Лазар Нешић Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ноћне море долазе од поремећаја рада раздражајног дела душе, тј. од гнева/љутње/мржње. Тако пише на гомили страна у Добротољубљу и другој искуственој аскетској литератури. Лек је, кажу, кротост, саосећање и љубав. 19горан80 and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Setih se sanjam kako ponovo lezim u bolnici iza resetaka. Budim se u znoju. Obicno se desi kad treba idem u Beograd na kontrolu. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Setih se sanjam kako ponovo lezim u bolnici iza resetaka. Budim se u znoju. Obicno se desi kad treba idem u Beograd na kontrolu. Na kom si odeljenju,da te posetim ako mogu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 @, Бегај бре тамо :bleh: . На психијатрији у КЦС долазим само на контроле. Пу, пу помер се с места 0110_hahaha Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 @Lara, Бегај бре тамо . На психијатрији у КЦС долазим само на контроле. Пу, пу помер се с места Drago mi je. :good2: Samo da znaš,na psihijatriji je ekipa. 0110_hahaha Драшко and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ма кул све зомбијевци Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ja ih obožavan.Mnogo su slatki,a neke mi je toliko žao da ne mogu da izdržim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 “Noćne more sugerišu potrebu da se pozabavimo nečim što u nama izaziva strah. One takođe mogu biti način da se oslobodite tih strahova, zavisno o tome kako ćemo reagovati na san.Ako imam užasnu noćnu moru, i pokušam je zaboraviti čim se probudim, velike su šanse da će se ona opet ponoviti. Noćne more uglavnom nastaju iz prošlih događaja, što znači da one nisu znakovi da će nam se nešto loše desiti u budućnosti. Noćne more i postoje da bi nas uzdrmale, da bi nas naterale da se suočimo sa strahom u njegovom korenu, da bi se obračunali sa teskobom, ili da jednostavno potražimo pomoć, ukoliko sami ne možemo rešiti problem. Kao što sam i rekao, noćne more su prirodna reakcija na strah i teskobu. Noćne more su poziv na akciju. Zapitajte se: ‘Čega se bojim’, ‘Šta ovaj san govori o meni u ovom trenutku’ ‘Šta mogu učiniti kako bi saznao/la više o strahu koji mi ova noćna mora otkriva?’” Jeffrey Sumber ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Да ли вам се дешава да сањате особу коју нисте чули ни видели годинама; а да убрзо после тога сазнате нешто о њој? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 И ноћне и ''дневне'' стално круже око мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Да ли вам се дешава да сањате особу коју нисте чули ни видели годинама; а да убрзо после тога сазнате нешто о њој? Meni se to ne dešava. Pre nekoliko godina sam zahvaljujući svojoj nepromišljenosti i bezobrazluku izgubila prijatelja.Odmah sam shvatila grešku,ali je bilo prekasno da se bilo šta promeni.Volela bih da vratim vreme,ali ni to ne može.Sada kad se sretnemo na ulici,on me više na poznaje,a je posle sanjam kako pričamo o nekim veoma zanimljivim stvarima.....I kad se probudim,meni bude žao što sam sanjala tako divan san... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ево рецимо ја сам јутрос сањао сан на немачком, био у продавницу и тако причао са људима нешто бзвз. Не дешава се често али деси се. А ви? :Д ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Sanjam na sva cetiri jezika, kako kada na kojem ponajvise razmisljam preko dana na tom jeziku i sanjam. Podsvest je cudo. ines, Dijasporka, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Дешава се да човек сања неке поједине речи на неком непознатом језику. Некада је то од Бога а некад није. Једна жена дошла код нас у Цркву, нема никакву школу, и каже да је почела често да сања на неком језику који не разуме а деси јој се понекад да почне и да говори тим језиком и да има велика духовна искушења, иначе је изгледала као полумртва. Обрати се она једном свештенику а он јој каже да је све то умислила да је то немогуће. Поред стојимо ја и други свештеник, магистар теологије, он саблазни се о свог колегу због неозбиљног приступа проблему и замоли је да му каже неку реч. Она почне да прича и он у томе препозна арамејски језик пошто га је познавао. Тек после дужег времена кроз пост и молитву се ослободила тога, иначе је рекла да се непосредно пре те појаве бавила окултизмом. Manolis and ines је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bursach Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Да, наравно, углавном на енглеском језику. И то тако добро причам да се сам себи чудим . А иначе сањам сваки дан и сваки сан је неповезан, чудан и тотално ван икакве логике. И у колору. Кад причам колегама на послу шта сам све сањао, они мисле да измишљам :.mislise. . ines, Manolis and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука