Jump to content

ЖРУ ДИВАН online- Разговор православног свештеника и атеисте (почетак: 15. март 2013. у 20:00)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добар је прота, него има ли тих линкова за књигу? 0705_read kafa i novine

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Но,иза пристојности може свако од нас да,као код Достојевског,држи шипак у џепу и да остане при своме.

Подели на овим сајтовима

Жао ми је што сам закачио само пола сата емисје па вас молим снимак што пре.

Када би ви са ЖРУ направили ТВ ЖРУ то би била права ствар. Сањам :)

Подели на овим сајтовима

Divan je prošao super, barem ja tako mislim. Jedina zamerka ili peđa nije adekvatan govornik ili se prota raspričao, malo više. Kao što reko ako. da bog (:D :p) pa bude ovako nešto još koji put da se nekako raspodeli vreme. Npr na svakih 15 minuta da se menjaju.

Подели на овим сајтовима

Жао ми је што сам закачио само пола сата емисје па вас молим снимак што пре.

Када би ви са ЖРУ направили ТВ ЖРУ то би била права ствар. Сањам :)

Па ми једва да издржимо да овај сајт и форуме постоје, а камоли тв. :) Знаш ли ти, брате, пошто је тв? :)

Подели на овим сајтовима

Divan je prošao super, barem ja tako mislim. Jedina zamerka ili peđa nije adekvatan govornik ili se prota raspričao, malo više. Kao što reko ako. da bog ( :D :P) pa bude ovako nešto još koji put da se nekako raspodeli vreme. Npr na svakih 15 minuta da se menjaju.

Мора да се осмисли и изведе добра модерација. ОК, за први пут је било и више него добро.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Divan je prošao super, barem ja tako mislim. Jedina zamerka ili peđa nije adekvatan govornik ili se prota raspričao, malo više. Kao što reko ako. da bog ( :D :P) pa bude ovako nešto još koji put da se nekako raspodeli vreme. Npr na svakih 15 minuta da se menjaju.

И ја мислим да би требали неког искуснијег послати.

Подели на овим сајтовима

za to mu netraba da zna šta su otkrili u cernu i šta je hHingsov bozon.

Нису открили Бога. И то је прота нагласио. Истакао је прави концепт односа вере и науке, нажалост стран многим хришћанима, па и теолозима. Вера није наука, и не може се њоме одговарати на питања науке. Исто тако, наука није вера и не може се њоме одговарати на питања вере. Основна библијска порука о Богу јесте да је он трансцедентан, суштински не припада свету, потпуно је онтолошки други у односу на свет. Зато, за једног православног хришћанина, немогуће је да наука било шта каже о Богу. Чак и када би неко некада открио "нешто" у космосу, а научници се усагласили де је то "бог", ја као хришћанин не би то "нешто" прихватио за Бога. Рекао бих: не, нисте открили Бога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...