Jump to content

Suze - žensko oružje ili iskrena osećanja

Оцени ову тему

Препоручена порука

Приметио сам да жене плачу кад не знају шта ће, у моменту неке опште збуњености, не због неке повређености, "крхкости", па чак ни пренемагања, просто и гиковски речено "забоде процесор" и жена плаче, мало се умије, присети некаквих мајчиних речи и све је опет у реду. :)

• Волим 1
Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

suze su izraz nemoći.

Тачно, плачем само од муке, сакријем се негдје да ме нико не види, исплачем се и онда, јово на ново, бори се даље.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Тачно, плачем само од муке, сакријем се негдје да ме нико не види, исплачем се и онда, јово на ново, бори се даље.

Vidi se šta je sportski duh :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

suze su izraz nemoći.

Слажем се, али у последње вријеме више сам се исплакала радујући се приновама, што у породици, што међу пријатељима... .smesko. Обузме ме нека милина, сузе крену и не могу да се зауставим... :0104cheesy: Сад плачем и када гледам "Време је за бебе", не знам шта ми је али ове и покајничке сузе су, по мени, ипак највећи благослов...

Подели на овим сајтовима

Кад ми запне кнедла у грлу истрчим у шетњу да ме не виде, јер ће помислити да сам болесна. Овако ћути и прогутај .

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Жене користе сузе,то је њихово оружје и поготову кад желе да обману или буду у опасности да буду откривене за неку лаж или пак да придобију наклоност ради неког њиховог циља,она су способне врло лако да заплачу

Najjače je kad žena plače jer nije u centru pažnje :D

Приметио сам да жене плачу кад не знају шта ће, у моменту неке опште збуњености, не због неке повређености, "крхкости", па чак ни пренемагања, просто и гиковски речено "забоде процесор" и жена плаче, мало се умије, присети некаквих мајчиних речи и све је опет у реду. :)

Brate... sa kakvim zenama ste se vi sretali u zivotu?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ja placem inace javno kad hocu da to izbacim iz sebe,ali cesto kad sam sama se rasplacem pred Majkom Bozjom...Ona me uvek slusa...

Подели на овим сајтовима

Ne znam tema nije nimalo jednostavna! :) 

Ste nekad videli suze koje su jasnije i mnogo jace sijale negoli dijamant? 

Ste primetili neke suze koje nisi smeo ni rukom da dodirnes jer bi ih oskrnavio tako?

Ne znam nisam pametan! ...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Слажем се, али у последње вријеме више сам се исплакала радујући се приновама, што у породици, што међу пријатељима... .smesko. Обузме ме нека милина, сузе крену и не могу да се зауставим... :0104cheesy: Сад плачем и када гледам "Време је за бебе", не знам шта ми је али ове и покајничке сузе су, по мени, ипак највећи благослов...

да, потпуно си у праву....и ја имам таква осећања...

стварно има разних врста суза...али оне праве ,из срца, какве год биле , су драгоцене...ја могу да заплачем због туђе несреће или радости....у ствари, то и није плакање, већ само крену сузе....то ми се повремено дешава на литургији, или кад се нађем испред неке иконе...дивно је то осећање....али кад су неке велике и тешке ствари у питању и када су моје, не могу сузу да пустим....ту просто отупим.....

што се тиче плакања као плакања, тога код мене нема....а знам да је то понекад добро чинити, јер је то велико растерећење....овако страда здравље....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Шта је,још слините на овој теми  4chsmu1

Ево мало подршке:

crni-luk.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Шта је,још слините на овој теми 4chsmu1

добро је ...ту је Зоске...прати теме из прикрајка....па макар и на овакав начин....:)

а где је онај Зоске који је скоро писао:

''али мојој кеви је ипак драго кад јој син донесе цвеће... ''

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

O Zoske dragi,zašto me ostavi...

turn-off-plakanje.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...