DankaM Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 емотивне и емпатичне мушкарце Tačno, ti si prošao radionicu za empatiju, a ovi ovđe tako "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Приметио сам да жене плачу кад не знају шта ће, у моменту неке опште збуњености, не због неке повређености, "крхкости", па чак ни пренемагања, просто и гиковски речено "забоде процесор" и жена плаче, мало се умије, присети некаквих мајчиних речи и све је опет у реду. Anette је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 suze su izraz nemoći. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 suze su izraz nemoći. Тачно, плачем само од муке, сакријем се негдје да ме нико не види, исплачем се и онда, јово на ново, бори се даље. Драгана Милошевић and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Тачно, плачем само од муке, сакријем се негдје да ме нико не види, исплачем се и онда, јово на ново, бори се даље. Vidi se šta je sportski duh Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПЧЕЛИЦА Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 suze su izraz nemoći. Слажем се, али у последње вријеме више сам се исплакала радујући се приновама, што у породици, што међу пријатељима... .smesko. Обузме ме нека милина, сузе крену и не могу да се зауставим... :0104cheesy: Сад плачем и када гледам "Време је за бебе", не знам шта ми је али ове и покајничке сузе су, по мени, ипак највећи благослов... pink panter, JESSY, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Кад ми запне кнедла у грлу истрчим у шетњу да ме не виде, јер ће помислити да сам болесна. Овако ћути и прогутај . Снежана and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Жене користе сузе,то је њихово оружје и поготову кад желе да обману или буду у опасности да буду откривене за неку лаж или пак да придобију наклоност ради неког њиховог циља,она су способне врло лако да заплачу Najjače je kad žena plače jer nije u centru pažnje Приметио сам да жене плачу кад не знају шта ће, у моменту неке опште збуњености, не због неке повређености, "крхкости", па чак ни пренемагања, просто и гиковски речено "забоде процесор" и жена плаче, мало се умије, присети некаквих мајчиних речи и све је опет у реду. Brate... sa kakvim zenama ste se vi sretali u zivotu? Таша, Mironosica and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Ja placem inace javno kad hocu da to izbacim iz sebe,ali cesto kad sam sama se rasplacem pred Majkom Bozjom...Ona me uvek slusa... Драгана Милошевић, JESSY and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Ne znam tema nije nimalo jednostavna! Ste nekad videli suze koje su jasnije i mnogo jace sijale negoli dijamant? Ste primetili neke suze koje nisi smeo ni rukom da dodirnes jer bi ih oskrnavio tako? Ne znam nisam pametan! ... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Слажем се, али у последње вријеме више сам се исплакала радујући се приновама, што у породици, што међу пријатељима... .smesko. Обузме ме нека милина, сузе крену и не могу да се зауставим... :0104cheesy: Сад плачем и када гледам "Време је за бебе", не знам шта ми је али ове и покајничке сузе су, по мени, ипак највећи благослов... да, потпуно си у праву....и ја имам таква осећања... стварно има разних врста суза...али оне праве ,из срца, какве год биле , су драгоцене...ја могу да заплачем због туђе несреће или радости....у ствари, то и није плакање, већ само крену сузе....то ми се повремено дешава на литургији, или кад се нађем испред неке иконе...дивно је то осећање....али кад су неке велике и тешке ствари у питању и када су моје, не могу сузу да пустим....ту просто отупим..... што се тиче плакања као плакања, тога код мене нема....а знам да је то понекад добро чинити, јер је то велико растерећење....овако страда здравље.... ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Шта је,још слините на овој теми 4chsmu1 Ево мало подршке: Срђан Ранђеловић, Драгана Милошевић, Natasa. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Шта је,још слините на овој теми 4chsmu1 добро је ...ту је Зоске...прати теме из прикрајка....па макар и на овакав начин.... а где је онај Зоске који је скоро писао: ''али мојој кеви је ипак драго кад јој син донесе цвеће... '' ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 O Zoske dragi,zašto me ostavi... RYLAH, Срђан Ранђеловић, Дејан and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука