Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 25. 8. 2011. at 23:20, Иван Цветковић рече

Веома једноставно. амо притиснеш онај мали "цуцуљак" са стране и то је то. Ништа више.

Мали цуцуљак са стране? Шалиш се... Какав бре цуцуљак?

Подели на овим сајтовима

On 25. 8. 2011. at 23:48, Иван Цветковић рече

fuul4l.jpg

1. Не верујем да ово функционише - ово је фунција која склања од погледа најновије поруке а не верујем да онемогућава аутоматско освежавање.

2. Не желим да останем без листе најновијих порука. АЛИ, ЖЕЛИМ ДА, КАО И ДОСАД, ЈА ОСВЕЖАВАМ СПИСАК НОВИХ ПОРУКА КАД ЈА ЖЕЛИМ А НЕ ДА СЕ ТО РАДИ АУТОМАТСКИ СВАКОГ МИНУТА!

Подели на овим сајтовима

Odlican je hvala puno !!! :) Cestitam !

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 25. 8. 2011. at 23:55, игорсима рече

1. Не верујем да ово функционише - ово је фунција која склања од погледа најновије поруке а не верујем да онемогућава аутоматско освежавање.

2. Не желим да останем без листе најновијих порука. АЛИ, ЖЕЛИМ ДА, КАО И ДОСАД, ЈА ОСВЕЖАВАМ СПИСАК НОВИХ ПОРУКА КАД ЈА ЖЕЛИМ А НЕ ДА СЕ ТО РАДИ АУТОМАТСКИ СВАКОГ МИНУТА!

Нажалост, ту опцију не можемо да искључимо јер сматрамо да је боље да се поруке аутоматски освежевају и да корисник има одмах увид у најновије поруке. Радићемо на усавршавању те опције.

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2011. at 0:15, Иван Цветковић рече

Нажалост, ту опцију не можемо да искључимо јер сматрамо да је боље да се поруке аутоматски освежевају и да корисник има одмах увид у најновије поруке. Радићемо на усавршавању те опције.

Корисник ће имати увид у најновије поруке ОДМАХ чим одлучи да кликне на рилоуд. А до тада, већина нас жели да има на располагању стање које је било кад смо задњи пут кликнули...

А осим тога, огромна већина не воли осећај кад му интерет управља оним што гледа на рачунару.

А ни чињеница да се стање на екрану стално мења и да је тешко наћи тему кад она свако мало скаче горе доле по списку - нимало не прија.

Подели на овим сајтовима

ja nemam problema .smesko.

likefaceeeeeeee thank_you777 4chsmu1

men se svidja, totalno je moderan...jos se uhodavam, iskreno, ona stara braonkasta boja je bila nekako 7896634

mozda da ste uradili sa manje ovih skalamerija, kad klikcem - sve pazim da nesto ne uprskam sHa_sarcasticlol

Bravo za glavne i odgovorne nasznak9877777777777777777 klapklap

Подели на овим сајтовима

Aaaaaa, ja se teško snalazim...i imam neki čudan osećaj, kao da sam preko ''grane''...

Aj, ne zamerite mi ako nešto zabrljam... eheeeej crvenilo 0913_sport

Kad pravimo ''useljenje'' na .1399. ...?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Изглед форума можете да персонализујете и да подесите како вама одговара. Потрудили смо се да одрадимо и превод форума на српски ћирилицу и једини смо форум који то има у IPbordu. Ради се још, исправљамо грешке и још, много, много тога.

Иначе, сада ће уместо "палца горе" бити "амин" :)

Подели на овим сајтовима

Изгледа да ћу морати на краћи курс. mail.gif

Верујем да је овај модел напреднији и све похвале на труду. И, што каже о. Иван, не може се свакоме угодити. Мени нпр. никако не одговара тамносива позадина у комбинацији са белом и пастелном плавом. Делује прилично хладно. Могућности су огромне нарочито што се радило у ЦСС систему, чини ми се да га је требало још више искористити.

Не знам где је опција да сама одаберем изглед. Мислим да боја сунца, ватре па самим тим топлине, не може никоме да не годити. Сада је нема.

Подели на овим сајтовима

nemam pojma da li imam problema. mislim da nemama a imam problema sa manjkom vremena da stignem da istražim. btw, više mi se sviđale boje sa starije varijante, bio je malko kitnjast ali mu davalo šmek. sad mi nešto bledunjavo. to je što se estetike tiče. na ostalo ću da se naviknem uvek sam za apgrejd. samo iskreno mislim da je zakomplikovano više no što je to bilo potrebno.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2011. at 0:15, Иван Цветковић рече

samo da napomenem da ima ljudi koji internet placaju po protoku, kao sto je na primer mobilni internet na kompjuteru (preko mobilnih operatera sa malim usb modemom) i internet na mobilnim telefonima ili npr. kupovina odredjene kolicine podataka za prenos

neprekidno osvezavanje stranice ovakvim korisnicima interneta moze napraviti vece racune, jeste da je to malo teksta, ali korisnicima treba jasno staviti do znanja ovu stvar

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...