cloudking Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Pa sam kazes na pitanje da li verujem u Boga ti kazes ne...znaci ti verujes da Bog ne postoji...sto te cini vernikom....samo da toga nisi ni svestan...zato ti i kazem da se probudis i kazes sam sebi da si agnostik....ateista nisi....jer ateista nema nikakavu dilemu po pitanju postojanja Boga...sto i sam pojam ateista govori..... a sad odo da spavam a ti razmisli malo..... 138999 Verujes li ti u Alaha? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan021 Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Nisi kadar ili je nesto drugo u pitanju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Sto ti je dobar duks..... Gde si ga kupio? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan021 Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Opet post sa ad hominem argumentima? Necu se spustati na tvoj nivo, ne brini. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Будеш ли наставио да тролујеш нећеш још дуги бити овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Није ад хоминем када незналици кажеш да је незналица. На овој теми си показао да си зелен и необразован, да везе немаш и ономе о чему желиш да расправљаш. Чињенице говоре о томе. Нико овде није кренуо против тебе лично, већ је утврђено да си незналица након гомиле глупости коју си просуо. Стране су ти како појам и историја метафизике, тако и основе епистемологије и философије науке. То су за тебе, очито, шпанска села. Јер, да нису, укапирао би давно он што ти је Ивица буквално цртао на овој или на оној другој теми где пишеш о сличним питањима. Дакле, или си необразован или си трол. Уколико се утврди да си ово друго, бићеш банован. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Verujes li ti u Alaha? Prvo mi objasni sta je Alah pa cu da ti kazem.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ne ja neverujem da bog postoji. ova moja rečenica je odgovor na pitanje "Da li veruješ da bog postoji?" Dok je tvoje odgovor na pitanje "Da li neveruješ da Bog postoji?", a priznaćeš da ovo pitanje nema ni malo smisla. Ateizam je verski pogled na Boga.......ne ja ne verujem da Bog postoji i ne ja verujem da Bog ne postoji....nema aposlutno nikakave razlike....samo jos da priznas da si vernik pa da rucamo....dal reko ja sam nevernik....ili ja sam vernik....svejedno je...samo da shvatis da kad pricas o ateizmu govoris upravo o onome za sta vi ateisti obicno prozivate ljude....O VERI.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Prvo mi objasni sta je Alah pa cu da ti kazem.... evo http://en.wikipedia.org/wiki/Allah dakle, sta kazes, verujes li? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan021 Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Будеш ли наставио да тролујеш нећеш још дуги бити овде. Ne trolujem ja, ti trolujes i vredjas. Takodje mi brises postove i zloupotrebljavas svoj administratorski status. Tebi je na cast. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 evo http://en.wikipedia.org/wiki/Allah dakle, sta kazes, verujes li? Не верујем у Алаха. Иако је Он најсличнији Богу, ипак није Хришћански Бог који је Света Тројица, Бог који се оваплотио као Богочовек, и који је Љубав... и има ту још много других ствари, али то је то сасвим друга тема и није у реду да овде спамујемо са тим стварима. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 evo http://en.wikipedia.org/wiki/Allah dakle, sta kazes, verujes li? Ne....ne verujem u Boga robovlasnika...... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ne trolujem ja, ti trolujes i vredjas. Takodje mi brises postove i zloupotrebljavas svoj administratorski status. Tebi je na cast. Ако не тролујеш (ајде да ти верујем), онда си танак са знањима по питањима која су на овој теми расправљана. У том случају, не замајавај људе и не врти једно и исто као покварена плоча. Ја ти нисам брисао постове. Поздрав. Немам више времена да дангубим са тобом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan021 Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ако не тролујеш (ајде да ти верујем), онда си танак са знањима по питањима која су на овој теми расправљана. У том случају, не замајавај људе и не врти једно и исто као покварена плоча. Ја ти нисам брисао постове. Поздрав. Немам више времена да дангубим са тобом. I opet nasumicne uvrede..... Ne znam ko je ali je deo mog posta ( slika koju sam postavio) misteriozno nestala. Ne vrtim stalno isto nego se vracam na teme preko koje prelazi sagovornik jer ima slabe argumente. Volim da prvo resimo jednu stvar, pa onda prelazimo na drugu. A ne da skacemo sa jedne na druge, kako vernik vidi da ne moze da dokaze jednu stvar pa zeli da skoci na drugu. Pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Angel Bozikov Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 A toj da si gi gleda svoite deca , da ne se sekirashe za nashite! Dosta ni e od takvi zapadni dushebriznici koji sakaat da ne stavat vu ustata na Antihristot(ateistot) i da ne progolta kako negova najgolema naslada....ANATEMA NA NEGO I NA NEGOVITE SLEDBENICI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука