Александар Милојков Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Василије је сувише млад. Има времена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Bas sam znao da ce da potegne o saglasnim seksualnim odnosima. To bas i nema smisla jer to je greska pozivanja na zakon,jer zakon regulise samo seksualni odnos na silu...prema tome takvim ljudima sve sto nije na silu je sasvim u redu,a to je i samo kontradiktivno kada se ide u dubinu toga. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Realno ja sam vrv par godina mlađi od Vasilija, ali bi imao čini mi se bolje odgovore na pitanja od Peđe. Nije on za ovako live, on je više da sedne razmisli to lepo skolpi i kaže, ali za live razgovore nekako nije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 mislim da je aktuelnije pričati više o predrasudama s obe strane Ignjatije and Silence је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 @, Е, баш си погодио кога да предложиш .smesko. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Odakle Kainu žena?? Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Ljudi, ima puno pitanja, idemo dalje.. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 pitanje za Peđu: Da li se plaši religije i pre svega hrišćanstva u smislu njenog uticaja na pojedinca i društvo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Odakle Kainu žena?? " A rodiv Sita požive Adam osam stotina godina, rađajući sinove i kćeri " http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 negde sam ga izgubio.... samo malo da ga nadjem.... gringrin Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 ovo za česticu što Pedja kaže je tačno http://blogs.telegraph.co.uk/news/tomchiversscience/100123765/how-the-god-particle-got-its-name/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Нека се са еволуције пређе на свакодневне проблеме и неразумевања између верника и атеиста. Нека се са еволуције пређе на свакодневне проблеме и неразумевања између верника и атеиста. Ajde ovako nešto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Odakle Kainu žena?? Од еволутивних корена. Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 I sledeći put predlažem po 15 minuta jedan pa 15 minuta drugi Milan Nikolic, Silence and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вангелис Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Зашто постоји прича о рају и паклу? Да ли је то више васпитна улога... Јер Бог који кажњава оно што је створио је незамислив... Како би Бог могао казнити некога на вјечне муке.. Ако је бог љубав...?. Или прича о митарствима? Ако се ради о митарствима онда нико неће бити спашен ни они који су у исламу, ни племена ни будисти итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука