Драгана Милошевић Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Мени забранили да плачем, најозбиљније вам кажем. Исплакала море.......... Јадранка-Дервента and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WUDU72 Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Нисам баш често видео жене - девојке како плачу. Све са којима сам био у вези су се смејале са мном (или мени .mislise. ), а можда су две другарице заплакале када су ми причале о својим проблемима, али је то било кратко. Ако се поставља питање да ли сам имун или не, не знам. Умем да саосећам и умем чврсто да загрлим својим дугачким рукама. То би био мој одговор. ПЧЕЛИЦА, JESSY, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Najjače je kad žena plače jer nije u centru pažnje Биљана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Jednom sam nešto zezao,bezveze,jednu devojku sa smera,i ona počela da plače. Nevezuša totalna,nije mi to bila namera.već samo smo se šalili,i onda su je ostale zagrlile i prema meni usmerile one poglede pune osude u smili,dzubre jedno arogantno Baš mi bilo krivo posle,hteo sam u zemlju da propadnem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Međutim, treba razlikovati iskrene i lažne suze, jer kad jednom nasednete na glumu - nema kraja sitnim prevarama. aha, ovo postoji kao i dokaz o postojanju Boga Таша је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Jednom sam nešto zezao,bezveze,jednu devojku sa smera,i ona počela da plače. Nevezuša totalna,nije mi to bila namera.već samo smo se šalili,i onda su je ostale zagrlile i prema meni usmerile one poglede pune osude u smili,dzubre jedno arogantno Baš mi bilo krivo posle,hteo sam u zemlju da propadnem... A jesi kreten od coveka . Je l si se barem izvinio? Баба је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 šta te briga :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Jednom sam nešto zezao,bezveze,jednu devojku sa smera,i ona počela da plače. Nevezuša totalna,nije mi to bila namera.već samo smo se šalili,i onda su je ostale zagrlile i prema meni usmerile one poglede pune osude u smili,dzubre jedno arogantno Baš mi bilo krivo posle,hteo sam u zemlju da propadnem... hahahahaa 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Умем да саосећам и умем чврсто да загрлим својим дугачким рукама. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Srdjan moze da volontira za 'Free hugs' hahah JESSY, Ромејац, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Srdjan moze da volontira za 'Free hugs' hahah хахахахахахахахха :10900: Уморио бих се :0104cheesy: Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 хахахахахахахахха :10900: Уморио бих се :0104cheesy: e onda posle napisi 'hug me for free' hahahaha 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 e onda posle napisi 'hug me for free' hahahaha "док сам на паузи" :0104cheesy: VizantijskoPlavo је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 šta te briga :P A i to sto kazes http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука