Jump to content

Одлука Србије о Косову и ЕУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nikad nijedna teritorija u današnjoj Srbiji nije pripadala Vlaškoj. Vlaška je bivša kneževina u današnjoj južnoj Rumuniji, nikada nije prelazila drugu stranu Dunava ili Istočnu Kapiju (Porta Orientalis) koja deli Vlašku i Banat. Jedino gde smo se sa Rumunima sporazumeli i menjali po koje teritorije jeste ovde:   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/92/Banat2_en.png/551px-Banat2_en.png

Спомињу делове Источне Србије и Војводине. Имају и они сигурно неког "Деретића".  

Подели на овим сајтовима

An historic agreement concluded between Serbia and of Kosovo in Brussels today foresees the creation of a separate ethnic Serb justice and police apparatus inside Kosovo's majority-Albanian government structures.

The four Serb-majority municipalities north of the divided town of Mitrovica will enjoy far-reaching autonomy in the judiciary, police, education, health and economic development.

In exchange, Serbia implicitly recognises Kosovo's independence 100 years after Serbian forces occupied the former Ottoman province in the Balkan wars of 1912-13.

(www.europeanvoice.com)

To bi bilo to.

Подели на овим сајтовима

.Zato pitam,ko hoće da gine sad?

Србија има професионалну војску која се храни од пара овог народа. Ако они неће да гину, онда треба да је укинемо. Јер онда нема сврхе да она постоји.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Serbia implicitly recognises Kosovo's independence 100 years after Serbian forces occupied the former Ottoman province

in the Balkan wars of 1912-13.

(www.europeanvoice.com)

To bi bilo to.

I? Gde smo bili? Nigde! Šta smo (u)radili? Ništa!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Знам да смо то ми, али шта ми то радимо?

Да се курчимо преко форума...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@@Ignjatije,

Znam, i sva ta zbrka mi lici na tornado. Ne smem ni da pomislim sta ce se desavati.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Cica je lagala, da je rekla da će izdati, ne bi ljudi glasali za njega, a vidi se jasno za šta je većina naroda između EU i Kosova. Cica i izdajnika je uvijek bilo i biće, ovakvih vremena je bilo a biće i gorih, jer svijet ide u onom smijeru taman kako je i zapisano i sve to treba baš tako da se i ispuni, samo je pitanje u tom putu kakvi ćemo se mi pokazati, svaki od nas. Koliko ćemo sebe dati ili nećemo. 

Možda vas Sv. Lazar jednog dana upita "A šta si ti Srbine učinio u svojoj moći za Kosovo", po meni ne izaći na protest je isto što i biti ova cica sa snimka.

Подели на овим сајтовима

In exchange, Serbia implicitly recognises Kosovo's independence 100 years after Serbian forces occupied the former Ottoman province in the Balkan wars of 1912-13.

To bi bilo to.

Kada sam procitao ovo jasno mi je da ovaj sporazum ne priznaje kosovo kao nezavisnu drzavu, koliko god da ne volim Nikolica.

Kada sam procitao josh malo tekstova, jasno mi je bilo da se NISTA nije promenilo u odnosu Srbije i Kosova osim sto albanski politicari mogu da izmisljaju da je Srbija priznala kosovo jer su sklopili neki dogovor sa trenutnom VLADOM Kosova.

Gomiletina gluposti.

Nazalost dveri ce da koriste takve izmisljotine da se promovisu ko sto su koristile izmisljotine sadansnje vlade o kradji izbora. A Nedeljku nece da smeta da takve izmisljotine promovise, jerbo ce to dveri da smesti u skupstinske fotelje sto im je i cilj.

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Možda vas Sv. Lazar jednog dana upita "A šta si ti Srbine učinio u svojoj moći za Kosovo", po meni ne izaći na protest..

Slično pitanje je uputio i predsednik Slobodan Milošević na Gazimestanu: ,,Kako ćemo sutra stati pred Miloša?"

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Slično pitanje je uputio i predsednik Slobodan Milošević na Gazimestanu: ,,Kako ćemo sutra stati pred Miloša?"

Isto ko pred Marka Kraljevica. Ne vidim sto bi se stajalo pred Milosa kada Milos vrlo verovatno nije uradio ono sto mu narodno predanje prepisuje. Jer je Murat umro u sred boja od koplja... al dobro to je druga prica.

A sto je to pito Sloba kad je on covek ateista? 

Naša tragedija je da ne želimo da se odreknemo Kosova, ali ne želimo ni da se borimo za Kosovo. Ovde mislim na našu "inteligenciju" za koju znamo da postoji, ali ne znamo šta radi jer izgleda da ništa ne radi. Stvarno je strahovito koliko smo slabo obrazovani i koliko smo pasivni.

Najveci problem kod kosova je to sto se mi ponasamo kao da su Alabnci inostrani agresori a u sustini je unutar drzavni problem sa gradjanima Srbije albanske nacionalnosti. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Isto ko pred Marka Kraljevica. Ne vidim sto bi se stajalo pred Milosa kada Milos vrlo verovatno nije uradio ono sto mu narodno predanje prepisuje. Jer je Murat umro u sred boja od koplja... al dobro to je druga prica.

Па није се ваљда сам набо на копље .  :0104cheesy:  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...