Sudija Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Pa kad ne znaju kako drugacije da zakrpe budzet nego milostinjom od EU Mislio sam na ekonomske sankcije kao 90tih. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 "Ако Косово није наше, зашто од нас траже да им га дамо? Ако је њихово, зашто га отимају? А ако већ могу да га отму, не знам зашто се толико устручавају" Матија Бећковић Batman, Volim_Sina_Bozjeg, Таша and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 "Ако Косово није наше, зашто од нас траже да им га дамо? Ако је њихово, зашто га отимају? А ако већ могу да га отму, не знам зашто се толико устручавају" Матија Бећковићисто то, само мало другачије : "Ако душа није наша, зашто од нас траже (демони) да им је дамо? Ако није њихова, зашто је отимају? А ако већ могу да је отму, не знам зашто се толико устручавају" Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 16.55 - Синод СПЦ је од државног врха добио пуну и објективну информацију о тренутној ситуацији, рекао је после састанка у Патријаршији владика Иринеј. Можда сад Синод пренесе народу, пошто ови из власти ћуте к`о мулци... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 I šta nakon ovoga? Слобода од ЕуРОПСТВА и окретање ка природнијим и за нас чистијим изворима пријатељства, сарадње и капитала. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Drustvene mimikrije... "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Слобода од ЕуРОПСТВА и окретање ка природнијим и за нас чистијим изворима пријатељства, сарадње и капитала. Sa Kinom, Rusijom, Sirijom, Belorusijom, Bolivijom, Venecuelom, Indijom, Severnom Korejom, Iranom i Kubom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Mislio sam na ekonomske sankcije kao 90tih. Mi to nebismo preziveli http://www.youtube.com/watch?v=ynvvcTE941I Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Sa Kinom, Rusijom, Sirijom, Belorusijom, Bolivijom, Venecuelom, Indijom, Severnom Korejom, Iranom i Kubom? Управо тако. Са државама које нас нису бомбардовале више пута, које поштују нашу територијалну целовитост, које нас не уцењују и са којима имамо традиционално пријатељске односе. И што је најбитније са државама које су економском успону за разлику од ЕУ и САД-а које разједа еконосмска криза. За ЕУ смо све живо учинили и испунили. Али нас не желе код себе. Они би пре да нас бомбардују као раније него да нас прихвате. И Косово да признамо нашли би још нешто. да захтевају. Нису нас ни планирали као чланицу никада. Ми смо мала земља која не би могла само Москву да снабде произбводима, а гурамо се у неку ЕУ где смо непожељни и која се распада. Чему све то ? Чему губљење још деценије и по после Злобе ? Где смо били нигде, шта смо радели ништа. Задужили смо се као Грчка и без великих и коренитих промена нећемо се ишчупати ни за 100 година. Поинтер је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Dragi oce moj ,snage ROSSA organizuju veliku vojnu vezbu koja pocinje za par sati ,Srbi ce izgleda morati da se sele ., Epilog izgubili smo sever Kosova ,sad je lakse pregovarati jer tamo nema vise Srba od sutra ,samo vise sa nama niko ne pregovara . Sta nije jasno gladnom kada mu neki gazda ponudi platu i posao ili uzmi ili umri nema izbora . Elem dele Madjari pasose spasavaj se ko moze ,jel ovo je tacka na postojanje moderne Srbije pocetak kraja a dugo je trajala od 1878 do 2014 RIP Srbija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Znate onaj vic kada Šiptar dragom komšiji Srbinu daje pare da se seli? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Pa uzmi mađarski pasoš i šibaj lepo iz Srbije! Тако је. Нека се угледа на тебе, Драги. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Не вреди се расправљати. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Meni ne daju jer nisam sa pretkom sa podrucja Ugarske inace vrlo rado bih ga uzeo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука