Jump to content

Динчић: Не може ми нико помоћи определио сам се да ћутим и трпим !

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ok u pravu si, drzava ne treba da pomogne ovom momku, treba da ga pusti da crkne, od suge po mogucustvu. Dao bih ti lajk ali mi je mrsko. 

MIslim da sve sirocice koje roditelji ostave na ulici ili pobacaju u kontejnere drzava treba da ostavi tamo, jer ti punis budzet ove drzave, a ti se nikako ne razlikujes od njih. 

Svaka cast i tebi i tvojim lakerima. Nemam dalji komentar.

Jel ti otack prokockao sve sto si imao pa te isterao na ulicu?

Gde je decko bilo koga pitao za pomoc? Oo

Drzava se bogato finasira samo te pare trosi na raznorazne gluposti. 

I ja mislim da on vise voli da klosari po ulicama beograda nego da komotno radi dva posla. Sto posto mora da je to u pitanu. 

Znas sta, ovaj brat se bar ne zali na Milosevica i da mu je on kriv zato sto nema "pas za sta da ga ujede" ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Дечко не  тражи помоћ, али ће се неко наћи да му помогне да ли понудом посла или неким јефтиним или бесплатним станом.

Кад буде имао адресу, може да извади и ЛК, па да добије неки посао који је озбиљнији  и да буде пријављен, има рачун у банци...

Не треба све исто судити, имам у парохији сличан случај где је дечко успео да се избори надничењем да има свој дом и пристојан живот, док има један који еј све што је имао продао и живи у кући без струје, која ће се срушити за пар година, па ће онда бити проблема.

Срећом или несрећом у селима има празних кућа, па је лакше сакупити пар хиљада евра и купити комплетно домаћинство, него обнављати старо.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...