Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Добио сам извештај да је добијена крв. Но, опет је добро да се људи јаве овој жени. Ево, сада ћу ја да је позовем, да је питам да ли још шта треба.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Овако, сада сам се чуо са сестром Биљаном. Потребно је да људи прођу неко тестирање на тромбоците, и ваљда се само они дају, заиста не знам. Позвао сам је да се укључи овде код нас и да нас обавештава а ми ћемо проследити свим нашим пријатељима који желе да дају крв. Има их Богу хвала.

Подели на овим сајтовима

Da bi postavili sliku na forum sa neta,nema potrebe da je skidate na hard pa aploudujete na nekom sajtu koji je predviđen za to,dovoljan je samo desni klik na sliku,copy image adres i ,u poruci na forumu,kliknete na ikonicu za postavljanje slike i u otvorenom prozorčetu prekopirate link i to je to :)

Подели на овим сајтовима

Pa obično zumiram stranicu (ctrl scroll) dok slova nisu veličine koja mi odgovara, ali na taj način se zumira i ceo sajt pa mi tekst ode i izvan granica rezolucije monitora pa moram da skrolujem i levo desno. Mogu font i ručno da podesim u developer mod-u, ali sam se pitao da li eventualno postoji negde neka opcija koja mi je promakla za povećanje fonta?

Подели на овим сајтовима

• Гости

За сада нема, али је интересантна. Но, то не зависи од нас већ од девелопере из ИП борда... они заиста добре ствари раде, може то да им се предложи на њиховом сајту.

Подели на овим сајтовима

Jel moze da se sredi da se mogu lajkovati postovi preko tapatalk aplikacije? Znam da na nekim drugim forumima postoji ta opcija.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Не добих одговор, па да поновим питање :

Зашто ми се више у Обавештењима не приказује када неко од пријатеља постави нови статус ?

Подели на овим сајтовима

Кажем, намештено ми је, нисам искључивала те опције, али већ дуже време видим са стране кад неко до пријатеља "избаци" нови статус, а не прикаже ми се у Обавештењима.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...