Aquilius Cratus Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Ma mozemo kako da ne, evo Justinijan je vec bio tamo zna covek kako je tamo, samo njega da pitamo i za 6 meseci eto Singapura na Balkanu ... A mozemo i jedan Monte Karlo da napravimo negde kod Palickog jezera a meni sa dusu i dva-tri San Marina ... A ja mislio ti od oniJeh sa kosovskim zavetom sto se ne povlacem pred izazovima a ono ti ispade defetista prva liga. Steta. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2013 @@Aquilius Cratus, Србија нема адута да постане толико богата као Сингапур, чак и кад бисмо имали власт као у Швајцарској. Зато кажем да би некаква свемирска технологија - у смислу транспорта и лука - омогућила такав преокрет. Реално је да ће из године у годину бити све теже. Могуће је и да ће да буду све јаче зиме. Шта ће бити у свету са новим кризама велико је питање. Sudija је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 @@Aquilius Cratus, Србија нема адута да постане толико богата као Сингапур, чак и кад бисмо имали власт као у Швајцарској. Зато кажем да би некаква свемирска технологија - у смислу транспорта и лука - омогућила такав преокрет. Реално је да ће из године у годину бити све теже. Могуће је и да ће да буду све јаче зиме. Шта ће бити у свету са новим кризама велико је питање. Samo cu ti reci da uopste nisi u toku. Raspitaj se koliko njih u softverskoj industriji, ukljucujuci i mene, leti ispod rada i ousorsuje zbog prevelikih regulacije i poreza. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Raspitaj se koliko njih u softverskoj industriji, ukljucujuci i mene, leti ispod rada i ousorsuje zbog prevelikih regulacije i poreza. Ма добар је тај твој софтвер, али ми морамо да производимо нешто конретно. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Ма добар је тај твој софтвер, али ми морамо да производимо нешто конретно. Rakiju i cvarke ... ti tamo kodovi ne mogu da se meze ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Не дај Боже да нам коначно решење буде симулирана стварност. Vockica је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Не дај Боже да нам коначно решење буде симулирана стварност. Беше синоћ на "Првој" филм "Авалон" http://www.imdb.com/title/tt0267287/ "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Ових дана чућемо ту одлуку. По мени, требало би прекинуту ову агонију са ЕУ и опростити се од уласка у њу. Постоји велика вероватноћа да кроз коју деценију ЕУ доста ослаби - углавном економски, што повлачи политичке последице. Међутим, исто толико ме брине понашање Русије и Кине који никада неће конкретно стати у нашу заштиту. Ми немамо ни једног савезника у овом свету интереса и политичких манипулација. Треба знати да економски нећемо напредовати шта год да се деси. Постоји једино нада у помоћ Божију. Оно што је нама немогуће Богу је могуће. Ne bih ovako fatalisticki posmatrala stvari, narocito kad je u pitanju ekonomski napredak. Smatram da bi vrlo brzo ekonomski napredovali samo kada bi drzava skinula svoje "intevencionisticke sape" sa privrede i pustila preduzetnike da rade svoj posao. Sve bi to konkurencija brzo rascistila i dovela na svoje mesto. A to mozemo sami da resimo i bez Rusije, Kina ili koga vec. Sto se tice Kosova, to je vec druga prica... Juan Valdez and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Онда треба радити на томе. Што каже Звонко, да трубимо на све стране. Треба имати наду за боље сутра. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Ми немамо ни једног савезника у овом свету интереса и политичких манипулација. Предлажем да Србија (док још званично није изгубила Косово), објави рат Русији! Да, да....рат! Све лијепо по пе есу како се рат објављује! И онда да се преда, тј. потпише капитулацију! Више не бисмо били Србија, али бисмо зато били Русија што не би било лоше Е де да онда видим ту ЕУ која би се усудила поставити неки услов "Русији"!!? Resistance is futile, Sasa Kolbas, Ленка* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Te sape nece skinuti sve dok god ih mi ne skinemo s'vlasti, i mora novi model, politicari da se ukinu inace nema nikakve promenade Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Предлажем да Србија (док још званично није изгубила Косово), објави рат Русији! Да, да....рат! Све лијепо по пе есу како се рат објављује! И онда да се преда, тј. потпише капитулацију! Више не бисмо били Србија, али бисмо зато били Русија што не би било лоше Е де да онда видим ту ЕУ која би се усудила поставити неки услов "Русији"!!? Биљана, Ignjatije, nedeljko and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Ево одличног коментара из Политике: Последњи коментари Bob Petrovich | 04/04/2013 17:46 Dobrovoljnim pristankom na ovakve pregovore Srbija grubo krsi medjunarodno pravo i konvencije ciji je potpisnik. Izlaz je u primeni medjunarodnog prava a ne u pristajanju na prevaru koja ima dva vida. Srbija treba pod hitno da proglasi okupaciju dela svoje teritorije i da sa okupatorima pregovara iskljucivo o tome da se okupacione snage pridrzavaju Haskih konvencija za ratovanje na kopnu koje se ticu okupirane teritorije. Za zaboravne, Kosovo i Metohija je po medjunarodnom pravu teritorija drzave Srbije. To sto su okupatori priznali nekakvu pseudodrzavu na delu srpske teritorije je nebitno. Marionetske drzavice Mancukuo i Meng-ciang (japanska okupacija) i slovacki protektorat (nacisticka okupacija) su takodje bile "medjunarodno priznate". Te marionetske drzavice su ukinute posle kraja okupacije. U Briselu Srbija treba da pregovara sa NATO a u Hagu sa EU. Pregovori bi se vodili sa okupatorima a oni neka dovode "kosovarske" institucije u red. R.Žiskar, Crveni Baron and Sudija је реаговао/ла на ово 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Не знам како неко може наивно да поверује да би "признавање" било крај и финални захтев који би поставили пред Србију? Да ли ико ко памти мало дуже од златне рибице може да поверује да не следи Рашка област, северна Србија, Бујановац, Прешево и Медвеђа...да ли ико за стварно може да поверује да било који потез власти садашње или неке власти будуће може да доведе до тога да добијемо било шта што ће да нас дигне из економске пропасти? Док су други примали ћушке и ћутали уз извињење што су им главе претврде за ћушке, ми смо поделили бар пар шамара пре него што нас је 19 њих довело у положај у којем смо. Ово што следи је чин освете и неће стати све док подрепаши буду на власти. Да не заборавимо једну чињеницу, одрицање од Косова и Метохије не повлачи никакве повољности и не добијамо ништа заузврат. Sasa Kolbas, DYNABLASTER, Vockica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Srbija treba pod hitno da proglasi okupaciju dela svoje teritorije i da sa okupatorima pregovara iskljucivo o tome da se okupacione snage pridrzavaju Haskih konvencija za ratovanje na kopnu koje se ticu okupirane teritorije. Srbija ne moze da proglasi okupaciju zato sto okupaciju proglasava okupator. Drugo to bi znacilo da nasa drzava ima obavezu da protera okupatora sa dela teritorije, a to moze da uradi ili tako sto ce da mobilise oko 700.000 ljudi i krene u masovni napad ili pokretanjem partizanskog rata. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука