Jump to content

Suze - žensko oružje ili iskrena osećanja

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 weeks later...

У прилог женским сузама покушаћу да парафразирам једну научну тезу по којој су жене, као осетљива бића, подложнија плакању, али да је ово сасвим позитивна активност, јер се приликом ове реакције жена олсобађа сваке врсти бола - и физичке и емотивне - те плакање дође нешто попут позитивног ослобађања негативних осећаја, емоција и стања, својеврсна антистрес терапија.... :)))))))) ..... Зато, жене, не устручавајте се од испољавања емоција; раздражљивост је сасвим нормално стање :)))))!!! 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Зато, жене, не устручавајте се од испољавања емоција; раздражљивост је сасвим нормално стање

ali bi to "normalno stanje" trebalo malo vise da se kontrolise od strane nas samih. :) 

Подели на овим сајтовима

Ma ljudi su se odavno odrekli nade, a plakanje je izgubilo draz..

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

pomislice neko da si ozbiljan! :D

Uvek me nerviralo kad moram da je izudaram da bi shvatila da se ne salim.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

@@drvce,

menjaj pol, stoooo pre :P

Usnio sam nocas san! Doslo mi je nepoznato bice i reklo:

37812607.jpg

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Slazem se da su fejk suze one kada je u pitanju neko nama nebitan,ali postoje odredjene situacije kada recimo preko tv-a vidite nekog malog heroja koji prezivljava najvecu bitku za zivot bez elementarnih uslova i kad vidis kako takvi ljudi znaju da budu hrabri,pozitivni i da se nadaju boljem sutra meni iskreno uvijek ali uvijek krenu suze.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Slazem se da su fejk suze one kada je u pitanju neko nama nebitan,ali postoje odredjene situacije kada recimo preko tv-a vidite nekog malog heroja koji prezivljava najvecu bitku za zivot bez elementarnih uslova i kad vidis kako takvi ljudi znaju da budu hrabri,pozitivni i da se nadaju boljem sutra meni iskreno uvijek ali uvijek krenu suze.

I meni.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Blago onom ko suza ima, u toga srce umrlo nije. – Aleksa Šantić

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...