta. Највише воли Кинезе. Ћириличар and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Чеда Јовановић има четворо деце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Чеда Јовановић има четворо деце. Eto, vidimo kako jedan prosečan Srbin/Srbijanac, prosečnih primanja, prosečnog posla, prosečnih moralnih vrednosti može lepo da napravi u proseku četvoro dece XD "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Ono što sam hteo da kažem jeste da bela kuga zaista ne postoji, budući da broj ljudi na planeti konstantno raste i neke oblasti su odavno prenaseljene. Mi da smo IKAKVI hrišćani (pod mi mislim na Evropljane), mi bismo rekli Kinezima i Indijcima da dođu ovamo, da se nasele, razmnožavaju, obrađuju zemlju... al' jok. Mi smo samo u fazoni mi, pa mi, pa mi... Milan Nikolic and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука